Ahh ne desem bilemedim. Herşeyin hayırlısı. Varsa Rabbimin hanesinde bize de bir tane illaki dönüp dolaşıp bulacak bizi. Son negatif gördüğün olsun inşallah. Tez zamanda muradına ermeni dilerim. İkinci denemem bu benim aslında belirti aramanın yanlış olduğunu biliyorum ama işte yine de duramıyor insan işte.Tüp bebekte belirti aramayın malesef benimde 2 nisanda transfer oldum 14 unde ogrendim bende ama negatif çıktı benimde ağrım belirtim olmadi arada bi adet olacakmışım gibi agrilar oluyordu okadar
Merhaba canım benimde dün adet günümdü geçikme oldu kasıklarımda arada karnımda garip birşeyler sancılanmalar oluyor gibi ama bilemedim, ben test yapmadım cesaret edemedim yarın kan vericem inşallah beraber hamiş oluruzCanım merhaba, bir belirtin var mı? Aklımı oynatacağım. Çarşamba test günüm. Normal düzende 18-19 nisan adet tarihimdi adet olmadım umutlanmalı mıyım bilemiyorum. Gerçi dayanamayıp dün idrar test yaptım negatif çıktı ama 3. gün embriyosu 9. günde pozitif çıkmaz sanırım idrarda.
Sizi cok iyi anlıyorum benim ilk denememdi malesef ama olmadi ramazandan sonra doktor tekrar çağırdı diğerini koyalım dedi bakalım insallah o tutar hayirlisiyla allah herkezin gonlune gore versin mubarek günlerdeAhh ne desem bilemedim. Herşeyin hayırlısı. Varsa Rabbimin hanesinde bize de bir tane illaki dönüp dolaşıp bulacak bizi. Son negatif gördüğün olsun inşallah. Tez zamanda muradına ermeni dilerim. İkinci denemem bu benim aslında belirti aramanın yanlış olduğunu biliyorum ama işte yine de duramıyor insan işte.
Dualarım umut edip el açan herkesle. Dondurulmuş embriyon olması bile çok çok büyük şans. İlk ve son negatifin olur inşallah arkadaşım. Benimde yarın kan sonucum olacak. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Olanların evlatlarını bağışlasın inşallah.Sizi cok iyi anlıyorum benim ilk denememdi malesef ama olmadi ramazandan sonra doktor tekrar çağırdı diğerini koyalım dedi bakalım insallah o tutar hayirlisiyla allah herkezin gonlune gore versin mubarek günlerde
Valla yaptım ama yine de umudumu hiç kırmadım. Hakkımızda hayırlısı ise Rabbim kavuştursun inşallah. Sonuçlarımızı yazalım birbirimize.Merhaba canım benimde dün adet günümdü geçikme oldu kasıklarımda arada karnımda garip birşeyler sancılanmalar oluyor gibi ama bilemedim, ben test yapmadım cesaret edemedim yarın kan vericem inşallah beraber hamiş oluruz
Benim bugün lekelenmem oldu hafif, adetim geçikmişti oysaki anlamadımValla yaptım ama yine de umudumu hiç kırmadım. Hakkımızda hayırlısı ise Rabbim kavuştursun inşallah. Sonuçlarımızı yazalım birbirimize.
Maalesef ben yine negatif sonuç aldım.Benim bugün lekelenmem oldu hafif, adetim geçikmişti oysaki anlamadımsen nasılsın
Çok üzüldüm canım benim ya rabbim tez zamanda nasip etsin herseyin vakti zamanı vardır elbet bu kaçıncı sizin acabaMaalesef ben yine negatif sonuç aldım.
2. denemem. Hayırlısı tabiÇok üzüldüm canım benim ya rabbim tez zamanda nasip etsin herseyin vakti zamanı vardır elbet bu kaçıncı sizin acaba
Üzüldüm. Kan verdin mi yoksa adet mi oldun canım2. denemem. Hayırlısı tabi
Kan verdim hala adet olmadım. Estrofem geciktiriyormuş.Üzüldüm. Kan verdin mi yoksa adet mi oldun canım
Canınızı sıkmayın inşallah en kısa zamanda rabhim nasip eder2. denemem. Hayırlısı tabi
Anladım canım bende kan verdim sonuç çıkmış ama doktoru göremedim anlamadımda değerden birşeyKan verdim hala adet olmadım. Estrofem geciktiriyormuş.
Benimde sonuç negatif 0.100çıkmışKan verdim hala adet olmadım. Estrofem geciktiriyormuş.
Cebecide mi transfer oldunuz sonucunuz neymiş doktorunuzla görüşünüz mu acabaKızlar 9Nisanda transfer olmuştum adetim geçikti bugünde lekelenmem oldu korktum kan verdim sonuç çıkmış ama doktoru göremedim sizce var mı birşey
Cebeci de oldum evet doktoruma göremedim sizin doktorunuz kim acabaCebecide mi transfer oldunuz sonucunuz neymiş doktorunuzla görüşünüz mu acaba
Insallah vardır genelde kimi okudugum yerde yazmışlar lekelenme bebegin tutulmussa gelebiliyormus insallah sizinde oyledirKızlar 9Nisanda transfer olmuştum adetim geçikti bugünde lekelenmem oldu korktum kan verdim sonuç çıkmış ama doktoru göremedim sizce var mı birşey
İnşallah ama umudum yok çünkü beta hcg.0.100 çıkmışInsallah vardır genelde kimi okudugum yerde yazmışlar lekelenme bebegin tutulmussa gelebiliyormus insallah sizinde oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?