transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar transferin 3.Gunundeyim dün biraz adet agrisi vardı bugün yine sabahin korunde başladı ara ara devam ediyor

Sen neden tek düşündün ki bide sorun kimde eşindemi sendemi çokmu özel oldu cevap vermeme hakkını kullanabilirsin Can'ım :))
Can'ım ben endometriozis hastasıyım subat ayında ameliyat oldum Turgut bey yaptı doğal gebelik oluşmadı ameliyattan sonra tüpe geçtik ilk denememde yaklaşık iki yıl olacak iki transfer oldu birini transferden 6 gün sonra kanama geçirdim sanırım o Zaman düşürdüm diğerde sağlıksız gebelikti beta bi çıkıyo bi iniyo sonra kese gözüktü Bebek yok Bebek var kalp atışı yok kalp atışı var denildi en son çok şükür demişken kalbi durmuş erimiş sonra kürtaj oldum 10 haftalıktı kürtajdan sonra ohss geçirdim ki hepsinden kötüydü

Allah bu günlerini unutturacak bi Melek gönderir inşallah arkadaşım hiçbirini hatırlamazsın onunla uğraşmaktan inşallah...

kırıp incittiysem Hakkını helal et lütfen...

Tamam işte haftaya kese için çağırmış seni herşey yolunda demekki Can'ım takılma bunlara bence tadını çıkar...
Ya rahatladım biraz inşallah güzel gider her şey. Çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçten geçiyoruz, umutlar, umutsuzluklar, fiziksel ruhsal yıpranmalar... Haliyle insan tozdan nem kapar hale geliyor. İnşallah senin de gönlüne göre olsun her şey :)

Bu arada genel bi soru sormak istiyorum, transfer süreci boyunca Clexane kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ben 10 tane günde birer tane kullanmıştım bitti ama doktorum devam ettiriyor şu an, fazla kullanımı zararlı olmaz mı acaba bunların? Üf kafamda deli sorular

Merhaba cnm .bede clexan kullanmistim.pozitifi gorduk fakat kimyasalmis.eger gebelik olussaydi ve devam etseydi 3 ay kullandircakti.
Bi arkadasimda da 3 ay kullandirdi doktor.cok sukur bebisi saglikla dogdu.Rabbim gonlumuze gore versin insallah

Merhaba cnm .bede clexan kullanmistim.pozitifi gorduk fakat kimyasalmis.eger gebelik olussaydi ve devam etseydi 3 ay kullandircakti.
Bi arkadasimda da 3 ay kullandirdi doktor.cok sukur bebisi saglikla dogdu.Rabbim gonlumuze gore versin insallah
Yaa anladım canım, senin için de bir an önce gönlünden geçenlerin olmasını diliyorum, herkes dileğine kavuşsun inşallah. Çok teşekkür ederim :)

Kızlar 10.gün bugün sonuç pozitif çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Allahım cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin,kucağımızı boş bırakmasın ..

Kızlar 10.gün bugün sonuç pozitif çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Allahım cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin,kucağımızı boş bırakmasın ..
Ohh masallah insallah katlanarak devam eder.tebrik ederim .burdan guzel haberler alinca bizede umut oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…