transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Herkese merhaba . Benim de transferin 5. Günü hiç ümidim yok. Belirtim de yok. Umarım hepimiz bebeklerimize kavusuruz.

Belirtn vrmydi cnm bu arada
Bende hiç bir belirti olması şuana kadar.
Bugğn kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancılar var. Sırtım be belimde aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor. Bence olmadı ben olumsuz olduğunu düşünüyorum his olarak nedense :(

Bnmde belirtm.yok cok korkuyorum
Bende de yok hatta bugün adet belirtilerim var karın ağrısı bel ve aırr aprısı şeklinde.
Belirtisi olanın ne belirtisi oluyor bilmiyorum zaten :( belirtisi olupta pozitifi alnalar yazarsa iyi olur aslında.

Adet olacakmışım gibi kasık ağrıdı ve batmalar. İlaçtan diyorlar bakalım. Şuan iyiyim ama ara ara geliyor ağrı. Hayırlısı bellemedeyim Cuma yı

Bende 16sında transfer oldum 27.04.2018 uma yaptıracağım testi. Ozamana kadar erken genelik testlerinde aldım her sabah onları yapıyorum 6. Günden beri. İkinci çizgi hep silik çıkıyor 11.04.2018 tariginde vurduğum çatlatma iğnesi olabilir diye düşünüyorum. Bakalım yarın 13 gün geçmiş olacak silik çizgi çıkacakmı göreceğiz...
12gün sürer etkisi diyorlar.
En erken kan testimi 26sı perşembe yapmayı planlıyorum.

Alnimda

cok sivilce cikdi ya bide neden bilmiyorum
Bendede sivilcelenme olu aşırı. Sivilceye yatkın ciltlerde hormonlar iğneler va kesnlkle olumsuz etkileyip azdırıyor sivilceleri

Bende 16sında transfer oldum 27.04.2018 uma yaptıracağım testi. Ozamana kadar erken genelik testlerinde aldım her sabah onları yapıyorum 6. Günden beri. İkinci çizgi hep silik çıkıyor 11.04.2018 tariginde vurduğum çatlatma iğnesi olabilir diye düşünüyorum. Bakalım yarın 13 gün geçmiş olacak silik çizgi çıkacakmı göreceğiz...
12gün sürer etkisi diyorlar.
En erken kan testimi 26sı perşembe yapmayı planlıyorum.

Açıkcası ben düşündüm test yapmayı ama cesaret edemedim. Çatlama iğnesini 10 Nisanda kullandım, transferim 15 Nisan ve tahlil günüm 27 Nisan:) Ama arada aklımda çelinmiyor değil acaba bir test mi yapsam diye

İŞte tesr yaptığında çatlatma ipneai sebbeiyke 10-15 dilan çıalbilir oda acana gebeliğimn başındayım gibi yanıltıcı olabilir bnde o seneple yapmıyorum boşa ümitlemiyim diye ama taniki tercih senin :).

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm zaten çıkmaz erken diyerekten idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi falan değildir demi çatlama iğnesini en son 10 Nisan Salı günü yapmıştım bugün tam iki hafta oldu off çok heyecanlıyım ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-24-07-42-20.webp
    Screenshot_2018-04-24-07-42-20.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 183
Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm zaten çıkmaz erken diyerekten idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi falan değildir demi çatlama iğnesini en son 10 Nisan Salı günü yapmıştım bugün tam iki hafta oldu off çok heyecanlıyım ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
12günden önce ilacın etkiisi olabilir o sebeple en az 12. Günü bekle boşa unutlanmanı istemem :(

Günaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı?

12günden önce ilacın etkiisi olabilir o sebeple en az 12. Günü bekle boşa unutlanmanı istemem :KK43:
Teşekkür ederim canım cevabın için ama ne bilim heyecanlandım biraz ama sonra da korktum ilacın etkisi olabilir diye bakalım hayırlısı inşallah ilacın etkisi değildir

Günaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı?
Canım sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun bende senden bir gün önce çatlatma iğnesi yaptım benim de tam iki hafta oldu yapalı sen 16 sına transfer olmuşsun bende 17 sine benimki de beşinci gün embriyosu ve bugün ikinci çizgi silik çıktı inşallah ikimizin testi de pozitif olur canım hakkımızda hayırlısı

Canım sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun bende senden bir gün önce çatlatma iğnesi yaptım benim de tam iki hafta oldu yapalı sen 16 sına transfer olmuşsun bende 17 sine benimki de beşinci gün embriyosu ve bugün ikinci çizgi silik çıktı inşallah ikimizin testi de pozitif olur canım hakkımızda hayırlısı

Valla hakikaten aynı gibi. 5. Gün embrioları testte daha erken çıkıyor. Pozitif de olabilir.
Ben sadece boşa ümitlenmeyelüm diye seni de kendimi de sakinleştirmeye çalışıyorum yanlış anlama. Yoksa tabiki herkesn oozitif olsa keşke komple forumları kapatıp gitsek :)
Valla çatlatöa iğneaini 11inde vurmuştum bugn 13. Gün yüne silik ilinci çizgi.
Sen nezamam vurmuştun çatlatmayı?

Valla hakikaten aynı gibi. 5. Gün embrioları testte daha erken çıkıyor. Pozitif de olabilir.
Ben sadece boşa ümitlenmeyelüm diye seni de kendimi de sakinleştirmeye çalışıyorum yanlış anlama. Yoksa tabiki herkesn oozitif olsa keşke komple forumları kapatıp gitsek :)
Valla çatlatöa iğneaini 11inde vurmuştum bugn 13. Gün yüne silik ilinci çizgi.
Sen nezamam vurmuştun çatlatmayı?
Aynen canım keşke herkesin pozitif olsa çok güzel olur bende ilacın etkisi olabilir diye korktum ama en fazla 12 gün diyorlar ilacın etkisine ben çatlatma iğnesini 10 Nisan Salı günü yapmıştım senden bir gün önce bi yandan ümitleniyorum ama bi yandan da korkuyorum ne bilim inşallah ikimizin ki de pozitif olur buraya yazarız hamileyim diye :anneadayı:

Teşekkür ederim canım cevabın için ama ne bilim heyecanlandım biraz ama sonra da korktum ilacın etkisi olabilir diye bakalım hayırlısı inşallah ilacın etkisi değildir
Senin 10 nisan oldugu için iğne tarihin çatlatma iğnesi etkisi olmaması ihtimali yüksek

Aynen canım keşke herkesin pozitif olsa çok güzel olur bende ilacın etkisi olabilir diye korktum ama en fazla 12 gün diyorlar ilacın etkisine ben çatlatma iğnesini 10 Nisan Salı günü yapmıştım senden bir gün önce bi yandan ümitleniyorum ama bi yandan da korkuyorum ne bilim inşallah ikimizin ki de pozitif olur buraya yazarız hamileyim diye :anneadayı:
Cok deneyelim igne konusunda test manyagi oldugum icin :)) bence seninki bebisten :emir_bebek:

Aylacim belirtin varmdyi cnm kacnci gun embrsydu

Cnm belirtn varmiydi ve kcinci gun embryosuydu

Cnm belirtn varmiydi ve kcinci gun embryosuydu
Canım bende hiç belirti olmadı kasık ağrısı falan göğüste hassasiyet falan lekelenme falan hiç bir şey olmadı bende sadece arada bir kasıkta batma oluyordu oda hemen geri geçiyordu benimki beşinci gün embriyonun canım bakalım öğleden sonra test vereceğim inşallah olumlu olur

Back
X