canım benim kusura bakma,dün yazamadım,dualarına ben de katılıyorum inşallah,meerdem,tutkuum,elif 78 gülseren.. Rabbim yüzümüzü güldürsün,testim cumrtesi,bugün yaptırayım dedim ama hayal kırıklığı olur diye gitmedim,işteyim kafamı dağıtabiliyorum,nedense umudum yok,hayırlısı
elifcim tedavide aldığımız iğneler bhcg değerini artırdığı için vücuttan en geç 12 gün sonra atılıyormuş,erken yaparsak spontan hamilelik olabilirmiş,12. gün yapsak daha iyi olur sanki
selam arkadaşlar.benimde 22 martta transferim yapıldı.ve yarın kan testine gidecem.çok heycanlıyım.günler saatler geçmek bilmiyor.hakkımızda hayırlısı olsun.inş bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.
mrhb arkadaşlar, benim sonucum 5Nisanda belli olucak.Dertleşmek istedim biliyorumki duygularımı en iyi sizler anlarsınız.Hergün farklı duygular içindeyim bir olumlu bir olumsuz.
Bugün hiç iyi değilim o kadar adet sancım varki karnımda şişti herhalde hamile değilim....
Umarım sizlerin her şey yolunda gider annecik olursunuz.senağlama
ya kısslar ben dondurulmuşlarla denedim o yüzden sadece progestan hap vajinal kullanıyorum birde östrojen bantı bunlarında beta hcg de etkisi varmı bilmiyorum test günüm pazartesi cuma yaptırsam (9.gün) sonuç verirmi acaba? cuma bant almam gerekiyorda eğer yoksa hiç almıyim diyorum?
gulseren4434, ruba'nın dediği gibi belki doğru sonuç alamazsın bekle istersen.Dr. östrojen bandı ne kadar kullan dedi.Benim dr. iki hafta kullanmamı söylemişti acaba yanlışmı anladım ben ....:uhm:yarın bandı çıkarmam lazım
heyyyyyy dur bakalım benim ilk denememde hiçbir sancım ağrım yoktu ama tahlil yaptığım gün akşam adet oldum yaaaaaa ve benimle birlikte yaptıranlar arasında ağrısı sızısı olanlar hamişşşşşşşş :teytey: sakın böyle düşünme.... belirtiler aldatır ....
eğer gebelik oluşursa 1 ay daha devam ben 3 tane birden yapıştırıyorum peki sen?
ben iki tane kullanıyorum yumurtalar toplanınca yapıştırmıştım ilk olarak, sonra da bir hafta sonra yapıştırdım.Şuan birde fitil kullanıyorum ona devam et demişlerdi. Hamile kalıncada devam edilecekmiş.
fitil dediğin şey progestan hapmı? ben bu sefer onu kullanıyorumda geçen sefer jel kullanmıştım, bu haplarda bazen aynen geri geliyor beceremiyorummu acaba diyorum ama artık düşünmeyede gerek yok a.s
teşekkür ederim sünger iyi olmaya .çalışıyorum,nedense heyecanım gittikçe azalıyor,nerdeyse boşverdim,belki de bastırıyorum,sen nasılsın canım ne durumdasın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?