- 12 Şubat 2025
- 281
- 146
- 18
- 26
Test yaptınızmıBen de transferde 8. Gündeyim. Gerçekten aynı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşıyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınızmıBen de transferde 8. Gündeyim. Gerçekten aynı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşıyorum..
Yaptım evet, çift çizgi . Kayseri Acıbadem ben de bu aradaTest yaptınızmı![]()
Teşekkür ederim..Korkma canım benim belirtilerimde 4. Gün başlamıştı iğne ilaçlardan
Rica ederimTeşekkür ederim..![]()
Bende kayseri acı bademde yaptırdımYaptım evet, çift çizgi . Kayseri Acıbadem ben de bu arada
Kan vermeyi bekliyorum pazartesi gideceğim. Bu ağrılar biraz endişe ettirdi ama normalmiş.
Siz nerelisiniz pekiYaptım evet, çift çizgi . Kayseri Acıbadem ben de bu arada
Kan vermeyi bekliyorum pazartesi gideceğim. Bu ağrılar biraz endişe ettirdi ama normalmiş.
Benimde bugün 8. Günüm, 8 gündür belirti yoktu , bugün sırt kaburga kemiğim ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor , beyaz akıntı var sizinde aynı mıydı?Bugün transferde 8 günüm aşırı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşamaya başladım benim gibi olanlar varmı acaba biraz korktum normal bir durummu ???
Evwt ben çok bi akıntımda olmamıştı ama beyaz akımtıdan birşey olmaz umarım güzel sonuçlar alırsınızBenimde bugün 8. Günüm, 8 gündür belirti yoktu , bugün sırt kaburga kemiğim ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor , beyaz akıntı var sizinde aynı mıydı?
Canm bunların markası neydi erken gebelikmi normalmiysiYaptımhemde 3 kere ama onlarada güvenemiyorum pek
Bitanes erken gebelik diğerleri normaldi canımCanm bunların markası neydi erken gebelikmi normalmiysi
Markasını biliypmusun cnmBitanes erken gebelik diğerleri normaldi canım
Artined canımMarkasını biliypmusun cnm
En güveniliri hangisi acaba canm yaa eArtined canım
Bundan alabilirsin canım bence güvenilir yani ben bundan 3 kere yaptım doğru çıktıEn güveniliri hangisi acaba canm yaa e