• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Bana 9.günde kan vermemi söyledi doktorum. Siz test yapmadınız mı?
Ay benim kafam durdu kusura bakma lütfen mesajları tekrar tekrar okuyorum isim hafızam çok kötü şimdi gordum siz cumartesi günü transfer olmuşsunuz ayın 16sinda test vermiş doktorunuz. Benim üçüncü gün embriyosuydu sizin kaçıncı gün acaba. Sizin bugün transfer hariç 6. Gün oluyor değil mi

Ay benim kafam durdu kusura bakma lütfen mesajları tekrar tekrar okuyorum isim hafızam çok kötü şimdi gordum siz cumartesi günü transfer olmuşsunuz ayın 16sinda test vermiş doktorunuz. Benim üçüncü gün embriyosuydu sizin kaçıncı gün acaba. Sizin bugün transfer hariç 6. Gün oluyor değil mi
5.gün pgtli tek embriyo transferi. Cuma günü 6. Gün olacak

5. Gün daha erken çıkıyormuş ya sonuç o yüzden size 9. Gün demiş galiba öyle öğrendim ben. Vallahi bı de kalbim duracaktı sanki biliyo musunuz ailem çok erken idrarda çıkmaz hemen diye telkin etti beni bende kendimi inandirdim o şekilde siz test 9. Gün verilecek deyince oturduğum yerde tansiyonum mu düştü yoksa çıktı mı bilemedim çok fena oldum
Bu süreç gerçekten çok çok zormuş kendi vücudumu taniyamiyorum artık sanki yaslanmisim da en ufak bı haber duyunca kalbim girtlagimda atmaya başlıyor nefesim tikaniyor

Merhaba kızlar, benimde şubat ayında bir aşılamam başarısız oldu. Tüp bebek için dün iğnelere başladım menapur 150 ml ve Gonol-f 150 ml kullanıyorum ilk tüp bebek davisi deneyimim inşallah süreç güzel ilerler.Sizin kaç? gün sürmüştü yumurta geliştirme işleminiz.? Bana büyük ihtimalle sorun olmazsa taze transfer yapılacak doktorum genelde öyle yapıyormuş.
Sizlerinde sonuçlarınız inşallah pozitif olur güzel haberlerinizi alırız 🥰🤲

Selam kizlar, ben de 5 haziranda 5. Gun embryosu transfer oldum. Test gunum 18 haziran. Idrar testim 3 gundur positiv , yarin kan versem mi yoksa 18 Inde kesin sonucu mu ogrensem kararsizim..

Selam kızlar. 7 haziranda 5.gün pgtli embriyo transferi olmuştum. Bu sabah kaset testte silik çift çizgiyi gördüm. Bi öncekinde kimyasala dönmüştü. Sevinemiyorum bile şu an

Selam kızlar. 7 haziranda 5.gün pgtli embriyo transferi olmuştum. Bu sabah kaset testte silik çift çizgiyi gördüm. Bi öncekinde kimyasala dönmüştü. Sevinemiyorum bile şu an
Maşallah acilde hemen bı kan ver istersen en azından önceden tedbirini almış olursun bak kaset testte de silik çizgi varsa inşallah kesin olmuştur. Çok sevindim senin adına inşallah vardır da. Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin

Maşallah acilde hemen bı kan ver istersen en azından önceden tedbirini almış olursun bak kaset testte de silik çizgi varsa inşallah kesin olmuştur. Çok sevindim senin adına inşallah vardır da. Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin
Kan için pazartesiyi bekleyeceğim. Artış hızlarını takip etmeye mecalim yok şimdilik🙈 sağol canım inşallah kucaklarımız boş kalmaz sağlıkla ve kolaylıkşa inşallah

Kızlar selam
Benim ilk denememde bebek gelişmediği için mart ayında oldum . Genetiğe gitti Bir sorun çıkmadı .
2. Transferimi 10 haziranda oldum . Test günüm 23 Haziran . Herhangi bir belirtim yok . Göğüs ağrısı ara ara karnım ağrıyor gibi ama bir sürü ilaç kullanfıgım için belirtiye yormadım . 5.gün çift embriyo transferi oldum . Sizde var mi belirtiler

Back
X