Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.kuzum.bendede yok valahaHerkese merhaba . Benim de transferin 5. Günü hiç ümidim yok. Belirtim de yok. Umarım hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
Bende hiç bir belirti olması şuana kadar.Belirtn vrmydi cnm bu arada
Bende de yok hatta bugün adet belirtilerim var karın ağrısı bel ve aırr aprısı şeklinde.Bnmde belirtm.yok cok korkuyorum
Adet olacakmışım gibi kasık ağrıdı ve batmalar. İlaçtan diyorlar bakalım. Şuan iyiyim ama ara ara geliyor ağrı. Hayırlısı bellemedeyim Cuma yı
Bendede sivilcelenme olu aşırı. Sivilceye yatkın ciltlerde hormonlar iğneler va kesnlkle olumsuz etkileyip azdırıyor sivilceleriAlnimda
cok sivilce cikdi ya bide neden bilmiyorum
Bende 16sında transfer oldum 27.04.2018 uma yaptıracağım testi. Ozamana kadar erken genelik testlerinde aldım her sabah onları yapıyorum 6. Günden beri. İkinci çizgi hep silik çıkıyor 11.04.2018 tariginde vurduğum çatlatma iğnesi olabilir diye düşünüyorum. Bakalım yarın 13 gün geçmiş olacak silik çizgi çıkacakmı göreceğiz...
12gün sürer etkisi diyorlar.
En erken kan testimi 26sı perşembe yapmayı planlıyorum.
12günden önce ilacın etkiisi olabilir o sebeple en az 12. Günü bekle boşa unutlanmanı istememKızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm zaten çıkmaz erken diyerekten idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi falan değildir demi çatlama iğnesini en son 10 Nisan Salı günü yapmıştım bugün tam iki hafta oldu off çok heyecanlıyım ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
Teşekkür ederim canım cevabın için ama ne bilim heyecanlandım biraz ama sonra da korktum ilacın etkisi olabilir diye bakalım hayırlısı inşallah ilacın etkisi değildir12günden önce ilacın etkiisi olabilir o sebeple en az 12. Günü bekle boşa unutlanmanı istemem![]()
Canım sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun bende senden bir gün önce çatlatma iğnesi yaptım benim de tam iki hafta oldu yapalı sen 16 sına transfer olmuşsun bende 17 sine benimki de beşinci gün embriyosu ve bugün ikinci çizgi silik çıktı inşallah ikimizin testi de pozitif olur canım hakkımızda hayırlısıGünaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı?
Canım sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun bende senden bir gün önce çatlatma iğnesi yaptım benim de tam iki hafta oldu yapalı sen 16 sına transfer olmuşsun bende 17 sine benimki de beşinci gün embriyosu ve bugün ikinci çizgi silik çıktı inşallah ikimizin testi de pozitif olur canım hakkımızda hayırlısı
Aynen canım keşke herkesin pozitif olsa çok güzel olur bende ilacın etkisi olabilir diye korktum ama en fazla 12 gün diyorlar ilacın etkisine ben çatlatma iğnesini 10 Nisan Salı günü yapmıştım senden bir gün önce bi yandan ümitleniyorum ama bi yandan da korkuyorum ne bilim inşallah ikimizin ki de pozitif olur buraya yazarız hamileyim diyeValla hakikaten aynı gibi. 5. Gün embrioları testte daha erken çıkıyor. Pozitif de olabilir.
Ben sadece boşa ümitlenmeyelüm diye seni de kendimi de sakinleştirmeye çalışıyorum yanlış anlama. Yoksa tabiki herkesn oozitif olsa keşke komple forumları kapatıp gitsek :)
Valla çatlatöa iğneaini 11inde vurmuştum bugn 13. Gün yüne silik ilinci çizgi.
Sen nezamam vurmuştun çatlatmayı?
Senin 10 nisan oldugu için iğne tarihin çatlatma iğnesi etkisi olmaması ihtimali yüksekTeşekkür ederim canım cevabın için ama ne bilim heyecanlandım biraz ama sonra da korktum ilacın etkisi olabilir diye bakalım hayırlısı inşallah ilacın etkisi değildir
Cok deneyelim igne konusunda test manyagi oldugum icin :)) bence seninki bebistenAynen canım keşke herkesin pozitif olsa çok güzel olur bende ilacın etkisi olabilir diye korktum ama en fazla 12 gün diyorlar ilacın etkisine ben çatlatma iğnesini 10 Nisan Salı günü yapmıştım senden bir gün önce bi yandan ümitleniyorum ama bi yandan da korkuyorum ne bilim inşallah ikimizin ki de pozitif olur buraya yazarız hamileyim diye![]()
Ayy inşallah öyledir canım ya bugün kan testi vereceğim bakalım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahCok deneyelim igne konusunda test manyagi oldugum icin :)) bence seninki bebisten![]()
Iyi haberler verirsin umarim..dualarim seninleAyy inşallah öyledir canım ya bugün kan testi vereceğim bakalım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canım çok saol Allah razı olsun canımIyi haberler verirsin umarim..dualarim seninle
Aylacim belirtin varmdyi cnm kacnci gun embrsyduTeşekkür ederim canım cevabın için ama ne bilim heyecanlandım biraz ama sonra da korktum ilacın etkisi olabilir diye bakalım hayırlısı inşallah ilacın etkisi değildir
Cnm belirtn varmiydi ve kcinci gun embryosuyduKızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm zaten çıkmaz erken diyerekten idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi falan değildir demi çatlama iğnesini en son 10 Nisan Salı günü yapmıştım bugün tam iki hafta oldu off çok heyecanlıyım ilk defa ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
Canım bende hiç belirti olmadı kasık ağrısı falan göğüste hassasiyet falan lekelenme falan hiç bir şey olmadı bende sadece arada bir kasıkta batma oluyordu oda hemen geri geçiyordu benimki beşinci gün embriyonun canım bakalım öğleden sonra test vereceğim inşallah olumlu olurCnm belirtn varmiydi ve kcinci gun embryosuydu