transfer sonrası

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba iyi günler bugun transferim gerceklesti malum tek embriyo konuluyor artik 23 yasindayim ve hicbirsey bilmiyorum bna yardimci olurmusunuz ?

Açıkcası yardımcı olunacak çok bişey Yok sadece dikkatli ol ağır iş yapma protein ağırlıklı beslen en önemlisi sabırla bekle becerebilirsen

simfi bile gwberiyorum bugun saat 12 gibi transferim oldu eşim sağa sola dönüp yatma diyor dogrumu acaba

Yüz üstü uyumadığını sürece çok sıkıntı Yok yine de sarsan hareketlerden uzak durmalısın

İnşallah tutar. Kabız olmamaya çalış.sürekli kafanı takma tuttu mu tutmadı mı diye. Zor bi süreç allah yardımcınız olsun. Bi sonuç alınca burandan yazarsanız sevinirim. Bi yakınımda aynı işlemi yaptırdı geçen hafta, şimdi bekliyoruz. İlki tutmadı 2.yi yaptırdılar.allah isteyen herkese nasip etsin

haber ederim canım insaAllah tum isteyenlere nasip etsin Rabbim

merhaba iyi günler bugun transferim gerceklesti malum tek embriyo konuluyor artik 23 yasindayim ve hicbirsey bilmiyorum bna yardimci olurmusunuz ?
Merhaba benimde transferimın 4.gunu heyecanla bekliyorum 28 yaşındayım 2 embriyo kondurduk bi belirti hissetmiyorum hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız dualarımızı eksik etmeyelim inşallah inşallah sizinde sağlıklı bi şekilde tutunur melegınız

inşaAllah canım 2 embriyoyu nasıl koydular Allahım insaAllah emeklerimizi boşa çıkartmasın şu mubarek gunlerde nasıl geçtı ilk gununuz yatamıyorum sanki nirsey dürtükluyo beni

Günde 1 adet ananas yiyin. Sabahları taze sıkılmış portakal suyu, mutlaka 1 yumurta, et yiyin, yoğurt, süt , akşamları taze sıkılmış havuç suyu, kavrulmamış kabak çekirdeği yiyin. Bunlar benim bildiklerim. Yardımcı olmak istedim. İniallah müjdeli haberi alırsın

inşaAllah canım 2 embriyoyu nasıl koydular Allahım insaAllah emeklerimizi boşa çıkartmasın şu mubarek gunlerde nasıl geçtı ilk gununuz yatamıyorum sanki nirsey dürtükluyo beni
Amin amin cümlemize insallah dr sordu bende ikisinide istedim o da tamam dedi yasak olduğunu bile bilmiyordum Bende bi uzanıyorum bi kalkıyorum çok heyecanlı günler nasıl geçecek bilmiyorum

insaAllah tesekkur ederim

Amin amin cümlemize insallah dr sordu bende ikisinide istedim o da tamam dedi yasak olduğunu bile bilmiyordum Bende bi uzanıyorum bi kalkıyorum çok heyecanlı günler nasıl geçecek bilmiyorum
sevindim senin adina nerde oldun tedavini canım

Teşekkürler Diyarbakır memorial hastanesi canim
birsey sorucam ama bugun ilk gunumuz :) birsey sorucam suan bna bakicak kimse yok esimde mecburen ise gitti banada kalkma diyor kahvalti yapamadim saat 11 gibi ye dedi sonrasina bn gelirim dedi yanlismi yapiyorum acaba suan beslenmemekle ona zarar verirmiyim ?

Beslenmek önemli canim kahvaltı yapana kadar sut badem fındık vs atıştır yattığın yerden Yediklerin şifa olsun insallah havuç suyu portakal suyu da içebilirsin

Beslenmek önemli canim kahvaltı yapana kadar sut badem fındık vs atıştır yattığın yerden Yediklerin şifa olsun insallah havuç suyu portakal suyu da içebilirsin
tesekkur ederim :)

Beslenmene ozen goster kalkabilirsin benimde bugun 6 gunu transferimin benim mesai sabah 8 de basliyo ilac icmiyomusun onlar hep tok karnina icilmesi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…