- Konu Sahibi ArnavutKizi35
Suan bende feci agrilar oldu kafami dagitmaya calsyorum fakat ne mumkun :) hadi hayirli haberlerini bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan bende feci agrilar oldu kafami dagitmaya calsyorum fakat ne mumkun :) hadi hayirli haberlerini bekliyorum :)
Yerleşme zaten bi hafta sonra tamamlanmıyormuydu yahu? Adetten tam 4-5 gün önce gelir.Herkese Merhaba
05.08 tarihinde transfer işlemim gerçekleşti. 6.gün ve 5 tane döllenen embriyom oldu.
Yarın transfer olalı,1 hafta olcak ve kan tahlilini beklemekte zorlanıyorum tabi herkes gibi
Bugün regli olcak gibi hafiften hafiften ağrılarım vardı.
Az önce kahverengi lekelenmem geldi.
Yerleşme desem 1 hafta sonra olması garip değilmi?
Moralim sıfır şuan , hiçkimseyede söyleyemedim
Sizlerle paylaşmak istedim
Fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Umarım öyledir...Yerleşme zaten bi hafta sonra tamamlanmıyormuydu yahu? Adetten tam 4-5 gün önce gelir.
Dun gece oldu bugun hicbi agrim yok kesin tutmadi diye aglamak istiyorum suanHala ağrıların varmı benim lekelenmelerim kesildi,
Ama ağrılarım devam?
Doktorun dediyse teyteyy, sakin ol hersey olacğına varıyor ya.. ben daha tıbba başvurmadım aileyi büyütme amaçlı ama çok kafaya taktığımdan gebe kalamıyorumUmarım öyledir......
Doktorumda öyle dedi ama insan panik yapıyor
Canim suan nasilsin kan verdinmiUmarım öyledir......
Doktorumda öyle dedi ama insan panik yapıyor
Doktorun dediyse teyteyy, sakin ol hersey olacğına varıyor ya.. ben daha tıbba başvurmadım aileyi büyütme amaçlı ama çok kafaya taktığımdan gebe kalamıyorumbenim ovu günlerim atlıyor, ilişki eşim yoksa o dönemlere denk geliyor fln
herkesin sonavı farklı. Umarım gebe oldugunu öğrenirsin.
[/QUOTE
Allah Razı Olsun... inş... iyi haberlerimi yazmakta nasip olur... bende geçtiğimiz aylarda ovulasyontesti yaptığımda hep bir karışıklık oldu...
Canim suan nasilsin kan verdinmi
Canim sAbirli ol bekleBugün regli olmam gereken gündü,
Sabah kan tahlilim 5,3 çıktı tam sınırda 9.gün oluyor bugün...kafam iyice karıştı bi netlik yok 2 gün sonra bakalım ne çıkçak dua edin n’olur![]()
Canim sAbirli ol bekle
Kacinci gundu canim? Evet dusuk ama yuksele bilir bende de hicbi belirti yok suan canim cok sikildi...Gerçekten çok zor bir süreç ... Allah herkesin yardımcısı olsun...
ama çok düşük galiba
Kacinci gundu canim? Evet dusuk ama yuksele bilir bende de hicbi belirti yok suan canim cok sikildi...![]()
Evet ya bekliycez artikBugün normalde 9.günüm, bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş bazılarında lekelenme oluyormuş
Allah gönlümüze göre versin,
Ama gönlümüzden ne geçtiğinide Allah biliyor tabi![]()
O yüksek ama canım şuan dölleniyo gibi bi değer. 2 gün sora tekrar baktırsan 100 veya 50 civarı bile olabulur.Bugün regli olmam gereken gündü,
Sabah kan tahlilim 5,3 çıktı tam sınırda 9.gün oluyor bugün...kafam iyice karıştı bi netlik yok 2 gün sonra bakalım ne çıkçak dua edin n’olur![]()
Benim 10. Günde sıfır belirtiydi, kanda 0.2 çıktı. Üzerine bi hafta gecti hiç belirtim kanamam olmadı gebeymişim. Ayrıca tsh için ilaç verdiler 8. Hafta başladım. Ogüne kadar hiç belirtim yoktu. İlaç yanma başlatmıştı, yoksa ben 10 hafta gebe olduğumu hiç anlamıcaktım. Gögüslerim şişmeye12. Hafta başladı, bi anda 2 beden büyüdüler ve hep öyle kaldılar. Oğlanı emzirmeyi 20. Ay bıraktıktan sonra ayneeeen hooop 80-d den 75 b ye geri döndüler.Bugün normalde 9.günüm, bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş bazılarında lekelenme oluyormuş
Allah gönlümüze göre versin,
Ama gönlümüzden ne geçtiğinide Allah biliyor tabi![]()
İnşşşş... şuan tek duam...O yüksek ama canım şuan dölleniyo gibi bi değer. 2 gün sora tekrar baktırsan 100 veya 50 civarı bile olabulur.