Transferden sonra Hastane işleri naptiniz kizlar

LeoDilara59

New Mama 🤰🏼
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
774
541
23
28
Bu süreçte olan tüm anne adaylarına kendimde dahil evlatlarımızı kavuşmayı nasip etsin rabbim kizlar bı sorum.olcak 31 Mayıs cumartesi nasipse çift embryo transferi olucam ama Dr bana bı kalçadan bı göbekten ignen var dedi hastane 5 dakika bile.surmeye karşı caddemde ama. Korkuyorum herkes yatmış kalkmamış ben nasıl.gidip gelicem yada siz neler yaptınız eve hemşire cagarmak.icin bı kaç hastaneyle konuştum çok pahalı geldi yardımcı olur musunuz bişey olurmu gidip gelsem içim içim yiyiyo 😪

Bu süreçte olan tüm anne adaylarına kendimde dahil evlatlarımızı kavuşmayı nasip etsin rabbim kizlar bı sorum.olcak 31 Mayıs cumartesi nasipse çift embryo transferi olucam ama Dr bana bı kalçadan bı göbekten ignen var dedi hastane 5 dakika bile.surmeye karşı caddemde ama. Korkuyorum herkes yatmış kalkmamış ben nasıl.gidip gelicem yada siz neler yaptınız eve hemşire cagarmak.icin bı kaç hastaneyle konuştum çok pahalı geldi yardımcı olur musunuz bişey olurmu gidip gelsem içim içim yiyiyo 😪
Ne ignesiymis kim neden yattığı yerden kalkamamis

Ben transferden sonra direkt gidip saglik ocaginda vurulmustm. O kadar da degil ya yaticaksin hic kalkmicaksin diye bir kural yok ki

Anlamadim hanımlar ben bu igne ve hastane yatıp kalkamama durumu hangi iğneden bahsediliyor. Bende tüp bebekle çocuk sahibi oldum ama yani ne ignesiydi bu. Tedavi sırasında kalcadan igne olmadım heo göbekten kendim yaptım. Bide kaldirmacak kadar ağır ne iğnesi

Hayır hiç birşey olmaz kendini strese sokma. Bende hergün kalçadan vuruluyorum. Oğlumda transferin ertesi günü hergün yürüyerek gittim geldim sağlık ocağına.Bu hamileliğimde de taşındık uzağız biraz ilk günler eşim arabayla götürdü 4. Günden sonra kendim arabayla gidip geliyorum korkma birşey olmaz canım

Ne ignesiymis kim neden yattığı yerden kalkamamis

Anlamadim hanımlar ben bu igne ve hastane yatıp kalkamama durumu hangi iğneden bahsediliyor. Bende tüp bebekle çocuk sahibi oldum ama yani ne ignesiydi bu. Tedavi sırasında kalcadan igne olmadım heo göbekten kendim yaptım. Bide kaldirmacak kadar ağır ne iğnesi
Transferden sonra herkes yatıp kalkmamış demek istiyor.iğneylr alakası yok. İğne olmaya nasıl gıtcem sürekli yatmam lazımmış diyor ama sürekli yatılacak diye bir şey yok

O kadar da değil canım. Yayıp kalkmamak diye bir şey yok. Dikkat ettik sadece. İş yapmadık, ağır kaldırmadık, uzun süre ayakta durmadık vs. 5 dk yürüyüp gelmekten ne olacak tuvalete gitmek o kadar sürüyor zaten.

Transferden sonra herkes yatıp kalkmamış demek istiyor.iğneylr alakası yok. İğne olmaya nasıl gıtcem sürekli yatmam lazımmış diyor ama sürekli yatılacak diye bir şey yok
Heee. Su mesele. Ay yok ya ben yarım saat merkezde dinlendim ardından şehir dışındaydim zaten transfer günü evime geçtim kaç km yol ettim. Progestan iğnesi biraz fazla can yakıyor acaba o iğneden mi korktu etti. Özel bi sebep yoksa sürekli yatmak zaten gebelik oluşumunu olumsuz etkileyebilir kan akışı için hareket şart her şey kararında olucak

Progestan ignesidir ben de oluyorum kalcadan 3 gunde 1
Evet bugün muaynem vardı nasipse cumartesi transfer rahim kalinligim 8.6 çıktı üç görünümlü çok iyi dedi estrofem günde 6 ya çıktı dekort prograf progestan basliycak 1 saat sonra kalçada. OKSAPAR baya ilacım var rahim.kalinligim iyimi sizce artarmi transfere kadar biraz daha

Kalçadan progestan 50 diye bir iğne yağlı bı yapısı varmış göbekten olmaz dedi Dr

O kadar da değil canım. Yayıp kalkmamak diye bir şey yok. Dikkat ettik sadece. İş yapmadık, ağır kaldırmadık, uzun süre ayakta durmadık vs. 5 dk yürüyüp gelmekten ne olacak tuvalete gitmek o kadar sürüyor zaten.
Doğru söylüyorsun rabbim sisinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim Allah'ım bizede nasip etsin 🤲🏼

Evet bugün muaynem vardı nasipse cumartesi transfer rahim kalinligim 8.6 çıktı üç görünümlü çok iyi dedi estrofem günde 6 ya çıktı dekort prograf progestan basliycak 1 saat sonra kalçada. OKSAPAR baya ilacım var rahim.kalinligim iyimi sizce artarmi transfere kadar biraz daha
Artar tabii ki daha cumatesiye bayağı var her gün 1 mm artsa bile gayet iyi olur, nar suyu içebilirsiniz bu üreçte yardımcı oluyor kalınlaşmasına

Benim de 30 Mayıs transferim var 2. Transfer olacak dediğiniz iğne galiba promester bende onu vurdurcam üç günde bir tabi hastaneye git gel yapcam sıkıntı olcagini zanetmiyorum ilk transferim de de git gel yaptım tutu ama kimyasal oldu içiniz rahat olsun

Benim de 30 Mayıs transferim var 2. Transfer olacak dediğiniz iğne galiba promester bende onu vurdurcam üç günde bir tabi hastaneye git gel yapcam sıkıntı olcagini zanetmiyorum ilk transferim de de git gel yaptım tutu ama kimyasal oldu içiniz rahat olsun
İnsallah bayrama hayırlı haberlerle gireriz rabbim kucagimizi boş birakmasin sizin rahim kalinliginiz kaç muayne oldunuz mu hiç az önce ilk ignelerimi oldum yaktı biraz benim. Her gün progestan iğnesi kalçadan bide karında OKSAPAR var dekort prograf verdi ekstra estrofem zaten kullanıyorum 6 ya çıktı bugün

Back
X