Transferden sonra kaçıncı gün dışarı çıktınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar transferimin 5.günü ve evde çok sıkıldım.siz dışarı çıktınızmı veya kaçıncı gün çıktınız.çıkarsam araba yok yalnız yürümem gerekicek.

arkadaşlar transferimin 5.günü ve evde çok sıkıldım.siz dışarı çıktınızmı veya kaçıncı gün çıktınız.çıkarsam araba yok yalnız yürümem gerekicek.

Benım perş transferım oldu p.tesı iş bası yaptım. dışarı çıkarken ayağında duz ayakkabılar olsun ve agır adımlarla yuru

hayırlı uğurlu olsun selma cım,,,artık çıkabilirsin ama ağır hareketlerle,kendini yorma,kalbini hızlı attıracak hareketler yapma,yukarı uzanma,merdiven varsa ağır ağır ve dinlenerek kısacası arkadaşım AĞIR VE TEMKİNLİ hareketlerle,,,,,,inş emeğinin karşılığını alırsın,,,,darısı benim başıma

selma, 1. tüp bebekte ertesi gün çıktım, 2. tüpbebe transferim çarşambaydı bi kaç saat içinde markete gideceğim çünkü çok bunaldım. yarım saate döner kendimi zorlamam diye düşünüyorum. :)

valla canım benim cumartesi transferim oldu pazar günü uçağa bindim :))) önemli olan yatmak değil. sadece dikkatli ve yavaş hareket etmek. "yatmayla bu iş olacak olsaydı biz transfer ettiğimiz bütün hastalarımızı test gününe kadar yatırırdık merkezimizde" demişti doktorum. ama ani hareketlerden , hoplayıp zıplamaktan kaçın bi süre daha ...

hepimizin tedavileri hayırlı sonuçlanır inşallah...

2 tüp bebekte de bir hafta kımıldamadan yattım. 3 üncü de sadece ilk gün dinlenmeyi düşünüyorum. Zaten insan yattıkça kendini dinliyor, stres oluyor. Yani yatmakla olsaydı benim ki tutardı.

merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben transferden yarım saat sonra hastaneden çıktım bi 10 dakika yol yürüdüm dolmuşa bindim ve ablama gittik gece 1dede ordan eve geldik 1 hafta boyunca 1 saat bile yatmadım 2. haftada işe başladım zaten yorucu ve ağır bişey yapmaman yeterli bence nekadar üstüne titrersen okadar sorun çıkabiliyor rahat ol canım hiç bir yere çıkmasanda en azından kendini dinleyip kendine işkence etme yavaş ve rahat ol rabbim bi an önce dilerim meleğine kavuşturur

aslında bi kaç güne dışarı çıkılabiliyor.ama sonuç olumsuz olursa kendinizi suçlamamanız için gerekmedikçe yürüyerek bir yere gitmeyin yada çok yavaş bi şekilde arabayla...

eğer çalışman gerekmiyorsa,zorunlu değilsen bence çıkma.o kadar zahmete girdikten sonra biraz da sıkılmaktan zarar gelmez.ben 9 gün kan testi yaptırmak için taksiyle hastaneye gitmiştim.inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın.

Son düzenleme:
Merhabalar, benim yarın transfer günüm. Transferden sonra merdiven inip çıkan var mı? Evim 5. katta ve panik oldum anneme gitsem mi diye. Kendi evimde da rahat ederim heralde diyorum ama bir yandan da merdiven korkutuyor.

Merhabalar test sonucunuzu aldınız mı acaba merak ettim de :)

Merhabalar, benim yarın transfer günüm. Transferden sonra merdiven inip çıkan var mı? Evim 5. katta ve panik oldum anneme gitsem mi diye. Kendi evimde da rahat ederim heralde diyorum ama bir yandan da merdiven korkutuyor.
Canım ben transferden sonra 5. Gün işe başladım. Sınıfım ikinci kattı sonucu öğrenene kadar teneffüste inip çıktım. Sonucu alınca doktora sordum her teneffüste inme sabah işe gidince çık eve gidince in dedi. Yani transfer sonrası 2 ay daha günde bir defa inip bir defa çıktım. Sonra pıhtı atma durumum oldu sınıfımı giriş kata aldık. Sen bir kez çıkıp hiç inmeyeceksen olmaz gibi ama yinede doktoruna sor. Sürekli inip çıkma beşinci kat çok fazla.

