Transfer / Yuzeysel Iliski

sabikun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
3
0
1
29
30 Ocak transfer oldum. Doktorum ‘iliski olmasin’ dedi. Bu sabah yani 3. gün ( transfer günümü saymadım ) yüzeysel ilişki oldu. Netten arastırınca rahim kasıldığı için önerilmiyormuş. Hiç aklıma böyle gelmedi. Şu an içim içimi yiyor. Bu şekilde deneyimi olan oldu mu ?? Umarım olumsuz bir durum olmamıştır :(

30 Ocak transfer oldum. Doktorum ‘iliski olmasin’ dedi. Bu sabah yani 3. gün ( transfer günümü saymadım ) yüzeysel ilişki oldu. Netten arastırınca rahim kasıldığı için önerilmiyormuş. Hiç aklıma böyle gelmedi. Şu an içim içimi yiyor. Bu şekilde deneyimi olan oldu mu ?? Umarım olumsuz bir durum olmamıştır :KK43:
Canm zor bir durum olmuş . Cevapları ben de çok merak ettim.

30 Ocak transfer oldum. Doktorum ‘iliski olmasin’ dedi. Bu sabah yani 3. gün ( transfer günümü saymadım ) yüzeysel ilişki oldu. Netten arastırınca rahim kasıldığı için önerilmiyormuş. Hiç aklıma böyle gelmedi. Şu an içim içimi yiyor. Bu şekilde deneyimi olan oldu mu ?? Umarım olumsuz bir durum olmamıştır :KK43:
Doğal yolla da ilişki olsa, bebeğin tutunmaya başladığı günlere ilişkinin denk gelme ihtimali var, onlarda sorun olmuyor sizde de olmaz bence rahat olun. Hem yüzeysel ilişkiymiş bir şey olmaz. ❤️

Back
X