Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 embriyo transferi nerede oluyormuş hiç duymadım aynı anda 4-5-6 embriyo transferinden mi bahsediyorsunuzKızlar 4 Embryo transferi olanları çok duydum ama 6 ve üzeri olanlar var mı
Evet benim tüp bebek olduğum hastenede birine 4 konuşmuştu sadece 1 i tutmuş aynı anda konuluyor4 embriyo transferi nerede oluyormuş hiç duymadım aynı anda 4-5-6 embriyo transferinden mi bahsediyorsunuz
Evet bir tane bile bölünme olasılığa karşı koyuyorlar Volkan turan 4 ve üstü koyuyor ilk transfer düşükse benimde 6 tane kaldı tek seferde hepsini koyalım dediİki taneyi bile çoğu zaman önermiyorlar. Hangi hastane yapıyormuş bunu. Şok oldum açıkçası. Çoğul gebelikler riskli olur ki bu kadar
Bunları yasal olarak yapamazlar. Şöyle ki ben yaş sınırını sağlıyor olmama rağmen iki embriyoya zor ikna ettim doktorumu. Kalitesiz embriyo kombinasyonları ile belki yapılır ama bilemedim hiç.Kızlar 4 Embryo transferi olanları çok duydum ama 6 ve üzeri olanlar var mı
Amaç sağlıklı olan ilerler gerisi düşer çoğul olursa da 2 veya 3 fazlasında karında sonlandırmakİki taneyi bile çoğu zaman önermiyorlar. Hangi hastane yapıyormuş bunu. Şok oldum açıkçası. Çoğul gebelikler riskli olur ki bu kadar
Yasal anlamda hiçbir hastane bakmıyor ki artık yaş sınırı olmadan Heryer çift koyuyorBunları yasal olarak yapamazlar. Şöyle ki ben yaş sınırını sağlıyor olmama rağmen iki embriyoya zor ikna ettim doktorumu. Kalitesiz embriyo kombinasyonları ile belki yapılır ama bilemedim hiç.
Yok o kadar az değil dikkat eden merkezlerin sayısı. Tabii ki hasta öyküsüne bağlı modifikasyonlar olabilir, ben kendi merkezimin nadir çift transferlerindenim mesela eminim. Karında sonlandırmak vs. bunlar çok ağır durumlar gibi anne adayı için, Rabbim en hayırlı ve doğru süreçleri seçtirsin herkese.Yasal anlamda hiçbir hastane bakmıyor ki artık yaş sınırı olmadan Heryer çift koyuyor
Evet bir tane bile bölünme olasılığa karşı koyuyorlar Volkan turan 4 ve üstü koyuyor ilk transfer düşükse benimde 6 tane kaldı tek seferde hepsini koyalım dedi
Çok saçma. Üç embriyoda tuttu diyelim. Gerçekten karında sonlandırabilecek misiniz? Böyle bir şeyin sorumluluğunu nasıl alabiliyor bir doktor bilmiyorumAmaç sağlıklı olan ilerler gerisi düşer çoğul olursa da 2 veya 3 fazlasında karında sonlandırmak
Neresi sizin tedavi olduğunuz yerYok o kadar az değil dikkat eden merkezlerin sayısı. Tabii ki hasta öyküsüne bağlı modifikasyonlar olabilir, ben kendi merkezimin nadir çift transferlerindenim mesela eminim. Karında sonlandırmak vs. bunlar çok ağır durumlar gibi anne adayı için, Rabbim en hayırlı ve doğru süreçleri seçtirsin herkese.
Orda 4 Embryo transferi olan birinin 4 ü de tutmuştu kız karında 2 tanesini canlı canlı sonlandırıldı travma olmuştu geri kalan 2 sini de doğurdu yoğun bakım süreçleri oldu ve şuan sağlıklılarÇok saçma. Üç embriyoda tuttu diyelim. Gerçekten karında sonlandırabilecek misiniz? Böyle bir şeyin sorumluluğunu nasıl alabiliyor bir doktor bilmiyorum
Benim bildiğim ve gördüğüm her hastane bakıyor bu duruma. O doktorda bir tuhaflık benceYasal anlamda hiçbir hastane bakmıyor ki artık yaş sınırı olmadan Heryer çift koyuyor
Şok geçirdim gerçekten çok riskli anne karnında sonlandırmak vs çok korkunç bence. 2 bile zor koyuluyor 4-6 embriyo nedir yani bir doktor bu sorumluluğu nasıl alıyor anlayamadımEvet benim tüp bebek olduğum hastenede birine 4 konuşmuştu sadece 1 i tutmuş aynı anda konuluyor
4 tane koyup sadece 1 tutan var o da doğum yapacak benimde son kalan 6 yı koymayı söylediŞok geçirdim gerçekten çok riskli anne karnında sonlandırmak vs çok korkunç bence. 2 bile zor koyuluyor 4-6 embriyo nedir yani bir doktor bu sorumluluğu nasıl alıyor anlayamadım
Mantığını anlamadım canlı canlı sonlandırmak ne kadar doğru. 2 embriyo transfer etse anlarım ama 4 falan çok tuhafOrda 4 Embryo transferi olan birinin 4 ü de tutmuştu kız karında 2 tanesini canlı canlı sonlandırıldı travma olmuştu geri kalan 2 sini de doğurdu yoğun bakım süreçleri oldu ve şuan sağlıklılar
Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda 6 embriyo koydurmak bana asla mantıklı gelmedi ki çoğu insan 2 ye bile cesaret edemezken4 tane koyup sadece 1 tutan var o da doğum yapacak benimde son kalan 6 yı koymayı söyledi
Evet 4 ve üstü yapıyor ilk transfer düşükseMantığını anlamadım canlı canlı sonlandırmak ne kadar doğru. 2 embriyo transfer etse anlarım ama 4 falan çok tuhaf
Benim düşüncem 4 öyle istedim zaten sağlıklı olan ilerliyor bozuk olan atıyor vücuttan kendiniSiz ne düşünüyorsunuz bu durumda 6 embriyo koydurmak bana asla mantıklı gelmedi ki çoğu insan 2 ye bile cesaret edemezken
ya gerçekten şok oldum hiç duymamıştım ve yaptığı asla yasal değil yaniEvet 4 ve üstü yapıyor ilk transfer düşükse