Transfer

• Konu Sahibi Konu Sahibi murta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne azı maşallah çok güzel normalde yüzde 60 ı kabul ediyorlar yüzde yüzün üstünde artmış sağlıkla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin rabbim. nerelisiniz bu arada

Ne azı maşallah çok güzel normalde yüzde 60 ı kabul ediyorlar yüzde yüzün üstünde artmış sağlıkla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin rabbim. nerelisiniz bu arada
Amiiin canııım inşallah ikimizinde ben çankırılıyım eşim nevşehirli canıım sen nerelisin

Siz baya bilgisilisiniz heralde bu konular da

Canım doktoruna gittin mi tekrar kan vermek için ben bugün tüp bebek doktoruna geldim asıl kan günüm bugündü sonuç bekliyorum
Gerek yok dedi canım direk perşembe yanına çağırdı. Gerek yok diyincede gitmedim kan vermeye vardır bir bildiği dedim.

Gerek yok dedi canım direk perşembe yanına çağırdı. Gerek yok diyincede gitmedim kan vermeye vardır bir bildiği dedim.
850 çıktı benim de 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı

merhaba kizlar hepinizin hayirlisi olsun insallah benim sonunda pozitif oldu elimde ilaclar var isteyen ozelden yazabilir
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin inşallah maşallah darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…