Benimde aynı çok hafif kasıklarda oluyor arada geçiyor pskolojik diye düşünüyorum bende sanki hiç birşey yok gibi ya o yüzden iyi düşünemiyorum bendeBenimde dondurulmuş 5. Gün çift transfer yapıldı 3 şubatta ama hiç bir belirti yok bende takılıyorum bu konuya çok. Arada kasıklarımda bişeyler hissediyorum ama onlarda psikolojik galiba
Yok bence değildir bende hiç belirti yok 4.günüm canımı sıkıyor bu durum benimdeKizlar benim de dun acayip sancim vardi adet sancisi gibi ama bugun gecti ne dusunmeliyim sizce olumsuz bise mi gecmesi bugun 7.gunum
Irenbe canımEvet canım o civardı fiyat onu hiç bilmiyorum ki ozaman Nasıl oluyor biz başından verdik yaza bidaha vercez bi sor onu istersen hangi hastaneydi canım unuttum ben onu
Normalde dundu canim da ilaclardan dolayi baskilaniyor sanirim adet ilaclari birakinca oluyor galibaYok bence değildir bende hiç belirti yok 4.günüm canımı sıkıyor bu durum benimdeAdet tarihine ne kdr vardı
Ümit hanıma mı gidiodun canımIrenbe canım
Evet canım ilaçlardan olunmuyor kaçıncı gün embryosuydu kaç tane konulduNormalde dundu canim da ilaclardan dolayi baskilaniyor sanirim adet ilaclari birakinca oluyor galiba
5.gun embriyosu 2 tane canim bugune kadar olan agrinin kesilmesi endilendirdi beniEvet canım ilaçlardan olunmuyor kaçıncı gün embryosuydu kaç tane konuldu
İlk günden beri varmıydı ağrı canım5.gun embriyosu 2 tane canim bugune kadar olan agrinin kesilmesi endilendirdi beni
Hafif hafif yokluyodu agri dun cok fazlaydi bugun yok endiselendim bende olumsuz olarak mi degerlendirmeliyim diyeİlk günden beri varmıydı ağrı canım
Hayır canım.doktorum.ozel ama irembeyle calisiyoÜmit hanıma mı gidiodun canım
Hee anladım canım transfer ne zaman belli miHayır canım.doktorum.ozel ama irembeyle calisiyo
Yok canım değerlendirme bende aynıyım hiç yok belirti diye olumsuz gibi gelio ilk transferimde 4 gün belirtim oldu sonra geçti bunda hiç yok benimde ne düşünsek yalan olur. İlk tedavin miHafif hafif yokluyodu agri dun cok fazlaydi bugun yok endiselendim bende olumsuz olarak mi degerlendirmeliyim diye
Evet canim ilk benim. senin kac embriyo kacinci gun embriyosuYok canım değerlendirme bende aynıyım hiç yok belirti diye olumsuz gibi gelio ilk transferimde 4 gün belirtim oldu sonra geçti bunda hiç yok benimde ne düşünsek yalan olur. İlk tedavin mi
Şu günler çabucak geçse de sonunda mutlu olsakBenimde aynı çok hafif kasıklarda oluyor arada geçiyor pskolojik diye düşünüyorum bende sanki hiç birşey yok gibi ya o yüzden iyi düşünemiyorum bende
Aynen öyle çok zor günleri geçirmek bide sonucu düşünüp daha da stres oluyoruz bide belirti yok oda kafada soru işaretiŞu günler çabucak geçse de sonunda mutlu olsak
Ben diyorum şu süreçte 1 gün 1 sene gibi geliyor insanaAynen öyle çok zor günleri geçirmek bide sonucu düşünüp daha da stres oluyoruz bide belirti yok oda kafada soru işareti
Evet daralıyor insan nefes alamıyor valla ne zor işmiş insanlara dışardan ne basit geliyor tüp bebek demek ah bide bize sorsalarBen diyorum şu süreçte 1 gün 1 sene gibi geliyor insana
Evet daralıyor insan nefes alamıyor valla ne zor işmiş insanlara dışardan ne basit geliyor tüp bebek demek ah bide bize sorsalar
Yok canim daha sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Senin nasıl gidiyo yorma kendini cokHee anladım canım transfer ne zaman belli mi
Bencede şu 10 gün en zoru. 4.günüm bugünTedavi süreci vs hepsi şu bekleme süresinden çok daha kolay sanki. Öyle dışardan kolay geliyor insanlara. Senin kaçıncı gunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?