- Konu Sahibi shoksheker
Arkadaşlar perşembe günü transferim gerçekleşti dünden beri ara ara adet olacak gibi ağrım oluyor araştırdım benzer bir duruma rastlayamadım. Benim gibi olan varsa bilgi verirseniz sevinirim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım transferden sonra ağrılar çok normal.okadar işlem görüyoruz sonuçta.kasıkta yumurtalıklarda karında yada belde oluyor.endişelenmene gerek yok..
balance88 kardeş sonucumuzu aynı gün alcaz demek..hakkımızda hayırlısı...
aynı duygular bendede oluo.bugün test yaptım(idrar)negatif çıktı.korkuyorum...bende cuma trnsferolmuşum.bugün ara arada baya sancım gelio adt sancısı gibi.sen hiç idrr tsti yaptını?
bende iğne oluyorum aynısı balance.bu sabah gene idrar testi yaptım.negatif.ben kan testi yapmaya gidiyorum.akşam 5 gbi belli olur.
bende iğne oluyorum aynısı balance.bu sabah gene idrar testi yaptım.negatif.ben kan testi yapmaya gidiyorum.akşam 5 gbi belli olur.
maşallah canım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.
selam kızlar anniş aday adayları rabbim inşallah hepinizin yardımcısı olsun bebişleriniz sımsıkı tutunsun hepinizin telaşı bi başka daha 1.5 ay öncesine kadar bizlerde aynıydık rahat olun relax olun çünkü bu sıkıntılar hiç bitmez bebişleriniz tutar keseler dert olur keseyi görürsünüz kalp telaşı başlar dahası dahası....... allah böyle güzel telaşlar nasip etsin öncelikle herşeyin hayırlısı adet ağrılarına benzer ağrılar genelde oluyor herkeste yumurtalardan kaynaklanıyor transferden sonrada devam edebiliyor kanamada olabiliyor lekelenmede ama herkesin bir olucak diye bir kaide yok benimde 1 hafta kanamam 1 hafta lekelenmem oldu meleklerimin ikisini aldılar şimdi ikizlerimin maşallahı var artık birazcık rahatladık çok zor günler geçirdik ama rabbim 2 meleğimi bana bağışladı erken test yapanlar yapacaksanız umutsuzluğa kapılmayın kapılacaksanız lütfen doktorunuzun belirlediği günde yaptırın çok büyük moral bozukluğuna yol açar buda tutsa bile hem bebişlerinizi hem sizi etkiler herkesin yüz güldüren haberler almasını dilerim sağlıkla bebişlerinizle kalın.........