Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Aynen öyle ama bu defa nedense doktorum çok ümitliydi oldu bu iş bu defa çok içime sindi dedi transfer bitince
İnşallahh öyle olur başından beri öyle diyor benimkide ama olmayınca olmuyor işte herşey iyiyken inş. bu son olur

İnşallahh öyle olur başından beri öyle diyor benimkide ama olmayınca olmuyor işte herşey iyiyken inş. bu son olur
İnşallah kuzum inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığında kucaklarımızı doldurur inşallah

Aynen onlara kalsa aaa hemen oluyormuş ama biz aylarca uğraşıyoruz o 10gün 10 yık gibi geçiyor karlıdan laf söylemesi kolay tabi
Aynen oyle cok kolay baskasina
Yaa sorma bide "belki test yanlistir benim komşum da yanlış olmuştu sonra hamile çıktı " gibi örnekler duymaktan midem bulanıyor
Evet bide kendi yorumlarini katmalari var

Merhaba transfer sonrasi, hiçbir belirti yaşamadım .. 15 gün sonra çok şükür pozitif olduğunu öğrendim şimdi oğlum 10 aylık Allah sizlere de nasip etsin.

Merhaba transfer sonrasi, hiçbir belirti yaşamadım .. 15 gün sonra çok şükür pozitif olduğunu öğrendim☺ şimdi oğlum 10 aylık Allah sizlere de nasip etsin.
Yaa inşallah bizde sizden oluruz mutlu huzurlu büyütün yavrunuzu Rabbim hep güzel günler göstersin

Merhaba transfer sonrasi, hiçbir belirti yaşamadım .. 15 gün sonra çok şükür pozitif olduğunu öğrendim şimdi oğlum 10 aylık Allah sizlere de nasip etsin.
Ayyyy canım inşAllahhhh yaa Allah bağışlasın kaçıncı gün embryosuydu

ne güzel bunları duymak Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embryosuydu
Amin insallahh darisi sizinde basiniza :) benimki 3.gun embriyosuydu. Ama taze transfer degildi dondurulmuştu. 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu. Simdi 1 ay kaldi oglumun gelmesine :)

Amin insallahh darisi sizinde basiniza :) benimki 3.gun embriyosuydu. Ama taze transfer degildi dondurulmuştu. 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu. Simdi 1 ay kaldi oglumun gelmesine :)
Ayyy benimde öyle 3.gün 2 tane konuldu 2. Denemem 4.günüm hiç belirtim yok diye üzülüyorum Tutar inşallahhh. ilk denememiydi

Ayyy benimde öyle 3.gün 2 tane konuldu 2. Denemem 4.günüm hiç belirtim yok diye üzülüyorum Tutar inşallahhh. ilk denememiydi
Benimde 2.denemeydi. ilki taze transferdi tek transfer edilmişti kalanlari dondurmuştuk. 2.cide donmuşlari kullandık. Insallah pozitifi alırsınız,dua edicem

Benimde 2.denemeydi. ilki taze transferdi tek transfer edilmişti kalanlari dondurmuştuk. 2.cide donmuşlari kullandık. Insallah pozitifi alırsınız,dua edicem
Çok çok teşekkür ederim İnşallah pozitif olur benimde dondurulmuş sizi duyunca içime enerji geldi çok sağolun

Ayyyy canım inşAllahhhh yaa Allah bağışlasın kaçıncı gün embryosuydu
Amin teşekkür ederim. Transfer 3 .gün yapıldı bana... Embriyo gün sayısına fazla takılmayın ben de erken konuldu diye panik yapmıştım ama dr.lar gidişata göre hareket ediyor onlara sebat etmek gerek diye düşünüyorum .. Allah nasip.ettiyse olur zaten

Yaa inşallah bizde sizden oluruz mutlu huzurlu büyütün yavrunuzu Rabbim hep güzel günler göstersin
Amin.. çok saolun Allah sizlere de hayırlısıyla nasip etsin insalh.. Ben sonuç almaya gittiğimde hicbirsey hissetmiyordum olmamıştır diyordum.. pozitif dediklerinde Cook mutlu olmustum bı güzel agladim hastanede Hatta oradaki sekreterler falan herhalde istenmeyen bebek o yüzden ağlıyor sanmıştı bı an anım canlandi gözümde paylaşmak istedim Rabbim sizleride böyle sevindirsin insalh amin

Evet olcak olduktan sonra 2.günlerde oluyor işte Herşey nasip umarim nasibimizde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…