- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Renksiz papatya
-
Benim de 7. Günüm aynı durumdayım bende herhalde olmamış olsa arada batmalarda olmaz yani bazı gün hiçbir şey olmadı hatta öyle yokmuş gibi bazı zamanlar batmalarım var çok korkuyorum testte yapamıyorum korkudan kimisinin yerleşme kanaması olmuş bu günlerde ama bende hiçbir şey yokMerhaba3 gün embriyosu ile t+6 yım ama hiç belirtim yok. Çok nadir bir kasık batması oluyor sadece o başka hiç birşey yokbu durumu yaşayıp pozitif gören oldu mu.
Sanki gün yaklaştıkça stres daha da artıyor. Bir belirti arıyorum devamlıCanım merhaba, belirti olmak zorunda değil belirti arayıp kendini strese sokma. Belirtisi olup negatif olanlarda ve olmayıp pozitif olanlarda. Tadını çıkar rahat olmalısın.
Bende de ilk günler batma oldu. 3 günden sonra hiç birşey yok. Kanama akıntı hiç birşey yok.Benim de 7. Günüm aynı durumdayım bende herhalde olmamış olsa arada batmalarda olmaz yani bazı gün hiçbir şey olmadı hatta öyle yokmuş gibi bazı zamanlar batmalarım var çok korkuyorum testte yapamıyorum korkudan kimisinin yerleşme kanaması olmuş bu günlerde ama bende hiçbir şey yok
Bende aynı durumdayım 3. Ve 4. Gün adet sancılarım oldu sonra ara ara batmalarda ama hiç bariz bir ağrı yok beklemek çok zor maalesefBende de ilk günler batma oldu. 3 günden sonra hiç birşey yok. Kanama akıntı hiç birşey yok.
18 aralıkta oldum transfer 30 31 aralıkta test günüm. 12 gün sonra yap dediler.Bende aynı durumdayım 3. Ve 4. Gün adet sancılarım oldu sonra ara ara batmalarda ama hiç bariz bir ağrı yok beklemek çok zor maaleseftest gününüz ne zaman
İnşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize18 aralıkta oldum transfer 30 31 aralıkta test günüm. 12 gün sonra yap dediler.
Amin inşallah hepimiz için. Sizin ilk deneme mi tüp bebekİnşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize
Evet ilk deneme bu ay başladık taze transfer oldum sizin ilk miAmin inşallah hepimiz için. Sizin ilk deneme mi tüp bebek
Tüp bebek ilk. Öncesinde iki aşılama yapıldı onlarda olmadı. Hiç bir sorunumuz yok herşey normal. Ama olmuyor Allah nasip etmiyor. İnşallah bu tutarEvet ilk deneme bu ay başladık taze transfer oldum sizin ilk mi
İnşallah inşallah Allah'ım bizlere de nasip etsin bizde de durum aynı kime gitsek olur olur dediler ama yok olmuyor yani nasip işte biz aşılama diye gittik merkeze doktor aşılama yerine tüp bebek yapalım daha çok şansınız artar dedi bir anda tamam dedik çok hızlı gelişti her şey ama transfer sonrası resmen zaman durmuş gibi yok yani geçmiyor vakit bir türlüTüp bebek ilk. Öncesinde iki aşılama yapıldı onlarda olmadı. Hiç bir sorunumuz yok herşey normal. Ama olmuyor Allah nasip etmiyor. İnşallah bu tutar
Hem zaman geçmiyor hemde gün yaklaştıkça stres artıyor. Hiç belirti yok aslında normalmiş ama yine bir tepki bekliyor insanİnşallah inşallah Allah'ım bizlere de nasip etsin bizde de durum aynı kime gitsek olur olur dediler ama yok olmuyor yani nasip işte biz aşılama diye gittik merkeze doktor aşılama yerine tüp bebek yapalım daha çok şansınız artar dedi bir anda tamam dedik çok hızlı gelişti her şey ama transfer sonrası resmen zaman durmuş gibi yok yani geçmiyor vakit bir türlü
Evet evet bende böyleyim işte sanki normalde hamile kalınca adetten önce oluyor mu belirti olmuyor ama illa arıyorum belirti ne yapalım varsa nasipte yaşıcaz yoksa tekrar tedavi için kendimi motive etmeye başladım benHem zaman geçmiyor hemde gün yaklaştıkça stres artıyor. Hiç belirti yok aslında normalmiş ama yine bir tepki bekliyor insan
İnşallah gerek kalmaz hayırlı sonuçlarımız olur. Haber bekliyorum sizden benden önere yapacaksınız. İnşallah Umut olursunuzEvet evet bende böyleyim işte sanki normalde hamile kalınca adetten önce oluyor mu belirti olmuyor ama illa arıyorum belirti ne yapalım varsa nasipte yaşıcaz yoksa tekrar tedavi için kendimi motive etmeye başladım ben
İnşallah hepimizin pozitif olur sonuçlarıİnşallah gerek kalmaz hayırlı sonuçlarımız olur. Haber bekliyorum sizden benden önere yapacaksınız. İnşallah Umut olursunuz
Bendeİnşallah hepimizin pozitif olur sonuçlarızaten pozitif olursa her yere yazarım ama diğer şıkkı düşünemiyorum
Ayy sizin az kalmış. O zaman genel olarak kimsede belirti yok. Ne bileyim bazı yerlerde yazıyorlar bir sürü belirti. Diyorum bende niye hiç yokBenimde aynı şekil çift embriyo 5. Gün bugün 9. Gün hiçbir belirti yok. Progestandan kabız olunur ben onu bile olmadım sadece bazen belli belirsiz batmalar
Bende ilki kimyasal oldu her belirti vardı. Kaşık ağrısı göğüslerimde dokunamıyordum. 11. Gün 13 çıktı sonra geri 0 düştü bunda hiç yok bende diyorum belki böyle daha iyidirAyy sizin az kalmış. O zaman genel olarak kimsede belirti yok. Ne bileyim bazı yerlerde yazıyorlar bir sürü belirti. Diyorum bende niye hiç yokinşallah hayırlı haberler verin bize. Kendime umut arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?