Aynen canım valla ya yeter sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım:))) çok heyecanlanıyorum böyle yorumlar okuyunca ya banada dua et inşallah bebeğin seninledir...
benimde yumurta toplamam oldu donduruldu şimdi ilaç kullanıyorum 6 haziranda rahimö duvarıma bakılacak ona göre transfer edilecek kaç gün sonra olur acaba hiç bir fikrim yok ama transferden sonra neler yaptınız ne akdar yattınız olumlu oldu mu beni biraz rahatlatabilir misiniz?
günaydın hayırlı cumalar herkese :)
Bugün benimde transferim olacak hastaneden haber bekliyorum hayırlısıyla bi arasalardı :)
kızlar dualarınızı bekliyorum
günaydın hayırlı cumalar herkese :)
Bugün benimde transferim olacak hastaneden haber bekliyorum hayırlısıyla bi arasalardı :)
kızlar dualarınızı bekliyorum
Mrb bayanlar;
Bende 23 mayista transfer oldum ve 2 emriyo transfer yapildi. Benimde cok nadir batma ve hafif kasiklarda agri oluyo yalniz kendimizi fazla dinliyoruz sanirim cumartesi beta hcg vericem inslh guzel haberleri aliriz
Mrb bayanlar;
Bende 23 mayista transfer oldum ve 2 emriyo transfer yapildi. Benimde cok nadir batma ve hafif kasiklarda agri oluyo yalniz kendimizi fazla dinliyoruz sanirim cumartesi beta hcg vericem inslh guzel haberleri aliriz