Valla bende şaşırdımMaşallah evet gözüküyoru ben burdayım diyoeçok erken yapmışsınız ve çıkmış şaşırdım.. ben ayın 3nde oldum yapmaya korkuyorum
Birde ben erken gebelik testi yapmadım normal test bunlar çok şükür bir şey var gibi hayırlısı olsunValla bende şaşırdımama tutamadım kendimi sonucu iyi gibi görünüyor rabbim hayırlısını versin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Pazartesi gidicem daha doktora bakalım
Maşallah ne güzelhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım .. valla ben korkmadım bu sefer rahatım kafama takmıyorum bir şey doktordan test getirdim emin olmak için sonuç bu
Maşallah yaa rabbim tamamına erdirsin inşallahMaşallah ne güzelhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım .. valla ben korkmadım bu sefer rahatım kafama takmıyorum bir şey doktordan test getirdim emin olmak için sonuç bu
Doğrusu hiçbirşey hissetmiyorum zaten daha 4. Gün siz böyle yazınca merak ettim herkes farklı ilerliyor demek kiNiye öyle dedi acaba bende merak ettim bir şey hissediyormusun peki ?
Doğrusu hiçbirşey hissetmiyorum zaten daha 4. Gün siz böyle yazınca merak ettim herkes farklı ilerliyor demek
normal bende hissetmiyorum sadece karnım ve belim ağrıyor arada başka bir şey yok ve çok rahat ol sıkma kendini çok düşünme
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana aminValla bende şaşırdımama tutamadım kendimi sonucu iyi gibi görünüyor rabbim hayırlısını versin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Pazartesi gidicem daha doktora bakalım
Evet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallahAmin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana aminbnde pazartesi gidiecem senin iki embriyo muydu
Benimde çift embriyo canım yarın belki test yaparımEvet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallah
Benimde 2 embriyo transfer oldu canımBenimde çift embriyo canım yarın belki test yaparım
Şuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırızKızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj
Şuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırız
Merhaba bende 4 Şubatta iki tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün 6.günüm belirtilerim var ama erken sevinmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum bu benim 3.tüp bebek tedavim ve depremden çok korktum çok üzüldüm çok stresli bi zamana denk geldi ama rabbimden hayırlısıŞuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırız
Dördüncü daha erken ama hemde herkesde belirti olcak diye bişe yok ki hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan çok arkadaşım oldu benim sizde güzel haber alacaksınız Allah’ın izniyleKızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj
Bende 30 ocakta çift embriyo transfer oldum 2. Denememdi 8. Gün kan verdim direk kanda öğrendim gerçi kaset testte yaptım sonrasında hemen çıktı yarın test günüm doktoruma bilgi vereceğimMerhaba bende 4 Şubatta iki tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün 6.günüm belirtilerim var ama erken sevinmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum bu benim 3.tüp bebek tedavim ve depremden çok korktum çok üzüldüm çok stresli bi zamana denk geldi ama rabbimden hayırlısı
Amin canım Allah razı olsun bel ve kasık ağrım benimde var kuran okuyorum sürekli rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin insallahBende 30 ocakta çift embriyo transfer oldum 2. Denememdi 8. Gün kan verdim direk kanda öğrendim gerçi kaset testte yaptım sonrasında hemen çıktı yarın test günüm doktoruma bilgi vereceğim
Benim kasık ve bel ağrım çok oldu ben bol bol Meryem suresi dinledim elimi karnıma koyup tespih çektim dua ettim bunları mutlaka yapın allahtan gönülden isteyin rabbim bu mübarek cuma gününde hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Ama erken test yapmayın az daha dayanın geç tutunma vs olursa psikolojiniz etkilenmesin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin canım Allah razı olsun bel ve kasık ağrım benimde var kuran okuyorum sürekli rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin insallahErken test yapmıcam 8.günümü beklicem insallah
Sizinde gözünüz Aydın rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba test yaptınız mı merak ettim siziKızlar nasil gidiyor, benim bugun transferle birlikte 6.gunum belirgin bir belirtim hala yok idrar testi yapsam mı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?