Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Benimde dondurulmuş 5. Gün çift transfer yapıldı 3 şubatta ama hiç bir belirti yok bende takılıyorum bu konuya çok. Arada kasıklarımda bişeyler hissediyorum ama onlarda psikolojik galiba
Benimde aynı çok hafif kasıklarda oluyor arada geçiyor pskolojik diye düşünüyorum bende sanki hiç birşey yok gibi ya o yüzden iyi düşünemiyorum bende

Kizlar benim de dun acayip sancim vardi adet sancisi gibi ama bugun gecti ne dusunmeliyim sizce olumsuz bise mi gecmesi bugun 7.gunum
Yok bence değildir bende hiç belirti yok 4.günüm canımı sıkıyor bu durum benimde Adet tarihine ne kdr vardı

Hafif hafif yokluyodu agri dun cok fazlaydi bugun yok endiselendim bende olumsuz olarak mi degerlendirmeliyim diye
Yok canım değerlendirme bende aynıyım hiç yok belirti diye olumsuz gibi gelio ilk transferimde 4 gün belirtim oldu sonra geçti bunda hiç yok benimde ne düşünsek yalan olur. İlk tedavin mi

Yok canım değerlendirme bende aynıyım hiç yok belirti diye olumsuz gibi gelio ilk transferimde 4 gün belirtim oldu sonra geçti bunda hiç yok benimde ne düşünsek yalan olur. İlk tedavin mi
Evet canim ilk benim. senin kac embriyo kacinci gun embriyosu

Evet daralıyor insan nefes alamıyor valla ne zor işmiş insanlara dışardan ne basit geliyor tüp bebek demek ah bide bize sorsalar

Tedavi süreci vs hepsi şu bekleme süresinden çok daha kolay sanki. Öyle dışardan kolay geliyor insanlara. Senin kaçıncı gunun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…