teşekkürler canım dualarım sizinle. Zor bir süreç ama sonuca değiyor. Sabredin bizde bir gün kucağımıza alıcaz bebişlerimizi.Masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah bizede boyle sonuclari nasip etsin
Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.Kizlarrr bugun sonucumu aldim 195 masallah pozitif allah gun gun arttirsin insallah saglikli saatli kucama almayida nasip etsin hepinize bu guzel mujdeleri duymayi nasip etsin
Canım öncelikle hayırlı olsun çokk sevindim :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim sana sormak istediğim bi kaç sorum var, ben de iki gün önce test yaptırdım pozitif çıktı 1029 gibi bi değer. Sen kanda pozitifi gördükten ne kadar sonra bakıldı kesene ve kalp atışı ne kadar sonra algılanıyor bebeğin. Bir de pozitifi aldıktan sonra da dikkatli miydin, hareket ederken çok tereddütteyim ben bi şey olucak diyeMerhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nihayet keseyi gördüm ve kalbini dinledim. Nasıl bir his anlatamam. Çok mutluyum Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin. Ağladım, ağladım, ağladım. ama sonra şükrettim Allah' ıma bana bugünleri yaşattığı için. dilerim herkes tatsın bu duyguyu. Sancılarım oldu benim 3. günden itibaren neredeyse her saat hatırlattı bana orada olduğunu sonra ara ara gelen kahverengi akıntı ve sürekli gelen renksiz akıntı. ilaçlara hala devam ediyorum. Varsa sormak istediğiniz bişey elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bu aralar bulantı kusma halsizlik ve uyku ile mücadele ediyorum. umarım sonuna kadar bizi bırakmaz bebişlerimiz. Öpüyorum hepinizi.
Tebrik ederim inşallah hayırla kavuşursun bebeğine... Benimde pozitif bugün 14.günmdeyim ama sancım hiç geçmedi çok tedirginim kaçıncı günde gördün keseyi kalp atışını duydun birde muayene Nasıl yapılıyor...Merhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nihayet keseyi gördüm ve kalbini dinledim. Nasıl bir his anlatamam. Çok mutluyum Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin. Ağladım, ağladım, ağladım. ama sonra şükrettim Allah' ıma bana bugünleri yaşattığı için. dilerim herkes tatsın bu duyguyu. Sancılarım oldu benim 3. günden itibaren neredeyse her saat hatırlattı bana orada olduğunu sonra ara ara gelen kahverengi akıntı ve sürekli gelen renksiz akıntı. ilaçlara hala devam ediyorum. Varsa sormak istediğiniz bişey elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bu aralar bulantı kusma halsizlik ve uyku ile mücadele ediyorum. umarım sonuna kadar bizi bırakmaz bebişlerimiz. Öpüyorum hepinizi.
Hayirli olsun canim allah elimize almayi nasip etsin kacinci haftada kalbi dinledin canimMerhaba arkadaşlar,
Ayyy hayirli olsunnn canim insallah kat kat artarCanım evet hamileyim değerim 23 o yüzden iki gün sonraya değer yükselirse daha net olacak insaAllah.........
98 çıktı cnm.katlanarak devam etmesi temennimiz:)Sonuc kac cikti canim simdi daha zorlu ve heycanli gunler seni bekliyoo canim cunku ben oyle oldummm allah yardimcimiz olsun
Aminn canimm98 çıktı cnm.katlanarak devam etmesi temennimiz:)
Ayyy nihayet aynı sorunu yaşayan biri çıktı.. Bu zamana kadar hiç kimseden duymadım canım ama benimde göbeğim kıllandı çok utanıyorım.. Henüz dökülmedide.. Biraz daha beklicem dökülmezse dr yolu gözükür..Kizlar bisey sorcam progesteron ilaci kullananlarda tuylenmeler oldumu benim karnimda ve gobeyimde baya oldu cunku geri dokulurmu acabaa?
ayni durum bende de oldu canim benim hafif cene altinda da oldu kendimi ilac kullanmayi kesince gider diye avutuyorum ama senin gitmediyse benim de gitmez heraldeAyyy nihayet aynı sorunu yaşayan biri çıktı.. Bu zamana kadar hiç kimseden duymadım canım ama benimde göbeğim kıllandı çok utanıyorım.. Henüz dökülmedide.. Biraz daha beklicem dökülmezse dr yolu gözükür..
tebrik ederim canım inşallah bizlerde o günleri yaşarız sancılarım wardı demişsin çok fazla bir sancımıydı?Merhaba arkadaşlar,
Bana hiç ilaç wermediler canım ben yurtdışındayım senin TEdawin nerde yapıldı? İlktede wermemişlerdiTransferden Sonra hiç bi ilaç vermediler mi senin 3 . Gün embriyo transferi yapılmış benim 5. Gün embriyosu 24 ünde benim test günüm
Teşekkür ederim canım Allah ım hepimize kolaylık wersinAnladım canım... Allah kolaylık versin inşallah...
Tebrik ediyorum canım ne mutlu sana:) Allah cümlemize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar,
Can'ım naptınAnladım canım... Allah kolaylık versin inşallah...
Çok sancım var kasıklarımda batmalar oluyo hala yarın bi tahlil daha yaptırıyım sonuca göre dr gitcem inşallah Can'ım sen nasılsın geçtimi Sancın falan varmı bi sıkıntın...Can'ım naptın
Dün evden çıktım ilk defa biraz dolaştık dışarda oturduk esimle felan evde olunca fark etmiyordum ama dışarda olup biraz yürüyüp hareket edince hafif batmalarım oldu bugünde uyandığından beri sancı gibi batmalar var sankiÇok sancım var kasıklarımda batmalar oluyo hala yarın bi tahlil daha yaptırıyım sonuca göre dr gitcem inşallah Can'ım sen nasılsın geçtimi Sancın falan varmı bi sıkıntın...
Kaçıncı günün Can'ım...Dün evden çıktım ilk defa biraz dolaştık dışarda oturduk esimle felan evde olunca fark etmiyordum ama dışarda olup biraz yürüyüp hareket edince hafif batmalarım oldu bugünde uyandığından beri sancı gibi batmalar var sanki
Transferden sonra ki 4. Gün bugün belim ağrıyor yatıyorum tahlil sonucunu bekliyorum Can'ımKaçıncı günün Can'ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?