Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Kızlar dualarınıza bende talibim.. transfer sonrasi için önerilerinize de acigimm
İnşAllah ah Allah sana tatlı mı tatlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda canım 🤗🙏 ne zaman olacak transferin kaçıncı denemen ?🙈 belli bir sebep varmı olmamasında ?

5. Gun embriyosunu belirtiye firsat birakmadan 6. Gun idrar testinde gordum bugun 8. Gun bitti ve tek bir belirtim var kasigimin hafif yukarisinda yururken kalkarken batma acı hissediyorum bazen sag bazen sol yer degistiriyor.

5. Gun embriyosunu belirtiye firsat birakmadan 6. Gun idrar testinde gordum bugun 8. Gun bitti ve tek bir belirtim var kasigimin hafif yukarisinda yururken kalkarken batma acı hissediyorum bazen sag bazen sol yer degistiriyor.
Evet o bendede oldu sonucu öğrendikten sonraki günlerde batma ve acı yanık yanık acıyor bazen sonra ortadan kayboluyor 🙈

Arkadaslar merhaba ayin 23unde transfer oldum 5. Ve 6.gunu siddetli agrilarim oldu karin agrisi ozellikle bugun 7.gunum hafif belim agirigor o agrilar gitti boyle bir durum yasayan varmidir hamile kalan

Arkadaslar merhaba ayin 23unde transfer oldum 5. Ve 6.gunu siddetli agrilarim oldu karin agrisi ozellikle bugun 7.gunum hafif belim agirigor o agrilar gitti boyle bir durum yasayan varmidir hamile kalan
Canım belirtilere hiç takılma benim belirtim yoktu anlayamadım olanlarıda ilaçlardan sandım var öyle bi gün belirti olupta kaybolan arkadaşlar okumuştum hamile kalanlar oldu

Benim 3uncu gun adet agrisi gibi olmustu.sonra gecmisti.ondan sonra hicbir hamilelik belirtisi yasamadim.o kadar emindim ki hamile olmadigimdan 12inci gunu beklemedim 10uncu gun kan verdim pozitif cikti.darisi basina insallah.

Benim 3uncu gun adet agrisi gibi olmustu.sonra gecmisti.ondan sonra hicbir hamilelik belirtisi yasamadim.o kadar emindim ki hamile olmadigimdan 12inci gunu beklemedim 10uncu gun kan verdim pozitif cikti.darisi basina insallah.
Cok sag ol cevabin icin insallah cnm

Kızlar dualarınıza bende talibim.. transfer sonrasi için önerilerinize de acigimm
"transfer sonrasi hic kaklma yat" dediler 4 denemede de yattim sonuc negatif. 5incide ilk 3 gun yattim sonra yurudum ve sadece pozitif dusundum.sonuc pozitif. transfer sonrasinda en buyuk tavsiyem bol bol Meryem suresi okuman yada dinlemen.Allahim saglikla hayirla nasip etsin.

Bende bizzat aynısını yaşadım şükürler olsun pozitif gördüm belirtilere takılmamak gerek

Back
X