Transferde negatif sonuc alanlar....

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar transferden sonra sonucunuz negatifse kac gun sonra regl oldunuz????Transferin kacinci gunune denk geldi yani???13.14.15...

ayyy benimde 12. gun bugun insallah gelmez ne bugun ne yarin ne ondan sonraki gun ve ay hatta 9 ay 10 gun ....

canım ben de negatıf çıktıktan dörtgun sonra oldum inş senın ttunmuştur.hayırlı bayramlarrrrrrrrr

canım benim lütfen kendini bu kadar üzme eğer bebeğin sana tutunmuşsa şu an seninle birlikteyse onuda kendinide boşuna yıpratıyosun benim içime çok güzel şeyler doğuyo seninle ilgili, sırf seni takip ediyorum kaç gündür eminimki hamileyiimmmm diye başlık açacaksın lütfen daha fazla negatif düşünme rahat olmaya çalış biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama bu günleri bi çok kez yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni ama şu anda keşke daha rahat olabilseydim diyorum boşu boşuna kendini yıpratma güzelim öpüyorum seni ve sabırsızlıkla hamileyim diye açacağın başlığı görmek için bekliyorum...:1hug:

madem 12. günün test yaptırmadın mı? yazılarını hep okuyorum. çok stres yaptın sen. bu kadar üzme kendini. güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun. allah gönlüne göre versin. iyi bayramlar canımm.....:1hug:

mehaycım sonucunu ben de merak ettim umarım pozitiftir canım benim

mehay kan tahlili yaptirdinmi sonuç ne lütfen yaz. Ağrin varmi ben deyarin yaptiricam inşallah allah yüzümüze bakar

Selam arkadasim
Tedavini nerede oldun Ankara da.Ben Izmirde 3 Almnyada 1 mikro oldum simdi arayis icindeyim.Ankara Maya tup bebek mrkz mi yoksa Memorial yada Bahceci mi.Bize Izzmirde klasik mikro tedavisi ozenle yapildi ama olmadi sanirim bizim daha komplike bir tedaviye ihtiyacimiz var bilgisi olan arkadaslar varsa yonlendirirse sevinirim.

kizlar transferden sonra sonucunuz negatifse kac gun sonra regl oldunuz????Transferin kacinci gunune denk geldi yani???13.14.15...

mehaycığım benim 12. günüm 28 ağustostu sonuç negatifti. 2 gün sonra 30 ağustosta oldum. inşallah sen regl olmazsın da melek yada meleklerine kavuşursun.merakla bekliyorum hayırlı haberlerini.olmazsada üzülme ne olur. rabbim inşallah bizlerede nasip edecek bir gün anneliği.:Saruboceq:

canım tüp bebekte transferden 10 sonra kesin sonuç belli oluyor zaten negatif çıkarsa ilaçları bıraktıktan en geç 5 gün içinde kanaman oluyor canım ben 13, gün olmuştum canım

Mehaycım;hayırlısı olur inşallah.Yakın zamanda senin yaşadıklarının aynını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.Ama ne olur kendini bu kadar yıpratma,güzel şeyler düşün.Ben transferden sonra 17.gün adet oldum.Senin güzel haberlerini bekliyoruz.

MEHAY cım nerdesin ama biz seni merak eiyoruz
hayırlı haberlerinin bekliyoruz

mehaycım bugün kocaman bir hamileyiiimmmmm diye başlık açıcaksın işallah buna çok inanıyorum bu bekleyiş süresince sen ne kadar negatif düşünüp kendini yıprattıysanda ben senin meleklerinin sana sıkıca tutunduğuna yürekten inanıyorum yüce allahım sana ve tüm dileyenlere çifter çifter sağlıklı evlatlar nasip etsin işallah :Saruboceq: a.s.

Back
X