Anladım kuzum benimde hiç belirtisiz gidiyor canım sıkkınYok canim daha sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Senin nasıl gidiyo yorma kendini cok
Benimde 5Bencede şu 10 gün en zoru. 4.günüm bugün
Bende aynıya ha bugün ha yarın diye bekliom ama tık yok yani hani bilmesem transfer olmadığımı yerimde oturmucam yaniBenimde 5gerçekten çok zor hergün belirtim olur diye bekliyorum bakalım
Ya aynen öyle hiç birşey olmaması bana da çok garip geliyor ama çok insan varmış böyle belirtisiz inşallah bizde onlardan oluruz.Bende aynıya ha bugün ha yarın diye bekliom ama tık yok yani hani bilmesem transfer olmadığımı yerimde oturmucam yani
Sıkma canını canım herkeste belirti olcak diye bir şey yok ilkinde belirtin olmuş muydu pekiAnladım kuzum benimde hiç belirtisiz gidiyor canım sıkkın
Tek umudum o inşAllahhhhhYa aynen öyle hiç birşey olmaması bana da çok garip geliyor ama çok insan varmış böyle belirtisiz inşallah bizde onlardan oluruz.
Oldu canım ama oda negatiftiSıkma canını canım herkeste belirti olcak diye bir şey yok ilkinde belirtin olmuş muydu peki
İlk denemen miydiBenimde 5gerçekten çok zor hergün belirtim olur diye bekliyorum bakalım
İnşallahhhhhTek umudum o inşAllahhhhh
Yok kuzum ikinci denemem ilkin de çok aşırı göğüs agrılarım olmuştu ilk defa öyle oldum. Elimi vuramadım ama negatif oldu sonucum. Şimdi de sızı var göğüslerim de ama göğüs olayı bende tamamen ilaçlardan sanırımİlk denemen miydi
Valla al bendende okdr canım ilkinde göğüslerim parlıycak gibiydi damarlarım belirginleşmişti resmen nasıl ağrıyordu şimdide öyle ama ilaçlardan bencede ilki neden olmadı belli bir sebep varmıydıYok kuzum ikinci denemem ilkin de çok aşırı göğüs agrılarım olmuştu ilk defa öyle oldum. Elimi vuramadım ama negatif oldu sonucum. Şimdi de sızı var göğüslerim de ama göğüs olayı bende tamamen ilaçlardan sanırım
Hiç bişey yok hatta doktor bu çok çok iyi kalitede demişti 5aa idi ama olmadı maalesef. SimDi 2 tane transfer edildi yine kaliteleri iyi dedi doktorum ama kısmet dünya da yiyecek ekmeği varsa oluyor demek kiValla al bendende okdr canım ilkinde göğüslerim parlıycak gibiydi damarlarım belirginleşmişti resmen nasıl ağrıyordu şimdide öyle ama ilaçlardan bencede ilki neden olmadı belli bir sebep varmıydı
Ben test günümü 1 gün geç söylüyorum sorana. Bana sormasınlar asıl test gününde diyeBide baskasina zaman ne cabuk geciyo demi sali gunu test gunum diyorum tanidiklarla konusunca iyi az kalmis diyolar
Hele bide degisiklik var mi demeleri yokmu ayyyyyBen test günümü 1 gün geç söylüyorum sorana. Bana sormasınlar asıl test gününde diye
Ama bu sefer yok pozitif olabilir ıyi düşün ıyi olsun canımOldu canım ama oda negatifti
Aynen öyle benimkide öyleydi ama olmadı olacak olduktan sonra her şekilde oluyorHiç bişey yok hatta doktor bu çok çok iyi kalitede demişti 5aa idi ama olmadı maalesef. SimDi 2 tane transfer edildi yine kaliteleri iyi dedi doktorum ama kısmet dünya da yiyecek ekmeği varsa oluyor demek ki
Aynen onlara kalsa aaa hemen oluyormuş ama biz aylarca uğraşıyoruz o 10gün 10 yık gibi geçiyor karlıdan laf söylemesi kolay tabiBide baskasina zaman ne cabuk geciyo demi sali gunu test gunum diyorum tanidiklarla konusunca iyi az kalmis diyolar
İnşallahhh kuzum inşallahhhhh olsun artık hepimizin yarabbimAma bu sefer yok pozitif olabilir ıyi düşün ıyi olsun canım
Yaa sorma bide "belki test yanlistir benim komşum da yanlış olmuştu sonra hamile çıktı " gibi örnekler duymaktan midem bulanıyorHele bide degisiklik var mi demeleri yokmu ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?