Transfer sonrasi yaşanan durumlar ve kasık böbrek ağrısı çekenler???

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
39
Arkadaş lar dün transferim yapıldı bugün akşam üzeri'nden beri kasık böbrek bel ağrısı sol tarafım da çekiyorum normal midir varmi bu durumu yaşayıp pozitif sonuç alanlar ??:110:

Kendini çok fazla dinleme canım en ufak bişeyi acaba tuttu da mı oldu yoksa tutmadı için mi oldu diye düşünme umarım bebeğin seninledir
İnşallah öyledir saolasin ama şöyle birşey transfer öncesi hiç birşey yokken ne ağrı ne sizi ertesinde böyle olması düşündürüyor insanı birde benim bu 2.denemem ilkinde oğlumu aldım kucağıma sağ salim çok şükür ama hiç böyle olmamisti

İnşallah öyledir saolasin ama şöyle birşey transfer öncesi hiç birşey yokken ne ağrı ne sizi ertesinde böyle olması düşündürüyor insanı birde benim bu 2.denemem ilkinde oğlumu aldım kucağıma sağ salim çok şükür ama hiç böyle olmamisti
Ne güzel bitane evlat sahibiymişsin canım Allah hayırlı ömür versin yavruna her hamilelik aynı olmaz derler oğlunda olmadı diye bundada olmucak diye bişey yok genelde tutanlar kasıkta batma sızı hissediyolar umarım bebeğin seninledir

Ne güzel bitane evlat sahibiymişsin canım Allah hayırlı ömür versin yavruna her hamilelik aynı olmaz derler oğlunda olmadı diye bundada olmucak diye bişey yok genelde tutanlar kasıkta batma sızı hissediyolar umarım bebeğin seninledir
Çok Saol canım iyi dileklerin için Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah :)

kızlar bi cvp istiorm..kürtajdan sonra ne zaman transfer yapmalıyım
Canım kürtaj derken ? Transfer işlemi öncesi zaten yumurta toplama işlemi yapılıyor o zamana kadar tedaviye başlamış oluyorsun ki transferde tedavinin devamı oluyor tam anlamadım

Arkadaş lar dün transferim yapıldı bugün akşam üzeri'nden beri kasık böbrek bel ağrısı sol tarafım da çekiyorum normal midir varmi bu durumu yaşayıp pozitif sonuç alanlar ??:110:
Canım sonuç ne oldu çok merak ediyorum aynı durum bendede var ya umarım güzel sonuç almıştır cevabını çok merak ediyorum 🤲🏻🤲🏻🥰

Back
X