Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

evet transferin 6 günü yaptım son yaptığım da transferin 7.gunu bu sabah ki idrarla insallah vardır aksamustu kan vermeyi düşünüyorum

Herkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen

E bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptım

Maşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldun
İşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti

İşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti
Yarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…