Canım ben transferden sonra 5. Gün işe başladım. Sınıfım ikinci kattı sonucu öğrenene kadar teneffüste inip çıktım. Sonucu alınca doktora sordum her teneffüste inme sabah işe gidince çık eve gidince in dedi. Yani transfer sonrası 2 ay daha günde bir defa inip bir defa çıktım. Sonra pıhtı atma durumum oldu sınıfımı giriş kata aldık. Sen bir kez çıkıp hiç inmeyeceksen olmaz gibi ama yinede doktoruna sor. Sürekli inip çıkma beşinci kat çok fazla.
O da imkansız şimdi düşününce çünkü iğne için her türlü akşam çıkmak zorunda kalıcam. Ben de yarın sorayim o zaman mutlaka doktor öyle dediyse sıkıntı çünkü

O da imkansız şimdi düşününce çünkü iğne için her türlü akşam çıkmak zorunda kalıcam. Ben de yarın sorayim o zaman mutlaka doktor öyle dediyse sıkıntı çünkü
Yok canım o zaman ya benim ikinci kattı. Transfer sonucu beklerken 5 teneffüs değil arada inerdim. Mutlaka doktoruna sor iki hafta annelerde kal sonuç sonrası o kadar sık inip çıkman olmaz. İğneleri kendin vurursun ben kendim vuruyorum ya da eşin vurur. İnşallah hayırlı haberler alırsın 🙏

Tam kafamdaki sorunun cevabını ararken yazınızı gördüm ben de öğretmenim ve transfer sonrası işe başlıcam ne yapcam die düşünüyordum şiz transferden sonra kaçıncı gün işe döndünüz?her tenefüs öğretmenler odasına inip cıkmak korkuyuyor sınıflar da inanılmaz kalabalık ve karışık bi öğrenci profili var sınıfta durmak daha yorar bilemedim

Tam kafamdaki sorunun cevabını ararken yazınızı gördüm ben de öğretmenim ve transfer sonrası işe başlıcam ne yapcam die düşünüyordum şiz transferden sonra kaçıncı gün işe döndünüz?her tenefüs öğretmenler odasına inip cıkmak korkuyuyor sınıflar da inanılmaz kalabalık ve karışık bi öğrenci profili var sınıfta durmak daha yorar bilemedim
5.gün başladım. Bilmiyorum aşırı bir rahatlık vardı ilk iki başarısız tedavilerimde çok takıntılı şekilde dikkat ettim olmadı. 4. Gün 8 saat yoldan geldim ertesi gün işe başladım. Ben sonucu beklerken inip çıktım. Allah korumuş bebeklerimi. Nöbet tuttum. 10 Kasım töreni bendeydi onu hazırladım ve sonuç ikizlere gebeyim. Kese gördükten sonra doktora sordum her teneffüste inme dedi öyle bıraktım inmeyi. Sadece bir kez inip çıktım bir aydan fazla oturdum sınıfta. Sonra 8. Haftada pıhtı atınca psikolojik olarak korktum idare ile konuştum karşı binanın giriş katına verdiler.

5.gün başladım. Bilmiyorum aşırı bir rahatlık vardı ilk iki başarısız tedavilerimde çok takıntılı şekilde dikkat ettim olmadı. 4. Gün 8 saat yoldan geldim ertesi gün işe başladım. Ben sonucu beklerken inip çıktım. Allah korumuş bebeklerimi. Nöbet tuttum. 10 Kasım töreni bendeydi onu hazırladım ve sonuç ikizlere gebeyim. Kese gördükten sonra doktora sordum her teneffüste inme dedi öyle bıraktım inmeyi. Sadece bir kez inip çıktım bir aydan fazla oturdum sınıfta. Sonra 8. Haftada pıhtı atınca psikolojik olarak korktum idare ile konuştum karşı binanın giriş katına verdiler.
Cvp verdiğin için cok tşk ederim bende taze transfer oldum tuttu ama beta anlamlı yükselmedi düştü birden onda rapor aldım şimdi bu kadar uzun okuldan da ayrılmayı vicdanım izin vermio 6-10 nisan ara tatiline denk getirmeyi planlıyorum dondurulmuş transferi orda rapor alırsam öğrencilerin kaybı olmaz ne zormuş çalısırken bide bu tedavi
Bebeklerini sağlıkla kucagına alırsın inşallah darısı da bizlere olur

Cvp verdiğin için cok tşk ederim bende taze transfer oldum tuttu ama beta anlamlı yükselmedi düştü birden onda rapor aldım şimdi bu kadar uzun okuldan da ayrılmayı vicdanım izin vermio 6-10 nisan ara tatiline denk getirmeyi planlıyorum dondurulmuş transferi orda rapor alırsam öğrencilerin kaybı olmaz ne zormuş çalısırken bide bu tedavi
Bebeklerini sağlıkla kucagına alırsın inşallah darısı da bizlere olur
Mesleğimiz çok hassas ben tedavi olurken bile onları etkilenmeyecek bir zamanda olsun dua ediyordum. Eşim nasıl dua ettinse duan gibi oldu diyor. 4.sınıfız Nisan sonu bırakacağım. Son 1.5 ay kalıyor çok şükür onları etkilemeyecek 🙏🙏 tez zamanda inşallah pozitif sonucu tekrar görürsün. İyi dileğin için teşekkür ederim ☺️

Back
X