Transferden sonra gn sayanlar bunlar yemeyin..

cananur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
545
136
648
44
Konu silindi

Son düzenleme:
ya sadece nane maydonoz...............adaçayı zararlı bılıyorum cevız çok ıyı bıkere bıde az yıyınce aslında hıç bırı zararlı değıl çok yeyenmek gerek............

arkadaşım kaynak gösterebilirmisin?
benim bildiğim kadarı ile çinko deposudur kabak çekirdeği.. ülkeyi şuan anımsayamasamda yurtdışında eczanelerde bile satılır.. faydası boyundan kat kat fazladır.. transfer sonrasıda vitamin depolama amaçlı yenmesinin ne gibi bir sakıncası var anlamadım???

saol cnm bilgilerin için.kabuklu yemişler in zararlı olduğunu duydum fındık ceviz hariç..

evet keten tohumu doğru..............ama cevız fındık fıstık faydalı tabı çokkk yemıcez..............herşey olçulu...........

ya bende kan pıhtılaşması var transferden sonra keten tohumu yersem bir zararı olurmu

ya daha önce söyleseydiniz keşke..ben maydanozda yedim,limonda,kabakçekirdeği,cevizde...hemde bol bol..

Ilk iki gun Kabak ckdrgi Yedim sonrs hic yemedim digerlerininde zatarli oldunu biliyodum

Çok fazla olmamak kaydıyla (adaçayı ve kahve hariç) bunların hepsini yedim ben..Sorun olmadı...Bu kadar önemsemeyin arkadaşlar bence...

patatesmiii
Yemek bogazima dizildii

arkadaşlar ya benim ilk hamileliğimde dr.günde 4,5 tane ceviz ve badem yesin demişti eşime,bebeğin zeka gelişimi için çok önemliymiş ben o kadar yemiştimki sonra çok tiksinmiştim yolda ceviz ağacı görsem yolumu değiştiriyordum hatta annemlerin balkonundan ceviz ağacı gözüküyordu 9 ay hiç balkona çıkamadım.delikafadulden

patatesmiii
Yemek bogazima dizildii

sen ye yemeğini canım.ben hamileliğimin ilk aylarında o kadar patates haşlayıp yedimki düşseydi benim ikizler düşerdi.annem zavallım artık yemesen patatesin kokusundan bile tiksindim derdi.delikafadulden

arkadaş iyi niyetinden yazmış buraya arkadaşlar herkesin bünyesi bir değilki sonuçta isteyen yer isteyen yemez eminim arkadaş yazdığına bin pişman olmuştur ben okudukça sıkıldım olumsuz yazılanlardan düşüncemi yazmadan geçemedim kusura bakmayın....

canım fıcal kızma ya............cananurcum fıkrını yazmış tabı ıyı nıyetle ama ıste kesınlığı yokya herlkeste tecrubelerını yazıyo kımse bışey demedıkı.........ama yıyenlerde korktıu yanı ...........ama kesınlığı yok sadece maydonoz nene denıyo oda çok olursa.............valla skıden annelerımız herşeyı yermış sırtların yukler tepe yokuş ço-ıkarmış ya bız nekadar nazlı bunyelere sahıbız tabı doğal bışey kalmadı ...............bızden sonrakı nesıl ne olur bılmıyorum...................rabbım herkese kolay hamışlık versın..............

el muallim kızmak değil de bu kadar tepki yersiz sonuçta bizim annelerimiz yakınlarımız normal yolla dünyaya getirmiş bir sürü çocuk ama bizler zor yollardan kazanmak için uğraşıyoruz zamanımızı sabrımızı paramızı vs. herşeyimizi veriyoruz bu tedavilere ben cananur arkadaşıma teşekkür ederim düşünmüş yazmış herkez fikrini tabiki yazıcak ama laf sokmaya yada kırmaya ne gerek var yersiz geldi bana ben hep güzel konuşmaktan yanayım herkesede tavsiye ederim.düşüncelere saygı göstermek lasım fakat düşünce taraflara tersse bunu daha olumlu yazmalı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…