transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım öncelikle hayırlı olsun çokk sevindim :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim sana sormak istediğim bi kaç sorum var, ben de iki gün önce test yaptırdım pozitif çıktı 1029 gibi bi değer. Sen kanda pozitifi gördükten ne kadar sonra bakıldı kesene ve kalp atışı ne kadar sonra algılanıyor bebeğin. Bir de pozitifi aldıktan sonra da dikkatli miydin, hareket ederken çok tereddütteyim ben bi şey olucak diye

Tebrik ederim inşallah hayırla kavuşursun bebeğine... Benimde pozitif bugün 14.günmdeyim ama sancım hiç geçmedi çok tedirginim kaçıncı günde gördün keseyi kalp atışını duydun birde muayene Nasıl yapılıyor...

Hayirli olsun canim allah elimize almayi nasip etsin kacinci haftada kalbi dinledin canim

Kizlar bisey sorcam progesteron ilaci kullananlarda tuylenmeler oldumu benim karnimda ve gobeyimde baya oldu cunku geri dokulurmu acabaa?

Kizlar bisey sorcam progesteron ilaci kullananlarda tuylenmeler oldumu benim karnimda ve gobeyimde baya oldu cunku geri dokulurmu acabaa?
Ayyy nihayet aynı sorunu yaşayan biri çıktı.. Bu zamana kadar hiç kimseden duymadım canım ama benimde göbeğim kıllandı çok utanıyorım.. Henüz dökülmedide.. Biraz daha beklicem dökülmezse dr yolu gözükür..

ayni durum bende de oldu canim benim hafif cene altinda da oldu kendimi ilac kullanmayi kesince gider diye avutuyorum ama senin gitmediyse benim de gitmez heralde

tebrik ederim canım inşallah bizlerde o günleri yaşarız sancılarım wardı demişsin çok fazla bir sancımıydı?

Transferden Sonra hiç bi ilaç vermediler mi senin 3 . Gün embriyo transferi yapılmış benim 5. Gün embriyosu 24 ünde benim test günüm
Bana hiç ilaç wermediler canım ben yurtdışındayım senin TEdawin nerde yapıldı? İlktede wermemişlerdi

Tebrik ediyorum canım ne mutlu sana:) Allah cümlemize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah

Çok sancım var kasıklarımda batmalar oluyo hala yarın bi tahlil daha yaptırıyım sonuca göre dr gitcem inşallah Can'ım sen nasılsın geçtimi Sancın falan varmı bi sıkıntın...
Dün evden çıktım ilk defa biraz dolaştık dışarda oturduk esimle felan evde olunca fark etmiyordum ama dışarda olup biraz yürüyüp hareket edince hafif batmalarım oldu bugünde uyandığından beri sancı gibi batmalar var sanki

Kaçıncı günün Can'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…