Transferden sonra dayanamayıp idrar testi yapanlar!!! (7. 8. 9. 10. 11. 12. gün)

Benim kafam ilginç bi şekilde çok rahat 5 gün dinlendim sonrasında işime geri döndüm rahat bi işim var sadece az az yürüyorum ve oturyorum böyle daha iyi hissediyorum kendimi ama içim hep kıpır kıpır tatlı tatlı bi telaştayım bilemedim 9 da bitti yarın güzel bi gün hayırlı cuma belki eserse yaparım test

günaydınn 27 kasımda 5. gün tek blast transferim oldu bugün 7. günüm test yaptım bakarmıısınız silik gibi sanki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 3.755
dayanamadım başka bir test aldım 6 gün erken test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 4.638
Valla bana hic silik gibi belnedi bariz belli hadi insallah guzel haberlerin olsun canm kandada guzel ciksin insallah Allah gonljne gore versin tatlm

Valla bana hic silik gibi belnedi bariz belli hadi insallah guzel haberlerin olsun canm kandada guzel ciksin insallah Allah gonljne gore versin tatlm
ayy çok heyecanlıyım birazdan kan vermeye gidecem Allahım bu cuma günü hürmetine hepimize hayırlı bebişler nasip etsin

@elabry Hadi gozun aydin canim insallah hersey yolunda gider Yuca Rabbim seni bebeginle kavusturur insallah cok sevindm ya bole guzel haberler bizim umudumuz

10. Gün bitiyor :))) dondurulmuş 3. Gün 2 adet minnak embriyolarımla direniyorum test için :))) sizleri okuyunca da içim gidiyo ateşler basıyo beni :)))

12. Günmü testini yaptıracaksın cnm
Benle beraber teansfer olan herkese test günü 15 gün sonrasını verdiler :)) beklemesi kolay olsun diye heralde anlamadım pazarlıkla 12. Günde karar kıldık bugün 11. Gün bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkk

Benle beraber teansfer olan herkese test günü 15 gün sonrasını verdiler :)) beklemesi kolay olsun diye heralde anlamadım pazarlıkla 12. Günde karar kıldık bugün 11. Gün bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkk
Benim ilk tüp bebek denememde 3. Gün embriyosu konmuştu 12 gün sonra test günümdü . 2 denemem dondurulmuş 5. Gün Blast oldu 10. Gün test istediler

Benim ilk tüp bebek denememde 3. Gün embriyosu konmuştu 12 gün sonra test günümdü . 2 denemem dondurulmuş 5. Gün Blast oldu 10. Gün test istediler
Benimki dondurulmuş 3. Gün 15 gün olmasının onunla mı alakası var acaba yarın 12. Gün yapmasam mı acaba yaa ufff

10.gun 40.10
11.gun 66.38
12.gun 112.3
14.gun 365.5
4.gun embriyosuydu.transferin 4 gununden itibaren test yaptim idrarda silik cizgi hep vardi .Allah hepinizin kucagini doldursun .16 aralik randevum var dua edin degerlerim iidir isallahhh

10.gun 40.10
11.gun 66.38
12.gun 112.3
14.gun 365.5
4.gun embriyosuydu.transferin 4 gununden itibaren test yaptim idrarda silik cizgi hep vardi .Allah hepinizin kucagini doldursun .16 aralik randevum var dua edin degerlerim iidir isallahhh
Sen her gün mü yaptın kan testiniiiii ??? Offf çok cesaretlisin tebrik ediyorum benim 11 bugün cesaretim yok günü geldi neredeyse yaptıramıycam galiba :)) ben artık karnım şişerse öğrenirim veya şişmezse

Sen her gün mü yaptın kan testiniiiii ??? Offf çok cesaretlisin tebrik ediyorum benim 11 bugün cesaretim yok günü geldi neredeyse yaptıramıycam galiba :)) ben artık karnım şişerse öğrenirim veya şişmezse
Valla hergun yaptim test idrar testi sukur silik cizgiyi gordum bazende cikmadi ..hicbise hissetmedim ne agri ne sizi hicbise normaldim hep .hatta silik cizgiye ragmn test verdigimde bile tereddutlerim vardi.10.gun 40.10 cikti daha once yapsam erken cikmayadabilirdi.igne kullanmamama ragmende idrarda silik cizgiyi 4.gunden gordum sukur.kimindeyse kanda cikmasina ragmn idrarda cikmiomus

11. Gün Kan testimin sonucu 0.100 maalesef güzel haber duyamadık :( Rabbimin vardır bizim için daha güZel bi planı inşallah ... 2. Ye kısmet diyelim .. Bekleyen herkesin yüzünün gülmesi güzel haberlerini duymak dileğiyle ..

11. Gün Kan testimin sonucu 0.100 maalesef güzel haber duyamadık :KK43: Rabbimin vardır bizim için daha güZel bi planı inşallah ... 2. Ye kısmet diyelim .. Bekleyen herkesin yüzünün gülmesi güzel haberlerini duymak dileğiyle ..
çok üzüldüm cnm hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanmalısın güçlü ol benimde önceki denememde olmamıştı

çok üzüldüm cnm hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanmalısın güçlü ol benimde önceki denememde olmamıştı
Gayet metanetle karşıladım ağladım mı tabii ki ama bugünden itibaren 2. Adetimle başlamayı düşünüyorum ağlamanın dövünmenin kimseye faydası yok,, Rabbimin daha güzel bi planı vardır diye düşünüyorum ,, dondurulmuşum kalmadığı için taze bi tedavi olacak ilkinde iğnelerden çok korkmuştun şimdi dimdik karşıları dayım :))

Back
X