transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar 10.gün bugün sonuç pozitif çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Allahım cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin,kucağımızı boş bırakmasın ..
Sonuc kac cikti canim simdi daha zorlu ve heycanli gunler seni bekliyoo canim cunku ben oyle oldummm allah yardimcimiz olsun

Ya kızlar dün ki batmalar ağrılar felan bugün geçti
Ayaklarım bi ara çok üşüdü sanki kan çekildi
Çok arada sağ kasığımda batma var bir de sanki idrar yollarım mı sızlıyor yoksa Bebek'ten mi bilmiyorum fikri olan var mı

İnşallah tutunma aşamasında canım bendede idrar yolu enfeksiyonu olmuştu vücuttaki değişiklikler bunlar inşallah...

Arkadaslar bugün 4.günüm dünden beri adet agrisi gibi agrılarım var çok yoğun ayaklarım dönüyo çorapla yatıyorum. Korkuyorum

Can'ım benim de 3. Günüm beraber gün sayalım inşallah kaç embriyo koyuldu birde crinone jel kullanıyorsan onun akıntısı oluyor
Tek embriyo konuldu canım bana hiçbir ilaç wermediler.günlerimizi Beraber sayalim ewet.ayın kaçında kan wereceksin sonuç için?

Canlarimmm az önce kan verdim bakalım 8.denememin sonucu ne çıkacak..dün idrar testi yaptım negatif ti ...

Tek embriyo konuldu canım bana hiçbir ilaç wermediler.günlerimizi Beraber sayalim ewet.ayın kaçında kan wereceksin sonuç için?
Transferden Sonra hiç bi ilaç vermediler mi senin 3 . Gün embriyo transferi yapılmış benim 5. Gün embriyosu 24 ünde benim test günüm

Merhaba arkadasim eminmisin transfer sonrasi bi ilac verilmedigine.kusuruma bakma ilk kez boyle bi durumla karsilasiyorum.normalde ya agizdan yada fitil olarak progestan mutlaka kullandiriliyor.ve yaninda baska ilaclarda.

Naptın Can'ım bugün kan verdin mi
Akşam acile gitmeyi düşünüyorum canım şu an eşim yok arabayıda götürmüş sağolsun akşama kaldı artık zaten haftaya gel demişlerdi ptesi gittiğimde ama korku tedirginlik hiç geçmiycek sanırım sancım hala geçmedi çünkü Allah herkesi selamete çıkarsın inşallah...

Merhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nihayet keseyi gördüm ve kalbini dinledim. Nasıl bir his anlatamam. Çok mutluyum Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin. Ağladım, ağladım, ağladım. ama sonra şükrettim Allah' ıma bana bugünleri yaşattığı için. dilerim herkes tatsın bu duyguyu. Sancılarım oldu benim 3. günden itibaren neredeyse her saat hatırlattı bana orada olduğunu sonra ara ara gelen kahverengi akıntı ve sürekli gelen renksiz akıntı. ilaçlara hala devam ediyorum. Varsa sormak istediğiniz bişey elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bu aralar bulantı kusma halsizlik ve uyku ile mücadele ediyorum. umarım sonuna kadar bizi bırakmaz bebişlerimiz. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…