Transferden sonra 7.gün HCG

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?

Merhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?
Erken yapmışsınız bence test gününde gayet iyi bir sonuç çıkar

Benim de 6 Ekim transfer 6. Gün 12.19, 7. Gün 26,05 :) bir de covid oldum 7. Günümde, tekrar kan veremiyorum,insallah duzgunce artar değerlerimiz

7. Günden sonra kana daha hızlı yayılacak 11. Gün de daha kesin sonucu görürsünüz.

Değeriniz gayet güzel inşallah katlana katlana artar

nasıl canım sınuclar

Test tarihim 21 ekim ama kaset test yaptım 9. Ve 11.günlerde , 9.gün açık pembeydi bugün yaptım kıpkırmızı oldu , yarını heyecanla bekliyorum
erken test mi yoksa normal mii. ayyy cok heycanlı bende sabırsızlıkla transfer günümü bekliyorummmmm. sonrası bir şekilde geçer :))

Bende transfer in 5 inci gününde kan verdim 43.5 çıktım sonra 7 gün verdim tekrar 126.3 çıktı çift embriyo transferi yapıldı

Merhabalar kızlar benim 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı 12.gün 437 14. Gün 1650 16.gün 2731 çıktı ama üçü de farklı yerlerde sizce iyi mi labaratuvarlarda değişiklik olunca değerler de değişebilir mi hepsinin aynı yerde olması daha sağlıklı diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…