- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
- Konu Sahibi umudunukaybetme
-
Korkma,bende de cok olduSlm arkadaslar ya benim transferim olalı 4 gün oldu ama bende vajina agrısı var sizde de böyle bişey oldu mu lütfen yorumlarınızı bekliyorum cok korkuyorum
Sizde mi tüp bebek birde sonuc pozitif miKorkma,bende de cok oldu
Evet tup bebek,pozitifSizde mi tüp bebek birde sonuc pozitif mi
Kaçıncı günden sonra başladı ya kusura bakma cok soruyorum ama cok korkuyorum 5. Denemem buEvet tup bebek,pozitif
İlk gunler oldu..Kaçıncı günden sonra başladı ya kusura bakma cok soruyorum ama cok korkuyorum 5. Denemem bu
Anladım canım inşallah benimki de tutarİlk gunler oldu..
mhb benimde 3. tüp bebek denemem bende de kasık ağrıları var.Yumurta toplamadan sonra başlamıştı bugün trnsferin 4. günü hala ağrılarım var.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum cuma transferim oldu 3.gunum ama kasık agrım var normal mi?
Slm arkadaslar ya benim transferim olalı 4 gün oldu ama bende vajina agrısı var sizde de böyle bişey oldu mu lütfen yorumlarınızı bekliyorum cok korkuyorum
Neler yapiyosun cnm. Bu gune kadar nrler yaptin.muhas;bugün 7.günüm benim çok heyacanlıyım korku var bilmiyorum karışık duygular içindeyim ağrı oldukça yüreğim hopluyor
İşteyim çalışıyorum..acaba test yaptırsam mı diyorum sonra işe dalıyorum hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?