Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Benimde 5 gerçekten çok zor hergün belirtim olur diye bekliyorum bakalım
Bende aynıya ha bugün ha yarın diye bekliom ama tık yok yani hani bilmesem transfer olmadığımı yerimde oturmucam yani

Bende aynıya ha bugün ha yarın diye bekliom ama tık yok yani hani bilmesem transfer olmadığımı yerimde oturmucam yani
Ya aynen öyle hiç birşey olmaması bana da çok garip geliyor ama çok insan varmış böyle belirtisiz inşallah bizde onlardan oluruz.

İlk denemen miydi
Yok kuzum ikinci denemem ilkin de çok aşırı göğüs agrılarım olmuştu ilk defa öyle oldum. Elimi vuramadım ama negatif oldu sonucum. Şimdi de sızı var göğüslerim de ama göğüs olayı bende tamamen ilaçlardan sanırım

Valla al bendende okdr canım ilkinde göğüslerim parlıycak gibiydi damarlarım belirginleşmişti resmen nasıl ağrıyordu şimdide öyle ama ilaçlardan bencede ilki neden olmadı belli bir sebep varmıydı

Valla al bendende okdr canım ilkinde göğüslerim parlıycak gibiydi damarlarım belirginleşmişti resmen nasıl ağrıyordu şimdide öyle ama ilaçlardan bencede ilki neden olmadı belli bir sebep varmıydı
Hiç bişey yok hatta doktor bu çok çok iyi kalitede demişti 5aa idi ama olmadı maalesef. SimDi 2 tane transfer edildi yine kaliteleri iyi dedi doktorum ama kısmet dünya da yiyecek ekmeği varsa oluyor demek ki

Bide baskasina zaman ne cabuk geciyo demi sali gunu test gunum diyorum tanidiklarla konusunca iyi az kalmis diyolar

Bide baskasina zaman ne cabuk geciyo demi sali gunu test gunum diyorum tanidiklarla konusunca iyi az kalmis diyolar
Ben test günümü 1 gün geç söylüyorum sorana. Bana sormasınlar asıl test gününde diye

Hiç bişey yok hatta doktor bu çok çok iyi kalitede demişti 5aa idi ama olmadı maalesef. SimDi 2 tane transfer edildi yine kaliteleri iyi dedi doktorum ama kısmet dünya da yiyecek ekmeği varsa oluyor demek ki
Aynen öyle benimkide öyleydi ama olmadı olacak olduktan sonra her şekilde oluyor

Aynen onlara kalsa aaa hemen oluyormuş ama biz aylarca uğraşıyoruz o 10gün 10 yık gibi geçiyor karlıdan laf söylemesi kolay tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…