Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3205642 evet transferin 6 günü yaptım son yaptığım da transferin 7.gunu bu sabah ki idrarla insallah vardır aksamustu kan vermeyi düşünüyorum
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahTeşekkürler inşallah kan testi de doğrular
E bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptımHerkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen
Biliyorum ben bile bile lades diyenlerden im galiba :) sizin sonucunuz nedirE bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptbi
Ben erken gebelik testi yaptım sabah ilk idtarla silik çizgi cıktı dün gece de yapmıştım çok silik çıkmıştı her gün böyle yapıcamBiliyorum ben bile bile lades diyenlerden im galiba :) sizin sonucunuz nedir
Ayyy sanki var kız ama bu normal kaset test değil miBuda son hali testin nolur bı bakın
Evet evet normal kaset testtt elim ayağım titriyo halaaaAyyy sanki var kız ama bu normal kaset test değil mi
Maşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldunEvet evet normal kaset testtt elim ayağım titriyo halaaa
İşte orasida tuhafMaşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldun
Yarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di miİşte orasida tuhaf17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti
Yok olmadım çatlatma iğnesi yani yumurta toplama işleminde olmuştum oda Ocak ayindaydiYarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di mi
Allah Allah maşallah maşallah diyim o zaman ayrıyeten başka kullandığı bi ilaç var mı pekiYok olmadım çatlatma iğnesi yani yumurta toplama işleminde olmuştum oda Ocak ayindaydi
Var canım bir fitil progestan kan sulandirici igne folik asit belki bunlarda yapabilir he bide prulutex ignem varAllah Allah maşallah maşallah diyim o zaman ayrıyeten başka kullandığı bi ilaç var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?