- 16 Ağustos 2016
- 161
- 127
- 18
- 51
Aynen hiçbir şekilde gazda çıkmıyor yolda yürüyorum tuhaf çözemedimGeçmiş olsun cnm benimki gaz şişkinliği değil başka bişey 3 gündür iyiydim yine şiştim Allahım emeklerimi zi boşa cikarmaisn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hiçbir şekilde gazda çıkmıyor yolda yürüyorum tuhaf çözemedimGeçmiş olsun cnm benimki gaz şişkinliği değil başka bişey 3 gündür iyiydim yine şiştim Allahım emeklerimi zi boşa cikarmaisn
Kaç yumurta toplandi çok yumurta olunca şişiyor karin ohss duydunuz mu daha önce galiba ben ondan oldum yavaş yavaş atlatiyorumAynen hiçbir şekilde gazda çıkmıyor yolda yürüyorum tuhaf çözemedim![]()
Canım gözün aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsinKızlar ben hamileyim.Allah'ıma çok şükür Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin yarın yine kan alınacak değerler artıyor mu bakılacak inşallah bir terslik olmaz inşallah
şakın umudunuzu kaybetmeyin sakınn
Masalah ne güzel tebrik ederim Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallah. Kac çıktı sonucunuz. Herhangi bi belirtiniz oldu mu? Benim 7. Gunum icindenbi bosluk hissi var zKızlar ben hamileyim.Allah'ıma çok şükür Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin yarın yine kan alınacak değerler artıyor mu bakılacak inşallah bir terslik olmaz inşallah
şakın umudunuzu kaybetmeyin sakınn
çok teşekkür ederim aminnn inşallah :) ben çanakkalede yaşıyorum bursa da tedavi görüyorum sabah kan verip geri döndük telefonla bildirdiler değer sormak hiç aklıma gelmedi :) yarın yine gidcz değerler arttı mı diye kontrol edilecek yarın konuşacağız bakalım.benim çok ağrım oldu canım kasıklarımda ve belimde sürekli adet ağrısı gibi ağrım oldu. yine ara ara belimde oluyor. ama bunlar seni yanıltmasın. hiç belirtin olmayabilir. onunla iletişime geç konuş onu ne kadar istediğini beklediğini anlat. 3. ve 4. gün çok ağladım ben nedense olmadı diye bi his doğdu bi anda içime. ama sonra sakinleştirdim kendimi.Masalah ne güzel tebrik ederim Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallah. Kac çıktı sonucunuz. Herhangi bi belirtiniz oldu mu? Benim 7. Gunum icindenbi bosluk hissi var z
Şurubu kullan canım bende bir gün kullandım sadece rahatlatana kdr işe yarıyo gerçektenMerhaba bende topiğe yeni katıldım
5 Kasım Cumartesi transferim oldu 17 Kasım kan tahlili yapacağız
Transferden 1 gün sonra acaip şişkinlik oluştu aynen davul gibiyim Duphalac şurup kullan
iyi geliyor dediler ama tedirginim kullanmakta istemiyorum pek ; ama bu sefer rahime baskı yapar mı
ondan korkuyorum![]()
Bursa da nerde tedavi görüyosunuzçok teşekkür ederim aminnn inşallah :) ben çanakkalede yaşıyorum bursa da tedavi görüyorum sabah kan verip geri döndük telefonla bildirdiler değer sormak hiç aklıma gelmedi :) yarın yine gidcz değerler arttı mı diye kontrol edilecek yarın konuşacağız bakalım.benim çok ağrım oldu canım kasıklarımda ve belimde sürekli adet ağrısı gibi ağrım oldu. yine ara ara belimde oluyor. ama bunlar seni yanıltmasın. hiç belirtin olmayabilir. onunla iletişime geç konuş onu ne kadar istediğini beklediğini anlat. 3. ve 4. gün çok ağladım ben nedense olmadı diye bi his doğdu bi anda içime. ama sonra sakinleştirdim kendimi.
benim de bugün 11. günüm hiç birşey hissetmiyorum ara ara göğüs ağrım oluyor o da ilacın etkisinden bide geceleri bacak ağrım içimde bi negatiflik var Rabbim hayırlara vesile etsin. 3 tane 3. gün embriyosu tranfer edildi
Kizlar merhaba bana da dun 3 tane 3.gun 8 hucreli embriyo tarnsfer edildi cok heyecanliyim bu benim 3.denemem hep 3lerden gittim ya insallah olumlu sonuc alirim bu ay sonuc bekleyen arkadaslar varmi ve neler yapiyorsunuz lutfen paylasin
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımKizlar merhaba bana da dun 3 tane 3.gun 8 hucreli embriyo tarnsfer edildi cok heyecanliyim bu benim 3.denemem hep 3lerden gittim ya insallah olumlu sonuc alirim bu ay sonuc bekleyen arkadaslar varmi ve neler yapiyorsunuz lutfen paylasin
HOŞGELDİN ARAMIZA SENDE BİZİM KERVANA KATILDIN İNŞALLAH HEPİMİZ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZMerhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum dayanamadım bende üye oldum galiba gönül birliği bu zamanın geçmesine en iyi yardımcı banada 10 kasımda 5. Gün embriyosu 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günümüz ilk denemem içim bir umut dolu bir karamsar beklemek bu sürecin en zor kısmı hafif kasık ara ara bel ağrım var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 19 kasım tahlil günü ve zaman geçmiyor