Transfer sonrası

Tüp bebekte belirti aramayın malesef benimde 2 nisanda transfer oldum 14 unde ogrendim bende ama negatif çıktı benimde ağrım belirtim olmadi arada bi adet olacakmışım gibi agrilar oluyordu okadar
Ahh ne desem bilemedim. Herşeyin hayırlısı. Varsa Rabbimin hanesinde bize de bir tane illaki dönüp dolaşıp bulacak bizi. Son negatif gördüğün olsun inşallah. Tez zamanda muradına ermeni dilerim. İkinci denemem bu benim aslında belirti aramanın yanlış olduğunu biliyorum ama işte yine de duramıyor insan işte.

Merhaba canım benimde dün adet günümdü geçikme oldu kasıklarımda arada karnımda garip birşeyler sancılanmalar oluyor gibi ama bilemedim, ben test yapmadım cesaret edemedim yarın kan vericem inşallah beraber hamiş oluruz

Sizi cok iyi anlıyorum benim ilk denememdi malesef ama olmadi ramazandan sonra doktor tekrar çağırdı diğerini koyalım dedi bakalım insallah o tutar hayirlisiyla allah herkezin gonlune gore versin mubarek günlerde

Sizi cok iyi anlıyorum benim ilk denememdi malesef ama olmadi ramazandan sonra doktor tekrar çağırdı diğerini koyalım dedi bakalım insallah o tutar hayirlisiyla allah herkezin gonlune gore versin mubarek günlerde
Dualarım umut edip el açan herkesle. Dondurulmuş embriyon olması bile çok çok büyük şans. İlk ve son negatifin olur inşallah arkadaşım. Benimde yarın kan sonucum olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Olanların evlatlarını bağışlasın inşallah.

Valla yaptım ama yine de umudumu hiç kırmadım. Hakkımızda hayırlısı ise Rabbim kavuştursun inşallah. Sonuçlarımızı yazalım birbirimize.

Kızlar 9Nisanda transfer olmuştum adetim geçikti bugünde lekelenmem oldu korktum kan verdim sonuç çıkmış ama doktoru göremedim sizce var mı birşey

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-21-16-39-22.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar 9Nisanda transfer olmuştum adetim geçikti bugünde lekelenmem oldu korktum kan verdim sonuç çıkmış ama doktoru göremedim sizce var mı birşey
Cebecide mi transfer oldunuz sonucunuz neymiş doktorunuzla görüşünüz mu acaba

Negatif çıkmış kusura bakmayın şimdi gördüm Allahım çok arattirmadan nasip etsin inşallah.bende ptesi transfer oldum cebecide

Insallah vardır genelde kimi okudugum yerde yazmışlar lekelenme bebegin tutulmussa gelebiliyormus insallah sizinde oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…