• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferde sayı en fazla kaç oldunuz

Bugün gönderildi genetiğe, 2 hafta sürecekmiş, telefonda soramadım çok gidince sorarım yarın 290 dolar ödeyeceğim genetik için, 6 folükülden tek embriyom oldu 5bb, yaş 38 olunca diğer transferden önce bir opu daha yapsak mı diye soracağım eşime sanırım baştan tüp bebek parası almazlar, bana da hep ikiz doğuuordu, yüzük testi bir erkek bir kız gösteriyır onu bile yaptım😆
Kıyamam ya, Allah en güzelini en hayırlısını versin.. bizden 17.000 biyopsi parası + 450 euro istediler. Vallahi zaten cok para verdik herşeye bana biraz kazıklamaca gibi geldi ne bileyim içimden gelmedi.. amerikaya gönderiyoruz dediler ama euro istediler gerek görmedik, normal yoldan da olsa böyle bir şansım yoktu sonucta..

Çok iztemişker
Kıyamam ya, Allah en güzelini en hayırlısını versin.. bizden 17.000 biyopsi parası + 450 euro istediler. Vallahi zaten cok para verdik herşeye bana biraz kazıklamaca gibi geldi ne bileyim içimden gelmedi.. amerikaya gönderiyoruz dediler ama euro istediler gerek görmedik, normal yoldan da olsa böyle bir şansım yoktu sonucta..
Bana direkt embriyo başı 290 dolar dediler.

Back