Kızlar yaklaşık 1 buçuk ay sonra çift embriyo transferim var ilk transferim olacak. Bundan sonra eğer tutmazsa kalitesi çok iyi olmayan tek embriyom kalıyor o yüzden ilk seferde tüm tuşlara basmak istiyorum transferden önce nelere dikkat etmem gerekir, bu süreçte ne yemem hangi takviyeleri kullanmam gerekir tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler mi acaba ?
Kızlar yaklaşık 1 buçuk ay sonra çift embriyo transferim var ilk transferim olacak. Bundan sonra eğer tutmazsa kalitesi çok iyi olmayan tek embriyom kalıyor o yüzden ilk seferde tüm tuşlara basmak istiyorum transferden önce nelere dikkat etmem gerekir, bu süreçte ne yemem hangi takviyeleri kullanmam gerekir tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler mi acaba
Yine siz doktorunuza danışın ama ben nar suyu içmiştim rahim duvarı kalınlaşmasına yardımcı oluyor benim sonuç pozitif oldu ama sonra düşük yaptım maalesef Rabbim ilkte pozitif sağlıklı gebelik nasip etsin size hepimize
Yine siz doktorunuza danışın ama ben nar suyu içmiştim rahim duvarı kalınlaşmasına yardımcı oluyor benim sonuç pozitif oldu ama sonra düşük yaptım maalesef Rabbim ilkte pozitif sağlıklı gebelik nasip etsin size hepimize
Aminn hepimize inşallah havuç suyunu da çok duydum ama doğru mu bilmiyorum avokado, haşlanmış yumurta, kefir, ceviz ve çiğ kuruyemişler, keten tohumu bunları da nerdeyse her gün tüketmeye çalışıyorum faydalı olduklarını okumuştum. Keten tohumu da rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum belki sana da yardımcı olur diye söyledim