- 19 Mart 2021
- 61
- 50
- 18
- 32
- Konu Sahibi tosbikellaaaaa
-
merhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetime kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 8 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi aldip yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi ertesi gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falanBen de aynı şekilde oldum. Transferim 10 marttı. Testlerim pozitif keseyi bekliyorum. 6.günden sonra dönem dönem bel agrısı kasık agrısı adet sancısı gibi sancı batma hissi filan oldu hep hatta şuanda da devam ediyor ara ara batma hissi ve kasık agrısıben de ilk evde yaptım silik çizgi çıktı 9.gün kanda pozitif gördüm inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben 17martta transfer olup 21mart sabahi golgeyle pozitifi gordummerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetime kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 8 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi aldip yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi ertesi gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
Taze mi dondurulmuş mu transfer oldun?Merhabalar 11 martta 3.gün embriyosu transferim oldu tek embriyo bugun 12.günüm kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyor 2 gün sonra sonucumu öğrenicem zaman azaldıkça biraz korkmaya başladım bugun test yaptım fakat çok çok silik 2.çizgi vardı bu şekilde olan arkadaşlar varmı acaba?
6.gün benim 25 çıkmıştı. İnşallah Sağlıkla devam eder. Test gününüzde tekrar yaptırınBenim bugün transferimin 6. Günündeyim dayanamayıp kan testi yaptırdım değer 34,090 çıktı hamilemiyim acaba benim gibi olanlar varmı
Şimdi hamilemisiniz şimdiki değeriniz kaç acaba inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı Rabbim nasib eder6.gün benim 25 çıkmıştı. İnşallah Sağlıkla devam eder. Test gününüzde tekrar yaptırın
Benim bi arkadaşım da transferden sonr 5.gün idrar testinde pozitif görmüştümerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetime kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 8 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi aldip yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi ertesi gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
Kızım üç buçuk yaşına geldi. Ben test gününe kadar tekrar test yapmadım. Erken olunca ikiye katlamıyormuşŞimdi hamilemisiniz şimdiki değeriniz kaç acaba inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı Rabbim nasib eder
Ayyy çok sevindim maşallah size, darısı benim gibi bekleyenlere inşallahKızım üç buçuk yaşına geldi. Ben test gününe kadar tekrar test yapmadım. Erken olunca ikiye katlamıyormuş
Hayırlı olsun bebişinizKızlar selam, 3.gün embriyosu 11.gün beta 47 çıktı. Sizce düşük mü , böyle olup katlanan var mı
Merhabalar nasıl çıktı sonuçlarınMerhabalar 11 martta 3.gün embriyosu transferim oldu tek embriyo bugun 12.günüm kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyor 2 gün sonra sonucumu öğrenicem zaman azaldıkça biraz korkmaya başladım bugun test yaptım fakat çok çok silik 2.çizgi vardı bu şekilde olan arkadaşlar varmı acaba?
tabi yarın sabah tekrar beta bakacaklar, yazarım buraya da, umarım katlanırHayırlı olsun bebişiniz
Diğer günlerdeki kan testi sonuçlarınızı da yazabilir misiniz?
Benimde 3. Gün embriyosu Perşembe test yapacağım
Peki kan tahlilinizde kaçıncı gün öğrendiniz acaba ?Ben 17martta transfer olup 21mart sabahi golgeyle pozitifi gordumikinci cizgi ciktiysa hamilesindir hayirli olsun
5. Gun 68di iki tane kese goruldu sanirim erken ogrenmemin sebebi buyduPeki kan tahlilinizde kaçıncı gün öğrendiniz acaba ?
Erkek gebelik testi mi bu oyleyse normal kaset test yapmanj tavsiye ederimMerhabalar 2. Tüp bebek transferim. 5. Gün 2 adet transfer edildi. Bu sabah dayanamadım 6. Gün idrar testi yaptım ve bu silik çizgi çıktı sizce ümitlenmeli miyim? Deneyimi olan var mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?