- 21 Mart 2018
- 199
- 468
- 53
ay İnşaAllah ne tuhaftır ki hiç heyecan filan yok bendeHayirlisi olsun canim hayirli haberler gelir insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay İnşaAllah ne tuhaftır ki hiç heyecan filan yok bendeHayirlisi olsun canim hayirli haberler gelir insallah
Sen yine de pozitif diye dusun canim hayirlisini isteyelimay İnşaAllah ne tuhaftır ki hiç heyecan filan yok bende![]()
Herzaman ablacım hayırsız olup hergün çekeceğime olmasın bi defe çekerim napalım bu da bizlerin imtihanı kimi sabırla kimi şükürle imtihan edilir rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasınSen yine de pozitif diye dusun canim hayirlisini isteyelim
Oyle tabi canim derdi veren Allah dermanini da veriyor cok sukur halimize ne yapalim sabredip bekleyecegizHerzaman ablacım hayırsız olup hergün çekeceğime olmasın bi defe çekerim napalım bu da bizlerin imtihanı kimi sabırla kimi şükürle imtihan edilir rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın
Öyle abla öyle öfff zaman geçtikçe kalbim sıkışıyor sanki bi an önce evet yada hayır deseler de bu ızdırap son bulsaOyle tabi canim derdi veren Allah dermanini da veriyor cok sukur halimize ne yapalim sabredip bekleyecegiz
Oyle dusunme canim benim bu tedavinin adi sabir sabredicez ve umudumuzu hicbirzaman kaybetmeyecegiz pes etmek yokÖyle abla öyle öfff zaman geçtikçe kalbim sıkışıyor sanki bi an önce evet yada hayır deseler de bu ızdırap son bulsa
Allah razı olsun ablam çok iyi geliyorsun banaOyle dusunme canim benim bu tedavinin adi sabir sabredicez ve umudumuzu hicbirzaman kaybetmeyecegiz pes etmek yok
Ne demek canim benim birbirimize destek icin buradayiz ben kimseden gormedigim ilgiyi buradaki arkadaslardan goruyorum biz birbirimizi anliyoruzAllah razı olsun ablam çok iyi geliyorsun bana
Aynen doğru söylüyorsun ben transfer gününden itibaren bu topiğin ilk sayfasından itibaren yazılanları okudum gerçi henüz bitmedi ama hem sevindim hem üzüldüm hem kendimde bişeyler aradım hem buldum hayırlısıyla herkes güzel sonuçlara ulaşırız inşaAllahNe demek canim benim birbirimize destek icin buradayiz ben kimseden gormedigim ilgiyi buradaki arkadaslardan goruyorum biz birbirimizi anliyoruz
Insallah canim okumaya da takibi de devam edecegizAynen doğru söylüyorsun ben transfer gününden itibaren bu topiğin ilk sayfasından itibaren yazılanları okudum gerçi henüz bitmedi ama hem sevindim hem üzüldüm hem kendimde bişeyler aradım hem buldum hayırlısıyla herkes güzel sonuçlara ulaşırız inşaAllah
Öffff 22,1 olan değer 21,1e düşmüş hayırlısı napalımInsallah canim okumaya da takibi de devam edecegiz
Öffff 22,1 olan değer 21,1e düşmüş hayırlısı napalım
Hayırlı kandiller Canım sağol Allah razı olsun nasipte ne varsa o olur diye düşünüyorum rabbim bu mübarek günde kimseyi bu konuda boynu bükük koymasın.. Aklımı karıştıran sadece bu kadar düşük değerde 7-8 ve 9.günde idrar da çıkması... transfer 12 martta oldu benim burda herkesten 12.günde test istenmiş ben almanyadayım bana 10.güne kan testi verdi off ne bileyim hep bir umut işte..
İnşallah hepimizin canımRabbim İnşaAllah kucağını tez zamanda hayırlı evlatlarla doldurur..
Merhaba kızlar benimde cumartesi günü 2 embriyo transferim oldu. Ogünden beri hep kasıklarımda bi huzursuzluk var ağrı gibide değil ama bi kendini hatırlatıyo arada. Birde idrara sıkıştığımda tuvalete gidice idrarı yaparken hafif ağrı oluyo kasıklarda. Normalmi sizce bunlar?
Şuan gebe misin peki canım?Benim de transfer sonrası ilk 5 gün aynısı olmuştu.
Şuan gebe misin peki canım?