Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

seybay

umut et! sabret! şükret!
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
974
6
96
Bursa
Sonuç bekleyen tüm anne adayları transfer ve sonuç tarihlerinizi yazarsanız birbirmizden daha kolay haberdar oluruz..Hepinizi bekliyorum...
En güzel haberlerin ve en mutlu yarınların bizlerle olması dileğiyle..

pelly1- nestle76- sece- biozard- günışığı- amazon ve diğer arkadaşlarımız...bu konu başlığı altında sonuç tarihlerinizi bildirirseniz sonuçları birlikte paylaşmış oluruz hem de sonuçtan sonra yaşadıklarımızdan haberdar oluruz....Hepinizi öpüyorum...

arkadaşım dün de yokmuydu böyle bir konu o kadar aradım bulamadım ne oldu
benim transfer 24 mayıs sonuç 4 haziran

-----------------------------------------

Son düzenleme:
pelly1- Nestle76- Sece- Biozard- Günışığı- Amazon Ve Diğer Arkadaşlarımız...bu Konu Başlığı Altında Sonuç Tarihlerinizi Bildirirseniz Sonuçları Birlikte Paylaşmış Oluruz Hem De Sonuçtan Sonra Yaşadıklarımızdan Haberdar Oluruz....hepinizi öpüyorum...

Beceremedim Listeye Eklemeye...01 Haziran-13 Haziran Sonuç Ama 11 I Gibi Ben Bir Test Yaptiririm..öpüyorum Herkesi...

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN:emir_bebek:
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN:emir_bebek:
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN:emir_bebek:
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN:emir_bebek:
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN:emir_bebek:
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN:emir_bebek:

Son düzenleme:
seybay canım 26 mayıs transfer 6.6.2008 sonuç, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun , kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun, hayırlı, uğurlu evlatlar olsun inşallah

ayşenurcum benim önce sol yanım sonra sağ yanım ağrıdı dünden beride tüm kasığım ağrıyo sürekli acıkıyorum daha doğrusu midem kazınıyo ama kiloda almıyorum yediklerim noluyo anlamadım

ben ütümüde yapıyorum kahvaltımıda hazırlıyorum ama koltuk falan itip çekmiyorum

bana bant verdiler onun içinde tüm bunlar yan etki olarak yazdığı için hiç ümitlenmiyorum hamileyim diye . hiç lekelenmem falanda olmadı hani yerleşme kanaması diyolarya bende yok

TRANSFER VE SONUÇ GÜNLERİ

AMAZON1981-----24 MAYIS----4 HAZİRAN:emir_bebek:
AYŞENUR AMİNE SU---26 MAYIS---6 HAZİRAN:emir_bebek:
SECE-----26 MAYIS------7 HAZİRAN:emir_bebek:
SEYBAY----29 MAYIS-----10 HAZİRAN:emir_bebek:
NESTLE 76----1 HAZİRAN-----13 HAZİRAN:emir_bebek:
PELLY1-----2 HAZİRAN----14 HAZİRAN:emir_bebek:
GÜNIŞIĞI---3 HAZİRAN----15 HAZİRAN:emir_bebek:

Back
X