- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
İkizlerin kaçıncı günde düştümü daha doğrusu düşükmü yaptın valla artık neyi Nasıl soracağımıda bilemez oldum kırıp incitiyosam özür dilerim...Evet Can'ım aa her zaman iyidir ki muhtemelende o tuttu senin benim de ilk ikizler 3 AB di
Can'ım ben endometriozis hastasıyım subat ayında ameliyat oldum Turgut bey yaptı doğal gebelik oluşmadı ameliyattan sonra tüpe geçtik ilk denememde yaklaşık iki yıl olacak iki transfer oldu birini transferden 6 gün sonra kanama geçirdim sanırım o Zaman düşürdüm diğerde sağlıksız gebelikti beta bi çıkıyo bi iniyo sonra kese gözüktü Bebek yok Bebek var kalp atışı yok kalp atışı var denildi en son çok şükür demişken kalbi durmuş erimiş sonra kürtaj oldum 10 haftalıktı kürtajdan sonra ohss geçirdim ki hepsinden kötüydüSen neden tek düşündün ki bide sorun kimde eşindemi sendemi çokmu özel oldu cevap vermeme hakkını kullanabilirsin Can'ım :))
Allah bu günlerini unutturacak bi Melek gönderir inşallah arkadaşım hiçbirini hatırlamazsın onunla uğraşmaktan inşallah...Can'ım ben endometriozis hastasıyım subat ayında ameliyat oldum Turgut bey yaptı doğal gebelik oluşmadı ameliyattan sonra tüpe geçtik ilk denememde yaklaşık iki yıl olacak iki transfer oldu birini transferden 6 gün sonra kanama geçirdim sanırım o Zaman düşürdüm diğerde sağlıksız gebelikti beta bi çıkıyo bi iniyo sonra kese gözüktü Bebek yok Bebek var kalp atışı yok kalp atışı var denildi en son çok şükür demişken kalbi durmuş erimiş sonra kürtaj oldum 10 haftalıktı kürtajdan sonra ohss geçirdim ki hepsinden kötüydü
kırıp incittiysem Hakkını helal et lütfen...Can'ım ben endometriozis hastasıyım subat ayında ameliyat oldum Turgut bey yaptı doğal gebelik oluşmadı ameliyattan sonra tüpe geçtik ilk denememde yaklaşık iki yıl olacak iki transfer oldu birini transferden 6 gün sonra kanama geçirdim sanırım o Zaman düşürdüm diğerde sağlıksız gebelikti beta bi çıkıyo bi iniyo sonra kese gözüktü Bebek yok Bebek var kalp atışı yok kalp atışı var denildi en son çok şükür demişken kalbi durmuş erimiş sonra kürtaj oldum 10 haftalıktı kürtajdan sonra ohss geçirdim ki hepsinden kötüydü
Ya rahatladım biraz inşallah güzel gider her şey. Çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçten geçiyoruz, umutlar, umutsuzluklar, fiziksel ruhsal yıpranmalar... Haliyle insan tozdan nem kapar hale geliyor. İnşallah senin de gönlüne göre olsun her şey :)Tamam işte haftaya kese için çağırmış seni herşey yolunda demekki Can'ım takılma bunlara bence tadını çıkar...
Amin Can'ım inşallah kırılacak bir şey yok Can'ım benim tecrübelerimizi paylaşıyoruz burdaAllah bu günlerini unutturacak bi Melek gönderir inşallah arkadaşım hiçbirini hatırlamazsın onunla uğraşmaktan inşallah...
Merhaba cnm .bede clexan kullanmistim.pozitifi gorduk fakat kimyasalmis.eger gebelik olussaydi ve devam etseydi 3 ay kullandircakti.Bu arada genel bi soru sormak istiyorum, transfer süreci boyunca Clexane kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ben 10 tane günde birer tane kullanmıştım bitti ama doktorum devam ettiriyor şu an, fazla kullanımı zararlı olmaz mı acaba bunların? Üf kafamda deli sorular
Hayirli olsun transferin insallah hersey gonlunce olsun .Merhaba arkadaşlar benimde dün 2. Transferim oldu Allah ım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Hadi bakalim insallah pozitifi gorursun hepberabet burda sevinirizKızlar bugün 10.günüm ve kan verdim öğleden sonra belli olur heralde strese girdim fena haldeyimHakkımızda hayırlısı
Yaa anladım canım, senin için de bir an önce gönlünden geçenlerin olmasını diliyorum, herkes dileğine kavuşsun inşallah. Çok teşekkür ederim :)Merhaba cnm .bede clexan kullanmistim.pozitifi gorduk fakat kimyasalmis.eger gebelik olussaydi ve devam etseydi 3 ay kullandircakti.
Bi arkadasimda da 3 ay kullandirdi doktor.cok sukur bebisi saglikla dogdu.Rabbim gonlumuze gore versin insallah
Amin cnm insallahYaa anladım canım, senin için de bir an önce gönlünden geçenlerin olmasını diliyorum, herkes dileğine kavuşsun inşallah. Çok teşekkür ederim :)
Sağol canım ağustos hepimize uğurlu gelir inşallah:))Hadi bakalim insallah pozitifi gorursun hepberabet burda seviniriz
Insallah canim ilkte cok yiprandim bu sefer daha soguk kanliyimHayirli olsun transferin insallah hersey gonlunce olsun .
Heyecanli bi bekleyis bende nasip olurss bayramdan sonrs transfere girecem
Ohh masallah insallah katlanarak devam eder.tebrik ederim .burdan guzel haberler alinca bizede umut oluyor.Kızlar 10.gün bugün sonuç pozitif çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Allahım cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin,kucağımızı boş bırakmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?