E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
sağol canım yaaa ne olu çok dua et çok gerginim,diğer işlerim de yolunda gitmiyor stresten oooof,iyi ki varsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım,bugün 10. günümdü benim de jel bitti,hamile değilsem sadece 2 tane kullanmış olucam 64 tl,olsun,olmazsa sonraki tadavide kullanırız diye düşünüyorum,Bende de hiç ağrı yok 5 gündür,bilemeyiz,sen yine de riske atma o ilaçlar tutunması için önemli
slm arkadaşlar bugün kan sonucumu aldım ve pozitifff.hamileyim.darısı sizlere inşş......
tebrik ederim canimm Allah insallah tamamınada erdirir senin adina çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına.Benimki ilk aşılamydı bende yarın gidioyorum sonuc için.Rabbim kucagına almayıda nasip eder ins :teytey::teytey::dance::dance:
slm arkadaşlar bugün kan sonucumu aldım ve pozitifff.hamileyim.darısı sizlere inşş......
fitil dediğin şey progestan hapmı? ben bu sefer onu kullanıyorumda geçen sefer jel kullanmıştım, bu haplarda bazen aynen geri geliyor beceremiyorummu acaba diyorum ama artık düşünmeyede gerek yok a.s
bende 31 martta transfer oldum benim yumurta toplamam zor geçmişti içim çok acımıştı 3 gün düz
yürüyemedim kasık ağrılarımdan pazartesi transfer oldu şimdi biraz kasık ağrılarım ve göğsümde hassasiyet var normalmidir sizce
evet canım normal merak etme.benim de yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oluyor.çok sayı da yumurta toplanmış olmalı.göğüslerindeki hassasiyetin sebebi de iğnelerden,ilaçlardan kaynaklanıyor.tedavin hayırlı olsun.İnşallah kavuşursun bebişine...
ayışığım dualarına içten katılıyorum canım.Rabbim her isteyeni evlat sahibi yapsın,eksikliğini vermesin.
ruba yarın güzel,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım........bol şans