Ne azı maşallah çok güzel normalde yüzde 60 ı kabul ediyorlar yüzde yüzün üstünde artmışÇok şükür maşallah çok güzelbenim de 137 çıktı iki günce 50 çıkmıştı az gibi geldi de baktım 2 katına çıkması lazımmış iki katını da geçmiş çok şükür devamı gelir inşallah
Amiiin canııım inşallah ikimizindeNe azı maşallah çok güzel normalde yüzde 60 ı kabul ediyorlar yüzde yüzün üstünde artmışsağlıkla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin rabbim. nerelisiniz bu arada
Antakyalıyım ben deAmiiin canııım inşallah ikimizindeben çankırılıyım eşim nevşehirli canıım sen nerelisin
Merhaba sonucunuz ne olduDenedim onu da aşırı sağlammış çıkaramadım bi türlü
138.7 canım çok şükür pozitif cumartesi kendi tüp bebek doktoruma randevum varMerhaba sonucunuz ne oldu
138.7 canım çok şükür pozitif cumartesi kendi tüp bebek doktoruma rand
Bende pkos var eşimde de varikosel var sprem yavaşlığıAllah’a şükür sizin sorununuz neydi
Varikosel tel taraf mı Grade kaçBende pkos var eşimde de varikosel var sprem yavaşlığı
Tek taraflı tam bilmiyorum testler yapılmalı 3 seneyi geçtiVarikosel tel taraf mı Grade kaç
Ben sağlık çalışanıyım benim de eşim de varikosel varSiz baya bilgisilisiniz heralde bu konular da
Canım doktoruna gittin mi tekrar kan vermek için ben bugün tüp bebek doktoruna geldim asıl kan günüm bugündü sonuç bekliyorumAntakyalıyım ben de
Gerek yok dedi canım direk perşembe yanına çağırdı. Gerek yok diyincede gitmedim kan vermeye vardır bir bildiği dedim.Canım doktoruna gittin mi tekrar kan vermek için ben bugün tüp bebek doktoruna geldim asıl kan günüm bugündü sonuç bekliyorum
850 çıktı benim de 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdıGerek yok dedi canım direk perşembe yanına çağırdı. Gerek yok diyincede gitmedim kan vermeye vardır bir bildiği dedim.
Maşallah850 çıktı benim de 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı
İnşallah kucağımıza almayı nasip etsin AllahımMaşallahbenimde perşembe sadece kese için çağırdı sonraki haftada kese için
Aminnn canım benim Allah’ıma emanetlerİnşallah kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
R rrumuzyokk buraya bak senin de ihtiyacın vardımerhaba kizlar hepinizin hayirlisi olsun insallah benim sonunda pozitif oldu elimde ilaclar var isteyen ozelden yazabilir
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin inşallah maşallahmerhaba kizlar hepinizin hayirlisi olsun insallah benim sonunda pozitif oldu elimde ilaclar var isteyen ozelden yazabilir
Canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?