- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi tosbikellaaaaa
-
Eger ilk 10dakika da çıktıysa cizgi tebrik ederimMerhabalar 2. Tüp bebek transferim. 5. Gün 2 adet transfer edildi. Bu sabah dayanamadım 6. Gün idrar testi yaptım ve bu silik çizgi çıktı sizce ümitlenmeli miyim? Deneyimi olan var mı arkadaşlar
selam,Hayırlı olsun bebişiniz
Diğer günlerdeki kan testi sonuçlarınızı da yazabilir misiniz?
Benimde 3. Gün embriyosu Perşembe test yapacağım
Evet ilk 10 dakikada çıktı bende çok ümitlendimEger ilk 10dakika da çıktıysa cizgi tebrik ederim
İnşallah pozitifi gorursun caniimEvet ilk 10 dakikada çıktı bende çok ümitlendimBugün kan testi yaptıracağım dua edin lütfen benimde iki kese olsun
Allah razı olsun umarım pozitif sonucumu paylaşabilirsiniz sizin gibi size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi doktor diyorsa korkmayınİnşallah pozitifi gorursun caniimama hayirlisi diye dua et ikiz olsun deme illa bak benim kesemin biri biraz asagi yerlesmiş cok korkuyorum simdide bisey olacak diye icim icimi yiyor doktor sikinti degil cikar yukari demesine ragmen aklim hep orda hayirlisi ve sagliklisi olsun hakkinda inşallahhh rabbim gonlundekini versin guzel haberini bekliyorum
Amiin amiin inşallahhhAllah razı olsun umarım pozitif sonucumu paylaşabilirsiniz sizin gibi size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi doktor diyorsa korkmayın
Son bir sorum olacak siz idrar testinizi erken gebelik mi normal mi yaptınız ? Benim erken gebeliktiAmiin amiin inşallahhh
Normal test yaptimSon bir sorum olacak siz idrar testinizi erken gebelik mi normal mi yaptınız ? Benim erken gebelikti
Negatif ti malesefMerhabalar nasıl çıktı sonuçların
Ben son denemem de bahçecideki değil ya ama diğer bursa pembe mavideki negatif denemelerinde hep idrar testi yapıyodum erken. Hep tek çizgi hep tek çizgi maalesef. En iyisi kan sonucu beklemek gününde yaptırmak bence, kendime kural koymuştum valla bahçeci de öyle yaptım asla erken idrar kan asla baktrmadım, sonuç pozitif çıktı şükür ama yani en doğrusu gününde merkezde baktırmakSon bir sorum olacak siz idrar testinizi erken gebelik mi normal mi yaptınız ? Benim erken gebelikti
Keseniz cikti mi yukari ..lütfen yazinİnşallah pozitifi gorursun caniimama hayirlisi diye dua et ikiz olsun deme illa bak benim kesemin biri biraz asagi yerlesmiş cok korkuyorum simdide bisey olacak diye icim icimi yiyor doktor sikinti degil cikar yukari demesine ragmen aklim hep orda hayirlisi ve sagliklisi olsun hakkinda inşallahhh rabbim gonlundekini versin guzel haberini bekliyorum
Evet cikti canim buyudukce sukurKeseniz cikti mi yukari ..lütfen yazin
İlaç filan kullandınız mi..Evet cikti canim buyudukce sukur
Evet transfer gununden beri 3progestan hap hergun progestan igne haftada 1 proluton depot kan sulandirici vs kullaniyorum.. bugun aksamda lekelenmem oldu ilk defa tekrar doktora gittim kanama alani oluşmus oglen bisey yoktu halbuki istirahat verdi inşallaj bisey olmaz.. canim korkma kesen duzgunse bisey olmaz buyudukce yukari cikkyormus kendi zaten oyle de oldu benim agir kaldirma fazla egilmeİlaç filan kullandınız mi..
Bana da bugün asagida dedi
Hic iyi hissetmiyorum kendimi
Düşer mi bilmiyorum
Yukari çıkar mi dedimEvet transfer gununden beri 3progestan hap hergun progestan igne haftada 1 proluton depot kan sulandirici vs kullaniyorum.. bugun aksamda lekelenmem oldu ilk defa tekrar doktora gittim kanama alani oluşmus oglen bisey yoktu halbuki istirahat verdi inşallaj bisey olmaz.. canim korkma kesen duzgunse bisey olmaz buyudukce yukari cikkyormus kendi zaten oyle de oldu benim agir kaldirma fazla egilme
Haftan kucukmuş kesenin yukari cikma ihtimali cok yuksek.. risk her zaman var canim zatem tedbir amacli verir tabikide bence ykari cikar stres yapma etkilersinYukari çıkar mi dedim
Cikmasa da yerinde kalır insallah dedi ama asagida dedi yani ince ince sızım da olunca bana da proluton depot verdi bugün vuruldum bir de haftaya cuma, sonra her gün 1 tane Progestan hap verdi..risk görmese vermezdi die aklim kaldi bundan önce de bir düşük olunca kendimi toplayamıyorum
Kese düzgün mü dedim iyi dedi ama iste küçük mu acaba sat a göre daha 4+6 zaten bebek filan bile gormedik yani
Insallah canm vallahi şu an yaşayan ölü gibiyim :))Haftan kucukmuş kesenin yukari cikma ihtimali cok yuksek.. risk her zaman var canim zatem tedbir amacli verir tabikide bence ykari cikar stres yapma etkilersin
O sancilarin olmasi gayet normal canim ben de cok yasadim onu kafana takma kanaman olmadigi sureceInsallah canm vallahi şu an yaşayan ölü gibiyim :))
Sanci filan olmasa neyse de korkuyorum
Iste beraberinde kanamayı getirirse die tedirginlik aslında her wc gidişimde korkarak gidiyorum ya neyse biraz rahatladım ama sen yazınca çok teşekkür ederimO sancilarin olmasi gayet normal canim ben de cok yasadim onu kafana takma kanaman olmadigi surece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?