• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer'de genel anestezi isteyen var mı aranızda?

anemis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
43
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar, ben 2. micro deneme sırasında genel anestezi istedim, utandığım için. Doktorum da 2. denemede anestezi olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Aranızda acaba benim gibi genel anestezi isteyen olmuş mu? Lütfen paylaşır mısınız?

canım transferde kabul etceklerini sanmıyorum ama ben yumurta toplamada kesinnlikle anestezi isticem yoksa yaptırmam ben neler çektim dr hatası yüzünden offff bir de utanma var dimi çok kötü oluyo insan yaaaaaaaaaa

merhaba canım ben aneztezı almıstım tranaferde doktorum bı sorun olmucanı soyledı ve tutmustu ılk denemede

Benimde anestezimi olmuştu iki denememde ilkinde olmadı ikincide tuttu suanda 5.5 aylık hamileyim hasta psiklojisini dusunmeleri gerek hatta mesaje dolu oldu için uyandimda tuvalet ihtiyacın çok olmuyor ayikken dayanamazsın sıkışık giriliyor çünkü transfere

5 dakika sürmüyor zaten transfer işlemi arkadaşım, bence hiç yaptırma, gerçekten daha 6 gün önce geçti başımdan, yada kendine bayan doktor bulacaksın.

Anestezi yapılacak olursa zaten idrara sıkışık olmana gerek kalmıyor direk tuvalete gönderiyorlar. İşlemden öncede sonda kullanarak suyla keseni şişiriyorlar, buda idrar yolları enfeksiyonuna yol açabilirmiş hemşire söylemişti.

Bence işlem saatinden 1.30 saat öncesi yaklaşık 2 litre su içersen sıkışmaya başlıyorsun. sıkışıklık durumuna görede alıyorlar seni içeriye. Sonrada yanına eşini çagırıyorlar.

Aşılama işlemi geçtiyse başından aynısı oluyor transfer işlemide.

Yumurta toplama işlemi esnasında mutlaka yaptırmalısın. Ben genel anesteziyle oldum hiçbirşey hatırlamıyordum uyanınca.. oyüzden anestezisiz halini bilmiyorum.

Genede karar senin tabiki.. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah içini ferah tutmaya çalış kaydirigubbakcemile5

Valla bana sonda monda yapılmadı

merhaba anemis,
transfer çok kısa ve ağrısız bi işlem.en güzel yönü ne biliyor musun yavrularının sana emanet edildiği anı ultrasonda görmek...bu duygusal anı yaşamak biz tüp bebek annelerine nasip oluyor ancak.eee bizim de böyle bi farkımız olsun de miii:)))bu güzel anı kaçırma derim yani canım...
sevgiler...

canım ben transferde narkoz almak için doktoruma sürekli söyledim oda sürekli bana olmaz dedi zaten ilk defa başıma geldi yumurta toplama olayında narkoz aldım zaten narkozsuz yumurta toplama olayı katlanılmaz çok acılı oluyormuş ama narkozlu uyandığında acı olmuyor.
Benim doktorum erkekti transferde ısrarla narkoz istedim em çok çok utandığımdan hemde korktuğumdan olmadı neyseki bugün transferimin 7 günü transfer çok kısa sürüyor ama şu 2 buçuk ltre su olayını başaramadım ve banada altdan su verdiler iğce utandım iş bitdikten sonra daha fazla dayanamadım ölüyordum tişten neyseki üstüme yapmadan kurtuldum:lepi: sizinkide hayırlı olsunŞeniz:nazar:

benim de transferimin 3. günü..
ilk tedavimde de bunda da transfer esnasında anestezi almadım..
aşılama ve muayene gibi basit bir işlem.. (tabi çekiniliyo biraz ama ne yapalım :utangac:)
Allah emeklerimizi boş çıkarmasın inşallahhh...

gülen ve melisesra sizin transferiniz nerde yapıldı??.....aslında bende anestezili istiyorum yaptırırsam..zaten hep öbür yaptırmalarım anestesiz oldu....doktorumla konuşucam ..ama inşşş sonda takmazlar...

canim benim ,bence hic korkma transfer okadar kolay birseyki arkadaslarin dedi gibi 5dk bile sürmüyor vede gercekten bebislerinin yerlestirmesine sahit oluyorsun...
Ben transferde cok agladim ama agridan felan degil o ani yasadim icin agladim,almanyada kimseyi yanina almyiorlar ben herseyi yalniz yapmak zorundaydim garip esim benim agladimi kapnin önünde duymus....
Aslinda güzel bi an rahat ol canim

Merhaba kızlar, ben 2. micro deneme sırasında genel anestezi istedim, utandığım için. Doktorum da 2. denemede anestezi olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Aranızda acaba benim gibi genel anestezi isteyen olmuş mu? Lütfen paylaşır mısınız?

merhaba anemis tedavin hayırlı olsun
ben 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım allahıma şükür 2. sinde hamileyim daha yeni tabiki
ben yumurta toplama dışında anastezi almadım benim doktorumda erkek insan tabiki utanıyor sıkılıyor ama onlar rahatlatıyorlar biraz yani utanılsa da 5 dakikalık bir işlem için vücuduna anastezi alama derim ben
utanılsa da beyni ni bunun böyle olması gerekiyor diğe alıştır
hem bizler dışında normal hiçbir anneye bebeğinin rahime konulduğu anı görmek nasip olmuyor o güzel anı o mucizeyi görmek için bence herşeye katlanılır
inşallah senin içinde herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeklerine

arkadaşlar transferden sonra hemen tuvalete gidibilir miyiz?yoksa 1 saat sonra mı?transfer sonrası yatıyor muyuz,yoksa hemen kalkıyor muyuz?benim transferim salı günü,ilk denemem oldugu için bilmiyorum,merak ettim.cevaplarsanız sevinirim.

yumurta toplama işleminde genel anestezi olmadım.transferde de.
yumurta toplama işlemi biraz ağrılı oldu verilen ilaca rağmen.ama transfer çok kısa sürdü ve ağrısızdı.
ikinci denememde de genel anestezi istemiyorum .

gülen ve melisesra sizin transferiniz nerde yapıldı??.....aslında bende anestezili istiyorum yaptırırsam..zaten hep öbür yaptırmalarım anestesiz oldu....doktorumla konuşucam ..ama inşşş sonda takmazlar...

merhaba canım ben amerıkan hastanesınde yaptırdım
bu arada ben naz1982:)

bende amerikandayım melisa yarın transferim var ve çok haycanlıyım yumurta toplamayı lokal anesteziyle yaptırdım acı falanda olmadı 4 yumurta aldılar 2 döllenmedi biri boş çıktı tek döllenen var onuda sabah onda transfer edecekler dua bekliyorum

Back
X