• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

SedaLeyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
41
20
3
32
Kızlar transfer sonrası 48 saat içinde tutunmanin gerçekleştiğini söylüyorlar doğru mu , 20 Mart'ta transfer oldum heyecanliyom biraz..

Ya bizim aynı günmüs , arada adet ağrılarım oluyor. Yerleşme kanaması ne zaman oluyor acaba gözüm de orda bı taraftan
Merhaba canım bende 21 martta transfer oldum bugün 5. Günüm ara ara kasık ağrım oluyor çok afedersiniz transfer olduktan 1 gün sonra acayip gaz çıkarmaya başladım hala öyle neden olduğunu pek anlayamadım sizde de öyle mi acaba kasık ağrımdan başkada hiç bir belirtim yok bende sizin gibi biraz lekelenmeye takıldım acaba olucak mı acaba gelicekmi yerleşme kanaması diye aslında herkeste gelicek diye bir şey yokmuş ama işte insan bi belirti arıyor yani 😊

Merhaba canım bende 21 martta transfer oldum bugün 5. Günüm ara ara kasık ağrım oluyor çok afedersiniz transfer olduktan 1 gün sonra acayip gaz çıkarmaya başladım hala öyle neden olduğunu pek anlayamadım sizde de öyle mi acaba kasık ağrımdan başkada hiç bir belirtim yok bende sizin gibi biraz lekelenmeye takıldım acaba olucak mı acaba gelicekmi yerleşme kanaması diye aslında herkeste gelicek diye bir şey yokmuş ama işte insan bi belirti arıyor yani 😊
Kuzum o gaz bendede hep var devamda edyorhemsire sormustum progeston yapiyor demisti:)

Back
X