• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra adet olacak gibi ağrı

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.allah gönlünüze göre versin.anladım kadarıyla herkesin yaşadıkları farklı oluyor.ben daha bugun sonucumu öğrendim .11 gün bugun ve sonuç pozitif hamişim.benim ilk tüpo bebek denemedi ve tuttu.allah hepinize hayırlısını versin. ben de ilk bata yani transferden sonra 4 gün boyunca sürekli midemde ve boğazımda yanma oldu.ama sürekli bir yanma anlatamam size .5. ve 6. gün ler ise baş dönmesi oldu yani iki gün boyunca .7. günden sonra da sürekli adet olcakmışım gib sancım vardı .sürekli lavaboya gidiyordum çamaşırım ıslanıyordu kanama şeklinde ıslanmadım yani hafif bir su geliyordu bir anda .ve bugun de sancım devam ediyor hala .son iki gün hiç umudum yoktu. umudunuzu hiç yitirmeyin .şükürler olsun ki bugun müjdeli haberi aldım ve hamileyimmmmm. darısı başınıza . yani bu yaşananlar sıkıntılar normaldir. moralinizi bozmayın .allah isteyen herkese versin ......

mrb'a benimde ilk denemem bugün 8. günüm. hiç bir şeyim yoktu ama bugün çok fena adet sancısı gibi ağrım başladı bacaklarımada vurdu,bende sürekli lavabodayım kanamam yok ama akıntım var .seninkine benzer özellikler ama onların dışında yok bişey bide sürekli acıkıyorum...
hayırlı olsun seninde inşallah çokkk kişiden böyle güzel haberler alırız.. bende çok korkuyorum yaaa

valla kızlar 10 ocakta transferim oldu aynı adet sancılarını çektim göğüsa ğrısı çektim ama sonucum negatifti bence çok bunlara takmayın bu ağrıların tek sebebi ilaçlar çok fazla hormon aldığımız için bu ağrılar oluyo tuttu tutmadı düşüncesine girmeyin hayırlısı olsun herkes için :))))))))))

arkadaslar bu tür agrilara aldanmayin morelinizi yüksek tutun.ayni sorun bendede oldu ve cok agladim ama bosaymis.DÜN HAMILE OLDUMU ÖGRENDIM.Darisi olmiyanlarin basina INSALLAHHHHHHH

sagol anim cok tsk ederim.ALLAH en kisza zamanda tatdirsin bu güzel duyguyu.cok güzel bi duygu yaaaaaa... senin kacinci gün transferin: nazar:

oh ne güzel haber içimiz açılıyor olumlu haberlerle .gözün aydın olsun.süreli iyi haberler alırsın inşallah kaç tane embriyo koymuşlardı?

oh ne güzel haber içimiz açılıyor olumlu haberlerle .gözün aydın olsun.süreli iyi haberler alırsın inşallah kaç tane embriyo koymuşlardı?

cok tsk ederim canim.2 tane embriyo tranferi oldu ve ilkindede hemen tutdu cok sükür ALLAHA.Darisi sizlerin basina olsun

Arkadaşlar meraba bende geçen hafta pazartesi tüp bebek tek embiriyo konuldu 6 hücreli benim sağ tüpüm alındı diğer tüpüm kapalı ve bugün 10. Günüm adet sancım oluyo çok korkuyorum bu konuda bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz

Bu gün transfer olalı 7 gün oldu ve adet olucam diye başladım üzülmeye gerilmeye. Ağrılarım var. Sanırım herkeste oluyormuş bu baya rahatladım tabii hakkımızda hayırlısı , olsa da olmasa da 😊🤲

Back
X