Erken yapmışsınız bence test gününde gayet iyi bir sonuç çıkarMerhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?
İnşallah öyle olur değer düşük gibi geldi içime bi şüphe düştü zaten hiç pozitif düşünemiyorumErken yapmışsınız bence test gününde gayet iyi bir sonuç çıkar
7. Günden sonra kana daha hızlı yayılacak 11. Gün de daha kesin sonucu görürsünüz.Merhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?
Ayy amin inşalllahhhBenim de 6 Ekim transfer 6. Gün 12.19, 7. Gün 26,05 :) bir de covid oldum 7. Günümde, tekrar kan veremiyorum,insallah duzgunce artar değerlerimiz
İnşallah daha hızlı artar , erken yaptırmışım zaten çoğu yerde 7.gün başlangıç diyorlar hep7. Günden sonra kana daha hızlı yayılacak 11. Gün de daha kesin sonucu görürsünüz.
Değeriniz gayet güzel inşallah katlana katlana artarMerhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?
Ay çok t.ederim inşallah 8 ay boyunca erken gebelikte bile yalancı çizgiyi göremedim 8 aydır gözyaşı döküyorum çk umutsuzum hayata tutunmak için bi evladım olacak o tutacak beni hayat mücadelemin sebebi o olacak inşallahDeğeriniz gayet güzel inşallah katlana katlana artar
nasıl canım sınuclarAy çok t.ederim inşallah 8 ay boyunca erken gebelikte bile yalancı çizgiyi göremedim 8 aydır gözyaşı döküyorum çk umutsuzum hayata tutunmak için bi evladım olacak o tutacak beni hayat mücadelemin sebebi o olacak inşallah
Test tarihim 21 ekim ama kaset test yaptım 9. Ve 11.günlerde , 9.gün açık pembeydi bugün yaptım kıpkırmızı oldu , yarını heyecanla bekliyorumnasıl canım sınuclar
erken test mi yoksa normal mii. ayyy cok heycanlı bende sabırsızlıkla transfer günümü bekliyorummmmm. sonrası bir şekilde geçer :))Test tarihim 21 ekim ama kaset test yaptım 9. Ve 11.günlerde , 9.gün açık pembeydi bugün yaptım kıpkırmızı oldu , yarını heyecanla bekliyorum
Kaset test , ikide birde gitmeyin kana dedim kaset test yaptımerken test mi yoksa normal mii. ayyy cok heycanlı bende sabırsızlıkla transfer günümü bekliyorummmmm. sonrası bir şekilde geçer :))
Bende transfer in 5 inci gününde kan verdim 43.5 çıktım sonra 7 gün verdim tekrar 126.3 çıktı çift embriyo transferi yapıldıMerhabalar bugün transferimin 7.günü dayanamadım kan verdim beta hcg 21.07 çıktı bu arada 5.gün tek embriyo 9 ekimde transfer oldum sizce değerim düşük mü ? Yada benim gibi olup gebe olan var mı şuan?
Bn şuan 6+0 hamişim haftaya perşembe kalp atışına gidicem , szin ne zaman?Bende transfer in 5 inci gününde kan verdim 43.5 çıktım sonra 7 gün verdim tekrar 126.3 çıktı çift embriyo transferi yapıldı
Ay bende şuan transferin 12 günü şimdi dijtirdan geldim kan verdim 963 çıktı işte 10 gün sonra gel keseye bakalım dediBn şuan 6+0 hamişim haftaya perşembe kalp atışına gidicem , szin ne zaman?
Ayy çok iyi bnada öyle demişti , hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız inşallahAy bende şuan transferin 12 günü şimdi dijtirdan geldim kan verdim 963 çıktı işte 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?