Benim hiç belirtim olmadı yerleşme kanaması da gelmedi transferin 4. Günü erken gebelik testiyle pozitifi gördümTransfer günümün bugün 4.günü ( 30 ocakta transfer oldum )
Okuduğum yazılarda Kişiler ya pozitif olduğumu hissetmiş ya da belirtiler yaşamış.
Benim ilk 3 gün kasık tarafımda hafif ağrı vardı o da neredeyse geçti. Onum dışında bacaklarımın baldır kısmı biraz ağrıyor ve bacaklarım uyuşuyor o kadar. Onu da yatmaya bağlıyorum:))
Ben çok nötr düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorum. Şu ana kadar gebelik oluşmadığı için de oluşmaz düşüncesi ister istemez aklıma geliyor.
Negatif düşünüp pozitif alanlar var mı ?
Gerçekten tuttuğunu hissettiniz mi ?
Benim gibi hiç belirtisi olmayan var mıydı ?
Bir de yerleşme kanaması transferin kaçıncı günü gelmişti ?
Ayy çok güzel.. 4. Gün testte çıkıyor mu ?? Dondurulmuş embriyomuyduBenim hiç belirtim olmadı yerleşme kanaması da gelmedi transferin 4. Günü erken gebelik testiyle pozitifi gördüm
Bende öyleyim fazla belirtim yok bugün biraz be ağrısı oluyo bide ayaklarım çok üşüyo inşallah bizimkiler sessiz sakin tutunmuslardirTransfer günümün bugün 4.günü ( 30 ocakta transfer oldum )
Okuduğum yazılarda Kişiler ya pozitif olduğumu hissetmiş ya da belirtiler yaşamış.
Benim ilk 3 gün kasık tarafımda hafif ağrı vardı o da neredeyse geçti. Onum dışında bacaklarımın baldır kısmı biraz ağrıyor ve bacaklarım uyuşuyor o kadar. Onu da yatmaya bağlıyorum:))
Ben çok nötr düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorum. Şu ana kadar gebelik oluşmadığı için de oluşmaz düşüncesi ister istemez aklıma geliyor.
İnşaAllah canım erken gebelik testi ne zaman yapsak acabaBende öyleyim fazla belirtim yok bugün biraz be ağrısı oluyo bide ayaklarım çok üşüyo inşallah bizimkiler sessiz sakin tutunmuslardir
Bilmiyorum ki cuma günü test günü ama korkuyorum ben negatif çıkarsa diye moralim çok bozulur cesaret edemiyorum ama perşembe yaparım bi ben ogreniyimİnşaAllah canım erken gebelik testi ne zaman yapsak acaba
Kaç yaşındasınız ve nerde başladınız tedaviye acaba ben Salı günü miraç kandili belki erken gebelik testi yaparımBilmiyorum ki cuma günü test günü ama korkuyorum ben negatif çıkarsa diye moralim çok bozulur cesaret edemiyorum ama perşembe yaparım bi ben ogreniyim
25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sankiKaç yaşındasınız ve nerde başladınız tedaviye acaba ben Salı günü miraç kandili belki erken gebelik testi yaparım
Allah gönlümüze göre versin inşAllah güzel haberleri bbrbmze verelim Âminnn25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sanki
Amin inşallah güzel haberler veririzAllah gönlümüze göre versin inşAllah güzel haberleri bbrbmze verelim Âminnn
Bende 31 ocakta transfer oldum kadık agrılarım var az ara ara vuruyor yürüyüş yapıyoru evin içinde bıl bol dinlenecek sekildeTransfer günümün bugün 4.günü ( 30 ocakta transfer oldum )
Bende samsunda yaptırdım25 yaşındayım samsun medicalparkta tedaviye başladım bilmiyorum ki erken testlerden aalmadim kasetlerden var ama bilemiyorum ya 7. Gün oluyo erken gibi de sanki
Evet dondurulmuştu 5. Gün embriyosu. Şimdi salı günü dondurulmuşlardan ikinci transferim olcak bakalımAyy çok güzel.. 4. Gün testte çıkıyor mu ?? Dondurulmuş embriyomuydu
Amin inşallah 5 günümüz oldu fazla bi belirti yok ama umudum varBende samsunda yaptırdımbende 26 yasınındayım ümidini kaybetme olacak inşallah az daha bekle ilaçlarda teste çif çizgi gösteriyor azdaha sabır
Evet ben aynı zamanda hemşireyim çok yatmakta iyi değil strese neden oluyor bugün 6. Gün saldım artıkBende 31 ocakta transfer oldum kadık agrılarım var az ara ara vuruyor yürüyüş yapıyoru evin içinde bıl bol dinlenecek sekildebirde araştırmalarıma göre öksürme hapşırma yan yatma vs onlar cok sıkıntı değilmiş ben hatta eğilip birley alcağım zaman tam oyurup öyle alıp kalkıyorum bunlara dikkat ediyorum
Herkes birbirine dua etsin yaBende perşembe günü kan vericem çok heyecanlıyım 3 gün adet sancısı gibi sancm oldu ama o geçti şükür belirtim falanda yok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?