5 günlükKaçıncı gün emrıyosuydu bız 6. Gündük onunla alakalı da kan değer degısıklık gosterebılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 günlükKaçıncı gün emrıyosuydu bız 6. Gündük onunla alakalı da kan değer degısıklık gosterebılıyor
Almanya Çarşamba günü tahlil vericezHangı sehırdesınız aceba bıde tahlıl ne zaman verın dedıler
Oralarda sıkımtı turkıye olsa 12. Gün yapılıyor ınslalah vardır yat dınlen bol bol hıc panık yapma Allah kerım ısnllajAlmanya Çarşamba günü tahlil vericez
Oralarda sıkımtı turkıye olsa 12. Gün yapılıyor ınslalah vardır yat dınlen bol bol hıc panık yapma Allah kerım ısnllaj
Tabıkı ederim ınslalah Allah hayırlı evlat basıp etsın bana haber verırsın ınsllah güzel haberlerını beklıyorumAynen burada yapamıyorum dua edermisin sizden ricam
İnş çok saolunTabıkı ederim ınslalah Allah hayırlı evlat basıp etsın bana haber verırsın ınsllah güzel haberlerını beklıyorum
Merhaba hayır cinsiyet belli olmuyor. Aynı olabilir olmaya da bilir.Transfer olanlara sorum olacaktı aynı gün aynı kalitede 2 embriyo yüklenince cinsiyetleri de aynı mı oluyor ?
Evet mantıken öyle sonuçta ayrı sperm ayrı yumurta dölleniyor ancak genelde aynı gün aynı kalite de olanlar aynı cinsiyet çıkınca aklım karıştı mesela 2 adet 5AA kalitede embriyo transfer olmuş ikisi de aynı cinsiyet çıkıyorMerhaba hayır cinsiyet belli olmuyor. Aynı olabilir olmaya da bilir.
Tamamen tesadüf aynı cinsiyet olmasıEvet mantıken öyle sonuçta ayrı sperm ayrı yumurta dölleniyor ancak genelde aynı gün aynı kalite de olanlar aynı cinsiyet çıkınca aklım karıştı mesela 2 adet 5AA kalitede embriyo transfer olmuş ikisi de aynı cinsiyet çıkıyor
Merhaba iyi günler allahım sağlık bir şekil kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla size sormak istediğim bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 günlük embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim de çok fazla gaz geldi ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın aminHerkese merhaba.
Ben kendi belirtilerimi yazmak istiyorum ki umutsuzca bekleyen benim gibi kişilere Umut olmak için..
Transfer gününden itibaren tam 4 gün hiç bir belirtim olmadı. Sadece çok afedersiniz gaz oldu çok fazla.
Reglime 2 gün kala yani transferin 5,6,7,8,9. Günleri çok kasık ağrım oldu. Dedim ki regl olacağım heralde yine olmadı çok üzüldüm.
10,11,12,13,14. Günler neredeyse belirtim olmadı gibi sadece ara sıra inceden sızı geldi kasıklarıma.
Örneğin herkes göğüslerim çok ağrıdı büyüdü yazıyor diye ben de çok belirti aradım kendimde ama göğüslerimde hiç bir değişiklik olmadı hatta kaygı duydum bundan dolayı.
Sakın kendinizi üzmeyin çokça dua edin ve rahat olun. Ben idrar testi bile yapmadım. Direkt doktorun verdiği tarihte kan testi verdim. Naçizane fikrim sizin de öyle yapmanız..
İlk 3 gün sadece yemeğe ve tuvalete kalktım. Sonraki günlerde hiç ev işi yapmadım ama hareket ettim sürekli. Umarım herkes en kısa sürede pozitifleri görür.![]()
Allah herkese sağlıklı evlatlar versin, sizin de umarım pozitiftir. Bende de hiç kanama olmadı endişe etmeyin içinizi ferah tutun dua edin gününde kanınızı verin . Olmuştur inşallah.Merhaba iyi günler allahım sağlık bir şekil kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla size sormak istediğim bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 günlük embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim de çok fazla gaz geldi ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın amin![]()
İnş canımAllah herkese sağlıklı evlatlar versin, sizin de umarım pozitiftir. Bende de hiç kanama olmadı endişe etmeyin içinizi ferah tutun dua edin gününde kanınızı verin . Olmuştur inşallah.![]()