D
d_ejavu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi shoksheker
kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.allah gönlünüze göre versin.anladım kadarıyla herkesin yaşadıkları farklı oluyor.ben daha bugun sonucumu öğrendim .11 gün bugun ve sonuç pozitif hamişim.benim ilk tüpo bebek denemedi ve tuttu.allah hepinize hayırlısını versin. ben de ilk bata yani transferden sonra 4 gün boyunca sürekli midemde ve boğazımda yanma oldu.ama sürekli bir yanma anlatamam size .5. ve 6. gün ler ise baş dönmesi oldu yani iki gün boyunca .7. günden sonra da sürekli adet olcakmışım gib sancım vardı .sürekli lavaboya gidiyordum çamaşırım ıslanıyordu kanama şeklinde ıslanmadım yani hafif bir su geliyordu bir anda .ve bugun de sancım devam ediyor hala .son iki gün hiç umudum yoktu. umudunuzu hiç yitirmeyin .şükürler olsun ki bugun müjdeli haberi aldım ve hamileyimmmmm. darısı başınıza . yani bu yaşananlar sıkıntılar normaldir. moralinizi bozmayın .allah isteyen herkese versin ......
mrb'a benimde ilk denemem bugün 8. günüm. hiç bir şeyim yoktu ama bugün çok fena adet sancısı gibi ağrım başladı bacaklarımada vurdu,bende sürekli lavabodayım kanamam yok ama akıntım var .seninkine benzer özellikler ama onların dışında yok bişey bide sürekli acıkıyorum...
hayırlı olsun seninde inşallah çokkk kişiden böyle güzel haberler alırız.. bende çok korkuyorum yaaa