Transfer sonrası vitamin takviyesi kullandınız mı?

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
842
53
Merhaba herkese:) 9 Mart’ta transfer oldum. O güne kadar vitamin ve mineral takviyeleri kullandım. Transfer sonrası vitamin takviyelerine devam eden var mı?

Merhaba herkese:) 9 Mart’ta transfer oldum. O güne kadar vitamin ve mineral takviyeleri kullandım. Transfer sonrası vitamin takviyelerine devam eden var mı?
folık asıt kullandım sadece başka bişey kullanmadım.Gebelık olustuktan sonra başka vıtamınlere gectık cok kasma kendını rahat ol umarım pozıtıf olur🤲

folık asıt kullandım sadece başka bişey kullanmadım.Gebelık olustuktan sonra başka vıtamınlere gectık cok kasma kendını rahat ol umarım pozıtıf olur🤲
Çok teşekkürler 😊 sizin için de hayırlı olsun sağlıkla geçirin gebelik sürecinizi. Ben de transfer öncesi bayağı takviyeler kullandım hala devam edip etmemekte kararsızım olumsuz bir etkisi olur mu diye? Omega 3, qenzim q10 magnezyum d vitamini selenyum çinko kullanıyordum öncesi

Çok teşekkürler 😊 sizin için de hayırlı olsun sağlıkla geçirin gebelik sürecinizi. Ben de transfer öncesi bayağı takviyeler kullandım hala devam edip etmemekte kararsızım olumsuz bir etkisi olur mu diye? Omega 3, qenzim q10 magnezyum d vitamini selenyum çinko kullanıyordum öncesi
vallahı canım 12.haftaya kadar sadece folık asıt kullandım 12den sonra d vıtamını ,omega 3,probıyotıklı başka vıtamın şuan kullandıklarım..olumsuz etkısı olmaz tabi bu kullandıkların da şuan fazla dedıgım gıbı kasma kendı doktorun verdıyse kullan ama kendı kafandan da kullanma bence ceviz,avokoda (hıc sevmeden zorla tuketmeye calıstım) yumurta et balık ye hergun yarım saat yürü rahme kan akışı gıtmesı ıcın..cay kahve ıcmemıstım ben o sürecte bol bol su iç mutlaka benim dıkkat ettıklerım bunlardı

Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsın 🤗 benim transferimin ikinci günü bugün, bugünden itibaren yürüyüşe başlayabilir miyim? İstemsiz bir şekilde çok susuyorum ve bol bol su içiyorum. Çayı kahveyi ben de kestim şimdilik.

Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsın 🤗 benim transferimin ikinci günü bugün, bugünden itibaren yürüyüşe başlayabilir miyim? İstemsiz bir şekilde çok susuyorum ve bol bol su içiyorum. Çayı kahveyi ben de kestim şimdilik.
evet yürü ben hergun yurudum yatmanın bır faydası yok yarım saat yurusen yeterlı bence..normal hayatına kaldıgın yerden devam et ınan psıkolojık olarak tutunmasına bu daha fazla pozıtıf etkısı oluuor bence.. ınsallah tutunmustur sonucunu bana da yaz😍sormak ıstedıgın bısey olursa sorabılırsın canım

Öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeginiz olmuştur bana coraspirin ve folik asit vermişlerdi transferden sonra hala da devam ediyorum

Back
X