- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi smyyeeumitt
Ne guzel destek verdiniz bana :) desteginizi esirgemeyn benden yazin surekli lutfenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dıs gebelikte oyleydiAl benden sana destek beta hcg degerlerim 51 de kaldi cok yavas yukseliyor. Su an feci korku basti :) zaten 2 gun once 43 tu. Bugun 150 lerde bekliyoduk. Neyse bakalim yine moral bozmak yok
Cok erken sevindim yaBenim dıs gebelikte oyleydi
insallah bi sorun cikmaz yukselir
Ne güzel. .Allah tamamına erdirsinAmin canim...
oteki topic de de sana yazmisim yeni fark ettim :)
Benim iki gun icinde katlabmamisti kimyasal gebelik dediler.. ama sonucta 9 bucuk haftalik oldu:)
Dis gebelik dediler o da olmadii
Selam sana bisey sormam lazim, duyup da bilenler varsa bana cevap yazabilir misiniz herkes, dis gebelikte en fazla maksimum beta hcg degeri kaca kadar yukseliyor nolur bilenler yazsin, 1.gun41 3.gun52 5.gun63 ve bugun 322 ye cikti degerlerim bugun transferin 16.gunu. sanirim dis gebelik olacak ama bilmiyoruz su anBenim dıs gebelikte oyleydi
insallah bi sorun cikmaz yukselir
dis gebelik gibi gorunuyor bu sonuclar.benim ameliyata alindigimda 1000 ustuyduSelam sana bisey sormam lazim, duyup da bilenler varsa bana cevap yazabilir misiniz herkes, dis gebelikte en fazla maksimum beta hcg degeri kaca kadar yukseliyor nolur bilenler yazsin, 1.gun41 3.gun52 5.gun63 ve bugun 322 ye cikti degerlerim bugun transferin 16.gunu. sanirim dis gebelik olacak ama bilmiyoruz su an
Oofff. Peki ameliyata goturmeden ilacla vs dusuremiyorlar mi ? Yandik desene sezeryan mi olacagimdis gebelik gibi gorunuyor bu sonuclar.benim ameliyata alindigimda 1000 ustuydu
yok cnm herkes benim gibi sanssiz degil.ben ic kanama gecirdim o sebeple.Oofff. Peki ameliyata goturmeden ilacla vs dusuremiyorlar mi ? Yandik desene sezeryan mi olacagim
Kiyamam sana cok uzuldum. Simdi 5 haftalik tutmus bebegin sanirim allah saglik sihat versin cok sukur. Insallah isteyen herkesin olur cevaplar icin cok tesekkurler..yok cnm herkes benim gibi sanssiz degil.ben ic kanama gecirdim o sebeple.
Ayy korkma iyi dusun hersey yolunda gidiyor sonucta. Hic heyecanlanma hersey guzel olacak..Yarn kan vericm korkuyorum çokk sizler naptiniz kizlar degerler nasil
Benimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acabaAyy korkma iyi dusun hersey yolunda gidiyor sonucta. Hic heyecanlanma hersey guzel olacak..
Benim degerim 639 oldu ama muhtemelen gebelik devam etmez bugun transferin 18. Gunu 639 deger cok dusuk. Belki dis gebeliktir.
Tutmus gibi. Ama kan testine bak yine deBenimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acaba
merhaba sümeyye, değerler düşük olsa da keseyi gördük çarşamba kontrole gideceğiz yine belli başlı kesin bişey yok.Benimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acaba
Iyi misin kuzu ? Biraktin yazmayi korktum bak.Benimde oyle olmustu ayni sabit kaldi yukselmedi sonrada düştu deger gittikce dis gebelikti. İnsallah yukselir sorun olmaz. Ben idrar testi yapmistm ya aksam hic bisey yoktu sabah baktm silik cizgi olmus ne anlama gelir ki acaba