transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sen yine de pozitif diye dusun canim hayirlisini isteyelim
Herzaman ablacım hayırsız olup hergün çekeceğime olmasın bi defe çekerim napalım bu da bizlerin imtihanı kimi sabırla kimi şükürle imtihan edilir rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın

Herzaman ablacım hayırsız olup hergün çekeceğime olmasın bi defe çekerim napalım bu da bizlerin imtihanı kimi sabırla kimi şükürle imtihan edilir rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın
Oyle tabi canim derdi veren Allah dermanini da veriyor cok sukur halimize ne yapalim sabredip bekleyecegiz

Oyle tabi canim derdi veren Allah dermanini da veriyor cok sukur halimize ne yapalim sabredip bekleyecegiz
Öyle abla öyle öfff zaman geçtikçe kalbim sıkışıyor sanki bi an önce evet yada hayır deseler de bu ızdırap son bulsa

Ne demek canim benim birbirimize destek icin buradayiz ben kimseden gormedigim ilgiyi buradaki arkadaslardan goruyorum biz birbirimizi anliyoruz
Aynen doğru söylüyorsun ben transfer gününden itibaren bu topiğin ilk sayfasından itibaren yazılanları okudum gerçi henüz bitmedi ama hem sevindim hem üzüldüm hem kendimde bişeyler aradım hem buldum hayırlısıyla herkes güzel sonuçlara ulaşırız inşaAllah

Aynen doğru söylüyorsun ben transfer gününden itibaren bu topiğin ilk sayfasından itibaren yazılanları okudum gerçi henüz bitmedi ama hem sevindim hem üzüldüm hem kendimde bişeyler aradım hem buldum hayırlısıyla herkes güzel sonuçlara ulaşırız inşaAllah
Insallah canim okumaya da takibi de devam edecegiz

Hayırlı kandiller Canım sağol Allah razı olsun nasipte ne varsa o olur diye düşünüyorum rabbim bu mübarek günde kimseyi bu konuda boynu bükük koymasın.. Aklımı karıştıran sadece bu kadar düşük değerde 7-8 ve 9.günde idrar da çıkması... transfer 12 martta oldu benim burda herkesten 12.günde test istenmiş ben almanyadayım bana 10.güne kan testi verdi off ne bileyim hep bir umut işte..

Canım teşekkür ederim mesajını yeni okudum, geçmiş kandilin mübarek olsun . Yazdıklarını okudum. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah . İnan bana baştan olumsuz olması daha kolay, ikinci tedavim kimyasal gebelikti. Çabuk atlattım . Üçüncü tedavide hamile kaldım kalp atışlarını duydum, 11. Haftada kalbi durdu. Çok kötü oldum. Sonra kendime veren Allah alan Allah dedim. Yeniden tedavi oldum Nisanda inşallah dondurulmuş embriyo transferi olacağım. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat hepimize nasip olur. Hakkımızda hayırlısı...

Rabbim İnşaAllah kucağını tez zamanda hayırlı evlatlarla doldurur..

Ay ben hiç bişey hissetmiyorum :( persembe 12. gün kan verecegim , sadece tuvalete sıkıştığımda özellikle gece biraz ağrım oluyor. Onun dışında transfer oldugumu hatırlatan bir ağrı sancı olmayınca durumumu unutuyorum , fazla hareket ediyorum. Sanırım tutmadılar , çok umutsuzum:(

Merhaba kızlar benimde cumartesi günü 2 embriyo transferim oldu. Ogünden beri hep kasıklarımda bi huzursuzluk var ağrı gibide değil ama bi kendini hatırlatıyo arada. Birde idrara sıkıştığımda tuvalete gidice idrarı yaparken hafif ağrı oluyo kasıklarda. Normalmi sizce bunlar?

Merhaba kızlar benimde cumartesi günü 2 embriyo transferim oldu. Ogünden beri hep kasıklarımda bi huzursuzluk var ağrı gibide değil ama bi kendini hatırlatıyo arada. Birde idrara sıkıştığımda tuvalete gidice idrarı yaparken hafif ağrı oluyo kasıklarda. Normalmi sizce bunlar?

Benim de transfer sonrası ilk 5 gün aynısı olmuştu.

Back
X