E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar transferimin 5.günü ve evde çok sıkıldım.siz dışarı çıktınızmı veya kaçıncı gün çıktınız.çıkarsam araba yok yalnız yürümem gerekicek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar transferimin 5.günü ve evde çok sıkıldım.siz dışarı çıktınızmı veya kaçıncı gün çıktınız.çıkarsam araba yok yalnız yürümem gerekicek.
Merhabalar test sonucunuzu aldınız mı acaba merak ettim de :)arkadaşlar transferimin 5.günü ve evde çok sıkıldım.siz dışarı çıktınızmı veya kaçıncı gün çıktınız.çıkarsam araba yok yalnız yürümem gerekicek.
Canım ben transferden sonra 5. Gün işe başladım. Sınıfım ikinci kattı sonucu öğrenene kadar teneffüste inip çıktım. Sonucu alınca doktora sordum her teneffüste inme sabah işe gidince çık eve gidince in dedi. Yani transfer sonrası 2 ay daha günde bir defa inip bir defa çıktım. Sonra pıhtı atma durumum oldu sınıfımı giriş kata aldık. Sen bir kez çıkıp hiç inmeyeceksen olmaz gibi ama yinede doktoruna sor. Sürekli inip çıkma beşinci kat çok fazla.Merhabalar, benim yarın transfer günüm. Transferden sonra merdiven inip çıkan var mı? Evim 5. katta ve panik oldum anneme gitsem mi diye. Kendi evimde da rahat ederim heralde diyorum ama bir yandan da merdiven korkutuyor.
O da imkansız şimdi düşününce çünkü iğne için her türlü akşam çıkmak zorunda kalıcam. Ben de yarın sorayim o zaman mutlaka doktor öyle dediyse sıkıntı çünküCanım ben transferden sonra 5. Gün işe başladım. Sınıfım ikinci kattı sonucu öğrenene kadar teneffüste inip çıktım. Sonucu alınca doktora sordum her teneffüste inme sabah işe gidince çık eve gidince in dedi. Yani transfer sonrası 2 ay daha günde bir defa inip bir defa çıktım. Sonra pıhtı atma durumum oldu sınıfımı giriş kata aldık. Sen bir kez çıkıp hiç inmeyeceksen olmaz gibi ama yinede doktoruna sor. Sürekli inip çıkma beşinci kat çok fazla.
Bu konu 11 senelikMerhabalar test sonucunuzu aldınız mı acaba merak ettim de :)
Tarihe bakmamışımBu konu 11 senelik![]()
Yok canım o zaman ya benim ikinci kattı. Transfer sonucu beklerken 5 teneffüs değil arada inerdim. Mutlaka doktoruna sor iki hafta annelerde kal sonuç sonrası o kadar sık inip çıkman olmaz. İğneleri kendin vurursun ben kendim vuruyorum ya da eşin vurur. İnşallah hayırlı haberler alırsınO da imkansız şimdi düşününce çünkü iğne için her türlü akşam çıkmak zorunda kalıcam. Ben de yarın sorayim o zaman mutlaka doktor öyle dediyse sıkıntı çünkü
Tam kafamdaki sorunun cevabını ararken yazınızı gördüm ben de öğretmenim ve transfer sonrası işe başlıcam ne yapcam die düşünüyordum şiz transferden sonra kaçıncı gün işe döndünüz?her tenefüs öğretmenler odasına inip cıkmak korkuyuyor sınıflar da inanılmaz kalabalık ve karışık bi öğrenci profili var sınıfta durmak daha yorar bilemedimCanım ben transferden sonra 5. Gün işe başladım. Sınıfım ikinci kattı sonucu öğrenene kadar teneffüste inip çıktım. Sonucu alınca doktora sordum her teneffüste inme sabah işe gidince çık eve gidince in dedi. Yani transfer sonrası 2 ay daha günde bir defa inip bir defa çıktım. Sonra pıhtı atma durumum oldu sınıfımı giriş kata aldık. Sen bir kez çıkıp hiç inmeyeceksen olmaz gibi ama yinede doktoruna sor. Sürekli inip çıkma beşinci kat çok fazla.
5.gün başladım. Bilmiyorum aşırı bir rahatlık vardı ilk iki başarısız tedavilerimde çok takıntılı şekilde dikkat ettim olmadı. 4. Gün 8 saat yoldan geldim ertesi gün işe başladım. Ben sonucu beklerken inip çıktım. Allah korumuş bebeklerimi. Nöbet tuttum. 10 Kasım töreni bendeydi onu hazırladım ve sonuç ikizlere gebeyim. Kese gördükten sonra doktora sordum her teneffüste inme dedi öyle bıraktım inmeyi. Sadece bir kez inip çıktım bir aydan fazla oturdum sınıfta. Sonra 8. Haftada pıhtı atınca psikolojik olarak korktum idare ile konuştum karşı binanın giriş katına verdiler.Tam kafamdaki sorunun cevabını ararken yazınızı gördüm ben de öğretmenim ve transfer sonrası işe başlıcam ne yapcam die düşünüyordum şiz transferden sonra kaçıncı gün işe döndünüz?her tenefüs öğretmenler odasına inip cıkmak korkuyuyor sınıflar da inanılmaz kalabalık ve karışık bi öğrenci profili var sınıfta durmak daha yorar bilemedim
Cvp verdiğin için cok tşk ederim bende taze transfer oldum tuttu ama beta anlamlı yükselmedi düştü birden onda rapor aldım şimdi bu kadar uzun okuldan da ayrılmayı vicdanım izin vermio 6-10 nisan ara tatiline denk getirmeyi planlıyorum dondurulmuş transferi orda rapor alırsam öğrencilerin kaybı olmaz ne zormuş çalısırken bide bu tedavi5.gün başladım. Bilmiyorum aşırı bir rahatlık vardı ilk iki başarısız tedavilerimde çok takıntılı şekilde dikkat ettim olmadı. 4. Gün 8 saat yoldan geldim ertesi gün işe başladım. Ben sonucu beklerken inip çıktım. Allah korumuş bebeklerimi. Nöbet tuttum. 10 Kasım töreni bendeydi onu hazırladım ve sonuç ikizlere gebeyim. Kese gördükten sonra doktora sordum her teneffüste inme dedi öyle bıraktım inmeyi. Sadece bir kez inip çıktım bir aydan fazla oturdum sınıfta. Sonra 8. Haftada pıhtı atınca psikolojik olarak korktum idare ile konuştum karşı binanın giriş katına verdiler.
Mesleğimiz çok hassas ben tedavi olurken bile onları etkilenmeyecek bir zamanda olsun dua ediyordum. Eşim nasıl dua ettinse duan gibi oldu diyor. 4.sınıfız Nisan sonu bırakacağım. Son 1.5 ay kalıyor çok şükür onları etkilemeyecekCvp verdiğin için cok tşk ederim bende taze transfer oldum tuttu ama beta anlamlı yükselmedi düştü birden onda rapor aldım şimdi bu kadar uzun okuldan da ayrılmayı vicdanım izin vermio 6-10 nisan ara tatiline denk getirmeyi planlıyorum dondurulmuş transferi orda rapor alırsam öğrencilerin kaybı olmaz ne zormuş çalısırken bide bu tedavi
Bebeklerini sağlıkla kucagına alırsın inşallah darısı da bizlere olur