Sonuc kac cikti canim simdi daha zorlu ve heycanli gunler seni bekliyoo canim cunku ben oyle oldummm allah yardimcimiz olsunKızlar 10.gün bugün sonuç pozitif çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Allahım cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin,kucağımızı boş bırakmasın ..
İnşallah tutunma aşamasında canım bendede idrar yolu enfeksiyonu olmuştu vücuttaki değişiklikler bunlar inşallah...Ya kızlar dün ki batmalar ağrılar felan bugün geçti
Ayaklarım bi ara çok üşüdü sanki kan çekildi
Çok arada sağ kasığımda batma var bir de sanki idrar yollarım mı sızlıyor yoksa Bebek'ten mi bilmiyorum fikri olan var mı
Arkadaşlar benim sadece beyaz akıntım oluyor bu normalmi 3. Günüm 2. Transferimİnşallah tutunma aşamasında canım bendede idrar yolu enfeksiyonu olmuştu vücuttaki değişiklikler bunlar inşallah...
Normal daha çok erken belirtiler için 2. Gün transferimi yapıldı...Arkadaşlar benim sadece beyaz akıntım oluyor bu normalmi 3. Günüm 2. Transferim
Can'ım benim de 3. Günüm beraber gün sayalım inşallah kaç embriyo koyuldu birde crinone jel kullanıyorsan onun akıntısı oluyorArkadaşlar benim sadece beyaz akıntım oluyor bu normalmi 3. Günüm 2. Transferim
Naptın Can'ım bugün kan verdin miNormal daha çok erken belirtiler için 2. Gün transferimi yapıldı...
Tek embriyo konuldu canım bana hiçbir ilaç wermediler.günlerimizi Beraber sayalim ewet.ayın kaçında kan wereceksin sonuç için?Can'ım benim de 3. Günüm beraber gün sayalım inşallah kaç embriyo koyuldu birde crinone jel kullanıyorsan onun akıntısı oluyor
Cuma yumurta alındı p.tesı transfer oldu 3. MÜ Yada 4. Gün MÜ demeliyim canım Şeffaf değilde biraz biraz beyaz akıntım oluyor merak ettim böyle olan warmı?Normal daha çok erken belirtiler için 2. Gün transferimi yapıldı...
Canım 2. Tüp bebek transferim cuma yumurta alındı pazartesi transferim gerçekleştiNormal daha çok erken belirtiler için 2. Gün transferimi yapıldı...
Transferden Sonra hiç bi ilaç vermediler mi senin 3 . Gün embriyo transferi yapılmış benim 5. Gün embriyosu 24 ünde benim test günümTek embriyo konuldu canım bana hiçbir ilaç wermediler.günlerimizi Beraber sayalim ewet.ayın kaçında kan wereceksin sonuç için?
Merhaba arkadasim eminmisin transfer sonrasi bi ilac verilmedigine.kusuruma bakma ilk kez boyle bi durumla karsilasiyorum.normalde ya agizdan yada fitil olarak progestan mutlaka kullandiriliyor.ve yaninda baska ilaclarda.Tek embriyo konuldu canım bana hiçbir ilaç wermediler.günlerimizi Beraber sayalim ewet.ayın kaçında kan wereceksin sonuç için?
Canim naptin sonucun geldimi insallah hayirli guzel sonuclar duyurursunCanlarimmm az önce kan verdim bakalım 8.denememin sonucu ne çıkacak..dün idrar testi yaptım negatif ti ...
3. Gün o zmn hayırlı olsun normal heralde hepimizde oldu bilmiyorum ki...Cuma yumurta alındı p.tesı transfer oldu 3. MÜ Yada 4. Gün MÜ demeliyim canım Şeffaf değilde biraz biraz beyaz akıntım oluyor merak ettim böyle olan warmı?
Anladım canım... Allah kolaylık versin inşallah...Canım 2. Tüp bebek transferim cuma yumurta alındı pazartesi transferim gerçekleşti
Akşam acile gitmeyi düşünüyorum canım şu an eşim yok arabayıda götürmüş sağolsun akşama kaldı artık zaten haftaya gel demişlerdi ptesi gittiğimde ama korku tedirginlik hiç geçmiycek sanırım sancım hala geçmedi çünkü Allah herkesi selamete çıkarsın inşallah...Naptın Can'ım bugün kan verdin mi
Canım evet hamileyim değerim 23 o yüzden iki gün sonraya değer yükselirse daha net olacak insaAllah.........Canim naptin sonucun geldimi insallah hayirli guzel sonuclar duyurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?