Transferden 6 gün sonra lekelenme

Suan bende feci agrilar oldu kafami dagitmaya calsyorum fakat ne mumkun :) hadi hayirli haberlerini bekliyorum :)

Herkese Merhaba 🙋🏼‍♀️
05.08 tarihinde transfer işlemim gerçekleşti. 6.gün ve 5 tane döllenen embriyom oldu.
Yarın transfer olalı,1 hafta olcak ve kan tahlilini beklemekte zorlanıyorum tabi herkes gibi😔
Bugün regli olcak gibi hafiften hafiften ağrılarım vardı.
Az önce kahverengi lekelenmem geldi.
Yerleşme desem 1 hafta sonra olması garip değilmi?
Moralim sıfır şuan , hiçkimseyede söyleyemedim
Sizlerle paylaşmak istedim
Fikirlerinize ihtiyacım var 😇
Yerleşme zaten bi hafta sonra tamamlanmıyormuydu yahu? Adetten tam 4-5 gün önce gelir.

Umarım öyledir...😇...
Doktorumda öyle dedi ama insan panik yapıyor
Doktorun dediyse teyteyy, sakin ol hersey olacğına varıyor ya.. ben daha tıbba başvurmadım aileyi büyütme amaçlı ama çok kafaya taktığımdan gebe kalamıyorum 😂 benim ovu günlerim atlıyor, ilişki eşim yoksa o dönemlere denk geliyor fln 😂 herkesin sonavı farklı. Umarım gebe oldugunu öğrenirsin.

Canim merhaba yaa merak etme kesinlikle yerlesme kanamasi oo arti kizlar olumsuz olarak buraya heryazdiniz kelime piskolojik olarak kizi etkiliyor stres edior sizlerde biliosunizki stres en kotu sey kiz lekelenmem oldu dioo bunda gario bi dur yok kirmizi kanams olsa idi direk acile yonlendirelom derdim hamilelin 3 ayinda bile lekelenme gorenini gordum ben 9 haftalik gebeyim hic lekelenmem de olmadi ama olmasida kotu anlama gelmiorki ama genede icin rahat degil ise esinle paylas emin ol ondan baskasinin desteğinin hifbir onemi olmuyor

Ço
Doktorun dediyse teyteyy, sakin ol hersey olacğına varıyor ya.. ben daha tıbba başvurmadım aileyi büyütme amaçlı ama çok kafaya taktığımdan gebe kalamıyorum 😂 benim ovu günlerim atlıyor, ilişki eşim yoksa o dönemlere denk geliyor fln 😂 herkesin sonavı farklı. Umarım gebe oldugunu öğrenirsin.
[/QUOTE

Allah Razı Olsun... inş... iyi haberlerimi yazmakta nasip olur... bende geçtiğimiz aylarda ovulasyontesti yaptığımda hep bir karışıklık oldu...

Bugün regli olmam gereken gündü,
Sabah kan tahlilim 5,3 çıktı tam sınırda 9.gün oluyor bugün...kafam iyice karıştı bi netlik yok 2 gün sonra bakalım ne çıkçak dua edin n’olur🙏🏼😇🙏🏼
O yüksek ama canım şuan dölleniyo gibi bi değer. 2 gün sora tekrar baktırsan 100 veya 50 civarı bile olabulur.

Bugün normalde 9.günüm, bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş bazılarında lekelenme oluyormuş
Allah gönlümüze göre versin,
Ama gönlümüzden ne geçtiğinide Allah biliyor tabi 😌
Benim 10. Günde sıfır belirtiydi, kanda 0.2 çıktı. Üzerine bi hafta gecti hiç belirtim kanamam olmadı gebeymişim. Ayrıca tsh için ilaç verdiler 8. Hafta başladım. Ogüne kadar hiç belirtim yoktu. İlaç yanma başlatmıştı, yoksa ben 10 hafta gebe olduğumu hiç anlamıcaktım. Gögüslerim şişmeye12. Hafta başladı, bi anda 2 beden büyüdüler ve hep öyle kaldılar. Oğlanı emzirmeyi 20. Ay bıraktıktan sonra ayneeeen hooop 80-d den 75 b ye geri döndüler.

Herkeşlerde farklı güzeller
Bazısı rahme düştüğü an öğürüyo.
Bazısı benim gibi sdce mide yanmasıyla doğuma gidio
Bazısı 5 ay gebe olduunu anlamıyo yahu

Back
X