Transferin kaçıncı günü keseyi gördünüz ve ne kadar zaman sonra kalp atışlarını duydunuz nasıl hesaplanıyor acil yardım
Benim de 5.gun embriyosu transfer edildi.Benim 5. Gun transferiydi.
9. Gün beta 236
11. Gün 450
18. Gün kese göründü
24. Gün kalp atışı duyuldu
canım merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla keseyi ve kalp atımını duyarsın.. benimde 10.gün 173 12 gün 430 cıktı çarşamba gününe kalp atımına çağırdı inşallah görürüm.. kesenin beta hcg ile alakası var değer 2000lerin üzerine çıktımı kese görülebiliyor doktorlarda değer artışına göre hesaplayıp kese görmeye çağırıyorlar. sen nezaman gideceksin kese görmeye??Benim de 5.gun embriyosu transfer edildi.
9.gun beta 73
12.gun beta 284
Kese ve kalp atisi suresinin beta hcg ile ilgisi var mi???
Allah razi olsun:) cumlemiz ins kucagimoza da aliriz... canim 2 agustosta transferim yapildi. Normalde 24 agustosta gtmeliydim ultrasyon icin ama kese ve kalp atisi ikiso bir kerede olsun unuduyla onumuzdeki pazartesi gidecegim. Ben ozel hastaneyle devam edecegim...sen tup bebek merkezine mi gideceksin?canım merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla keseyi ve kalp atımını duyarsın.. benimde 10.gün 173 12 gün 430 cıktı çarşamba gününe kalp atımına çağırdı inşallah görürüm.. kesenin beta hcg ile alakası var değer 2000lerin üzerine çıktımı kese görülebiliyor doktorlarda değer artışına göre hesaplayıp kese görmeye çağırıyorlar. sen nezaman gideceksin kese görmeye??
Canim senin benden 1 gun once transefrin olmus. Bebis takvimini yanlis yapmissin bir hafta geriden gidiyor:) play storeden de bebis takibi indirdim ve burdaki takvim de... ikisi de ayni bilgileri beriyo bana. O yuzden seninki geriden dedim. Senin bebis bu hafta sinuna dogru kalp atislari ultrasyonda duyulabilecek:) hatta atmaya baslamistir buyuk ihtimal:) Takvimini neye gore kurdun??? Ben de 24 agustusta kese gorme gunum ama pazartesiye erteledimnki inssss kese kalp atisi bir goreyim diye:) Allah insss kalp atisini da gormeyi ve kucagimiza almayi da nasip etsin:) AminnnBenim 1 Ağustos transfer 24 ünde kese görmeye gideceğiz nasibimizde varsa tabi
aminn canımm sağlıkla kalp atımınıda duyalım inşallah.. canım ben memorialda yaptırdım doktorum kendi hastalarına normal gebelik takibini yapıyor sonrası için oyüzden ondan devam edecem inşallah allah nasip ederse..Allah razi olsun:) cumlemiz ins kucagimoza da aliriz... canim 2 agustosta transferim yapildi. Normalde 24 agustosta gtmeliydim ultrasyon icin ama kese ve kalp atisi ikiso bir kerede olsun unuduyla onumuzdeki pazartesi gidecegim. Ben ozel hastaneyle devam edecegim...sen tup bebek merkezine mi gideceksin?
Canm benim son adet tarihim 19 temmuz buna göre tahmini doğum tarihi 25 nisan çıkıyorCanim senin benden 1 gun once transefrin olmus. Bebis takvimini yanlis yapmissin bir hafta geriden gidiyor:) play storeden de bebis takibi indirdim ve burdaki takvim de... ikisi de ayni bilgileri beriyo bana. O yuzden seninki geriden dedim. Senin bebis bu hafta sinuna dogru kalp atislari ultrasyonda duyulabilecek:) hatta atmaya baslamistir buyuk ihtimal:) Takvimini neye gore kurdun??? Ben de 24 agustusta kese gorme gunum ama pazartesiye erteledimnki inssss kese kalp atisi bir goreyim diye:) Allah insss kalp atisini da gormeyi ve kucagimiza almayi da nasip etsin:) Aminnn
Embriyon 5.gun embriyosu muydu??? Transfer gunune iki hafta ekleyip oyle tarih giriyosun tup bebeklerinki bu sekilde baz aliniyor... senin hamileligin benden daha onde 1 gun.Canm benim son adet tarihim 19 temmuz buna göre tahmini doğum tarihi 25 nisan çıkıyor
Hayır 3. Gün embriyosuydu canım bugün dr gidiyorum öğreniriz bakalımEmbriyon 5.gun embriyosu muydu??? Transfer gunune iki hafta ekleyip oyle tarih giriyosun tup bebeklerinki bu sekilde baz aliniyor... senin hamileligin benden daha onde 1 gun.
Ha anladm... bugun mu gidiyorsun kese gormeye degil mi:) ayyy haber et unutma:)Hayır 3. Gün embriyosuydu canım bugün dr gidiyorum öğreniriz bakalım
Aslında perşembeydi ama dayanamadık gidicaz bakalım tabi haber veririmHa anladm... bugun mu gidiyorsun kese gormeye degil mi:) ayyy haber et unutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?