• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer'de genel anestezi isteyen var mı aranızda?

arkadaşım bende transfer işlemini anestezili omuştum
doktorum kendini nasıl daha rahat hissedersen öyle yapalım dedi
çünkü bu işlemde rahat olman çok önemlki dedi
bende anestezili istemiştim 10 dk sonra ayıldım zaten
çok az anestesi veriyo ama sonda banada takılmadı
nasıl girdiysem öyle çıkmıştım

bende amerikandayım melisa yarın transferim var ve çok haycanlıyım yumurta toplamayı lokal anesteziyle yaptırdım acı falanda olmadı 4 yumurta aldılar 2 döllenmedi biri boş çıktı tek döllenen var onuda sabah onda transfer edecekler dua bekliyorum

canım ıhsallah hayırlı haberler alırsın benımkı tutmustu ama 8 haftalıkken kalbı durdu
doktorun kım bu arada

merhaba canım ben amerıkan hastanesınde yaptırdım
bu arada ben naz1982:)

aaaaaaa naz .canım benim.....nasılsın...kendini toparlayabildin mi.......nihayet senide aramızda görecektik ne güzell........naz tekrar başlamayı düşünüyormusun.....bak haberimiz olsun.......canım inşalllah bu sefer RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasip eder....dualarım seninle canım.................nazcım anesteziyle yapılınca sıkışık olmaman mı lazım....birde uyanınca hemen tuvalet ihtiyacını gördün mü...birde kasık agrın oldumu:..

Cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Aslında ben yalnış yazdım, ben 2 micro denemesi yaptım ve her birinde genel anestezi altında transferi gerçekleştirmiştim. Şimdi ise 3. micro tedavim var, doktorum hem co-culture, histeroskopi, sigarayı bırakmak ve transfer sırasında genel astezi yapmamak tavsiye etti. Sigara dahil herseyi kabul ediyorum ki sigarayı büyük bir azimle bıraktım ancak transfer sırasında kendimi o masada ayık ve bir tarafım açık olarak düşünemiyorum... Bir yanda da zaten 15 milyarı kaybettim diyorum, 6000 milyar daha kaybetmeye değer mi diye düşünüyor, alt tarafta 5 dakkika o durumda bulunacaksın diyorum ama bir türlü bu fobi den kurtulamıyorum... Bilemiyorum yani... Ama hepinizi kalbimden çok teşekkür ederim destekleriniz için. Benim gibi utanan var olduğunu görmek bir azcık beni rahatlattı... Hepinize başarılar dilerim !

Merhaba ben transfer sırasında anestezi istedim..Çünkü o spekülum denen alet beni çok rahatsız ediyor..Çok rahat geçti.Hiç bir şey hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Tranferimin 7. günü..

aaaaaaa naz .canım benim.....nasılsın...kendini toparlayabildin mi.......nihayet senide aramızda görecektik ne güzell........naz tekrar başlamayı düşünüyormusun.....bak haberimiz olsun.......canım inşalllah bu sefer RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasip eder....dualarım seninle canım.................nazcım anesteziyle yapılınca sıkışık olmaman mı lazım....birde uyanınca hemen tuvalet ihtiyacını gördün mü...birde kasık agrın oldumu:..

ıyıyım canım çok sukur sen nasılsın
yok canım şimdilik dusunmuyoruz amın canım ALLAHIM herkese hayırlısını nasıp etsın ıhsalllah ben sıkısık gıtmıstım ama actım aksam 11 den sonra bırsey yememıstım sabahda hıc wc ye gıtmedım evet canım 1 saat kdar yattım sonra wcye gıtmıstım
ogun hıc agrım olmadı sadece 5.gun kasık agrım oldu sanırım bebegım ogun yerlestı
sen nezaman baslıyorsun ıhsallah hayırlı haberler verırsın bıze

Ee ben uyandimdam değil açıkcası korktumdan vajnizmus geçmişim var kafam da rahat olacağını söyledim bende Alman'da yaptırdım

tşk naz..bir heyacan aldı beni sorma gidiyor..yarın saat 13-30 hale hanımla ön görüşme yapacagız ..nelere karar vereceğimizi konuşacagız...ben artık başlamamda tam eksiksiz başlamak istiyorum...benim ilk kafamda yatan akupuntur ama bakalım yarın nolacak.... eger aku yapılırsa benim başlamam ocak ayını bulur... geç olsunda güç olmasın nazcım..RABBıM inşalllah isteyen herkeze anneliği nasip eder......inşalllah sende kendini tam hazır hissettiğinde başlarsın....nazcım kendine çok iyi bak..opuyorumnanaktan...

tşk naz..bir heyacan aldı beni sorma gidiyor..yarın saat 13-30 hale hanımla ön görüşme yapacagız ..nelere karar vereceğimizi konuşacagız...ben artık başlamamda tam eksiksiz başlamak istiyorum...benim ilk kafamda yatan akupuntur ama bakalım yarın nolacak.... eger aku yapılırsa benim başlamam ocak ayını bulur... geç olsunda güç olmasın nazcım..RABBİM inşalllah isteyen herkeze anneliği nasip eder......inşalllah sende kendini tam hazır hissettiğinde başlarsın....nazcım kendine çok iyi bak..opuyorumnanaktan...

