• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra adet olacak gibi ağrı

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
96
İstanbul
Arkadaşlar perşembe günü transferim gerçekleşti dünden beri ara ara adet olacak gibi ağrım oluyor araştırdım benzer bir duruma rastlayamadım. Benim gibi olan varsa bilgi verirseniz sevinirim...

canım transferden sonra ağrılar çok normal.okadar işlem görüyoruz sonuçta.kasıkta yumurtalıklarda karında yada belde oluyor.endişelenmene gerek yok..

canım benim allah sabır ve inş. tez zamanda bebiş nasibetsin sana....en başından nasıl olduğunu anlatırmısın...bende 2 3 gün içinde tedaviye bşlıycam ama korkuyorum birazıcık....

arkadaslar trasverden sonra bugün 9.gündeyim herkezdemi oldu bilmiyorum sanki tutmamıs gibi hissediyorum salıya testim var cok korkuyorum allah herkezin kalbine göre versin benimde ara ara adet sancım oldu göğsüm ağrıdı ama göğsümdeki ağrı bugün azaldı yine korku başladı tutmadımı diye salıyı nasıl beklicem benim gibi olana allah yardım etsin

balance88 kardeş sonucumuzu aynı gün alcaz demek..hakkımızda hayırlısı...

sizinde allah yardımcınız olsun sizde belirtiler varmı bendeki gibi hisler tutmadı diye ağlıyorum sanki sonucu biliyomuş gibi bana cuma koyuldu aynı günü saymayın diyolar ozaman bugün 8. gün oluyo

Son düzenleme:
aynı duygular bendede oluo.bugün test yaptım(idrar)negatif çıktı.korkuyorum...bende cuma trnsferolmuşum.bugün ara arada baya sancım gelio adt sancısı gibi.sen hiç idrr tsti yaptını?

kizlar benimde 9. gunum
hicbirsey hissetmiyorum
esime diyorum hic bekleme tutmadi hicbirsey hissetmiyorum yaaaa
ben gecen hafta persembe transfer oldum
kan testini cuma yapicam gec yapicam
ama idrarda kac gun sonra cikiyor acaba

• Beğen
Reactions: Mzl
aynı duygular bendede oluo.bugün test yaptım(idrar)negatif çıktı.korkuyorum...bende cuma trnsferolmuşum.bugün ara arada baya sancım gelio adt sancısı gibi.sen hiç idrr tsti yaptını?

bu gün idrar testi bende yaptım çıkmadı ama çok erken genelde 11. gün yapıyolar ve sonuç çıkıyo biz meraklıyız biraz daha sabır sancı bendede var ara ara ama az

arkadaşlar bu sitedekileri okudum doktorları jel yada hap vajinaya vermiş.banada iğne verdi progynex hergün vuruluyorum sizlerdende bu iğneden kullanan varmı*

bende iğne oluyorum aynısı balance.bu sabah gene idrar testi yaptım.negatif.ben kan testi yapmaya gidiyorum.akşam 5 gbi belli olur.

bende iğne oluyorum aynısı balance.bu sabah gene idrar testi yaptım.negatif.ben kan testi yapmaya gidiyorum.akşam 5 gbi belli olur.

ben yaptırdım 2 den küçük dediler yani negatif ben kahroldum dr aradım bana dedi bazılarda 15 inde çıkar umudunu yitirme cuma tekrar yaptır iğnene devam dedi ne olur arkadaşlar dua ya ihtiyacım var bana dua edin benim gibi olan varmı yada duydunuzmu hiç

arkadaslar benimde transfer olali 11 gün oldu ve 2-3 gündür adet sancilarim var cok korkuyorum..sali günü test yapilcak ve beli olacak ins. rabim hakkimizda hayirlisini verir...benneyaptımki

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.allah gönlünüze göre versin.anladım kadarıyla herkesin yaşadıkları farklı oluyor.ben daha bugun sonucumu öğrendim .11 gün bugun ve sonuç pozitif hamişim.benim ilk tüpo bebek denemedi ve tuttu.allah hepinize hayırlısını versin. ben de ilk bata yani transferden sonra 4 gün boyunca sürekli midemde ve boğazımda yanma oldu.ama sürekli bir yanma anlatamam size .5. ve 6. gün ler ise baş dönmesi oldu yani iki gün boyunca .7. günden sonra da sürekli adet olcakmışım gib sancım vardı .sürekli lavaboya gidiyordum çamaşırım ıslanıyordu kanama şeklinde ıslanmadım yani hafif bir su geliyordu bir anda .ve bugun de sancım devam ediyor hala .son iki gün hiç umudum yoktu. umudunuzu hiç yitirmeyin .şükürler olsun ki bugun müjdeli haberi aldım ve hamileyimmmmm. darısı başınıza . yani bu yaşananlar sıkıntılar normaldir. moralinizi bozmayın .allah isteyen herkese versin ......

selam kızlar anniş aday adayları rabbim inşallah hepinizin yardımcısı olsun bebişleriniz sımsıkı tutunsun hepinizin telaşı bi başka daha 1.5 ay öncesine kadar bizlerde aynıydık rahat olun relax olun çünkü bu sıkıntılar hiç bitmez bebişleriniz tutar keseler dert olur keseyi görürsünüz kalp telaşı başlar dahası dahası....... allah böyle güzel telaşlar nasip etsin öncelikle herşeyin hayırlısı adet ağrılarına benzer ağrılar genelde oluyor herkeste yumurtalardan kaynaklanıyor transferden sonrada devam edebiliyor kanamada olabiliyor lekelenmede ama herkesin bir olucak diye bir kaide yok benimde 1 hafta kanamam 1 hafta lekelenmem oldu meleklerimin ikisini aldılar şimdi ikizlerimin maşallahı var artık birazcık rahatladık çok zor günler geçirdik ama rabbim 2 meleğimi bana bağışladı erken test yapanlar yapacaksanız umutsuzluğa kapılmayın kapılacaksanız lütfen doktorunuzun belirlediği günde yaptırın çok büyük moral bozukluğuna yol açar buda tutsa bile hem bebişlerinizi hem sizi etkiler herkesin yüz güldüren haberler almasını dilerim sağlıkla bebişlerinizle kalın.........

selam kızlar anniş aday adayları rabbim inşallah hepinizin yardımcısı olsun bebişleriniz sımsıkı tutunsun hepinizin telaşı bi başka daha 1.5 ay öncesine kadar bizlerde aynıydık rahat olun relax olun çünkü bu sıkıntılar hiç bitmez bebişleriniz tutar keseler dert olur keseyi görürsünüz kalp telaşı başlar dahası dahası....... allah böyle güzel telaşlar nasip etsin öncelikle herşeyin hayırlısı adet ağrılarına benzer ağrılar genelde oluyor herkeste yumurtalardan kaynaklanıyor transferden sonrada devam edebiliyor kanamada olabiliyor lekelenmede ama herkesin bir olucak diye bir kaide yok benimde 1 hafta kanamam 1 hafta lekelenmem oldu meleklerimin ikisini aldılar şimdi ikizlerimin maşallahı var artık birazcık rahatladık çok zor günler geçirdik ama rabbim 2 meleğimi bana bağışladı erken test yapanlar yapacaksanız umutsuzluğa kapılmayın kapılacaksanız lütfen doktorunuzun belirlediği günde yaptırın çok büyük moral bozukluğuna yol açar buda tutsa bile hem bebişlerinizi hem sizi etkiler herkesin yüz güldüren haberler almasını dilerim sağlıkla bebişlerinizle kalın.........

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin tesellin için tşk

Back
X