canım çok sevındım ıhsallah hayırlı haberler alırsın dualarım senınle ve tum ısteyenlerle

amin canımmopuyorumnanaktan

merhaba banada anestezi vercek dr bana dr kendi teklif etti bende seve seve kabul ettim muaynede bile geriliyorum spekulum hiç gelemem çok şükür ayın 18 de olcak benimki
sonda falan demişler gerçekmi bu?

arkadaslar bende baskent hastanesinde basladim tedaviye ve brnde transfer isleminden cok korkuyorum kasiliyorum orda genel anestezi istiycem brnde bu sefer ama cok kararsizim bi zararini goren varmi?????

arkadaslar bende baskent hastanesinde basladim tedaviye ve brnde transfer isleminden cok korkuyorum kasiliyorum orda genel anestezi istiycem brnde bu sefer ama cok kararsizim bi zararini goren varmi?????
Cnm meraba..transferimde bende anestesi aldim..cok rahat oluyor su icmek zorunda kalmiyorsun..anestezi oldygunda onlar kendileri su veriyorlar ama hissetmiyorsun uyudugun icin..yani o masaya yattuginda heryerin acik oluyor bacaklar gergin..birde idrara SIKISIK oldugunu dusunsene..o aletide hic sevmiyorum zaten(spekulum)muayenede de zorluk cekiyorum..yani benim gibiysen transferi riske atmamak icin anestesi iste derim..hicbir sikinti yasamadim sonrasinda..uyandiginda da cok tuvaletin geliyor zaten ama 20dk.mecbur yapmiyorsunn.sonrasinda ordek surgu veryor hemsireler rahatliyorsun..yaparken biraz aci oluyor ama o da normal alltaan su verdileri icin..ama sonra geciyor..

Bn vajinusmus hastasiyim dond
Merhaba kızlar, ben 2. micro deneme sırasında genel anestezi istedim, utandığım için. Doktorum da 2. denemede anestezi olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Aranızda acaba benim gibi genel anestezi isteyen olmuş mu? Lütfen paylaşır mısınız?
Bn vajinusmus hastasiyim tuo bebek yaptırıyorum..her muane de anestezi aldım şimdi bugünde dondurulmuş embriyo transferine başladım..herallde 2 3 kere daha muaneye giderim yine alirim anestezi.. doktor kendi si dedi tranferdede de ayarlayalım sana anestezi dedi

Bn vajinusmus hastasiyim tuo bebek yaptırıyorum..her muane de anestezi aldım şimdi bugünde dondurulmuş embriyo transferine başladım..herallde 2 3 kere daha muaneye giderim yine alirim anestezi.. doktor kendi si dedi tranferdede de ayarlayalım sana anestezi dedi
Canim ben de vajinismustum. Doktorum ilk kontrolde anesteziye hazirladi beni ama deneyecegiz once olmazsa soz hemen bayiltcam dedi. O sirada evet canım cok acidi ama hemsireler rahatlatti beni... kontrol iki dakikada bitti iyi ki olmamisim dedim ama inanabiliyor musun sonra muayeneleri o kadar kolay oldum ki spekulum takildi ona bile alistim... bence bu seni tesvik etsin... transferi bilemem ama bir muayenende ki insallah gerek kalmaz ayni sureclere anestezisiz dene. Doktorum istese 300 400 lira alip yapardi cok dua ediyorum ona bu konuda vajinismusu yenmeme sebep oldu...

Canim ben de vajinismustum. Doktorum ilk kontrolde anesteziye hazirladi beni ama deneyecegiz once olmazsa soz hemen bayiltcam dedi. O sirada evet canım cok acidi ama hemsireler rahatlatti beni... kontrol iki dakikada bitti iyi ki olmamisim dedim ama inanabiliyor musun sonra muayeneleri o kadar kolay oldum ki spekulum takildi ona bile alistim... bence bu seni tesvik etsin... transferi bilemem ama bir muayenende ki insallah gerek kalmaz ayni sureclere anestezisiz dene. Doktorum istese 300 400 lira alip yapardi cok dua ediyorum ona bu konuda vajinismusu yenmeme sebep oldu...
Çok sevindim valla cnm..bnde ikinci muanm de bi deneyim dedim farkında olmadan hemşirenin elini sıkmışım yazık kadn ağrıttın dedi.. sonra yumurta toplama işlemim de k8zligim gittiği için biraz rahattım bugün kontrole yine gittim deneyim dedim az ağrıdı yine kendimi cektim dr karnmdan bakti sonra..

Çok sevindim valla cnm..bnde ikinci muanm de bi deneyim dedim farkında olmadan hemşirenin elini sıkmışım yazık kadn ağrıttın dedi.. sonra yumurta toplama işlemim de k8zligim gittiği için biraz rahattım bugün kontrole yine gittim deneyim dedim az ağrıdı yine kendimi cektim dr karnmdan bakti sonra..
Ilkini atlatsan var ya sonra aaaa bu mu diyeceksin... insanlar diyordu da inanmiyordum.. insallaaaahhh sana da vesile olur bu

Amin cnm bnm allah razı olsun..sen transfer oldunmu bn dondurulmuş embriyo transferine başladım bugün

Merhaba, merak ettim ne doldu sonucunuz bebeğinize kavuştunuz mu? yazınız dikkatimi çekti..

Back
X