Merhabalar erken 3.gun embryo icin bende 26 si transfer oldum henuz yapmadmBenim 6. Gunu transferimin idrar testi yaptim cikmadi negatif cikti silik bile degildi insallah bebegim vardir sizin durumunuz nasil sizde yaptinizz mi ne zaman yaptiniz benimki 3. Gun embriyosuydu
Bende 25inde transfer oldum insallah oyledir bian icin cok uzulmustumMerhabalar erken 3.gun embryo icin bende 26 si transfer oldum henuz yapmadm
Cook erken bekleyelm biraz daha:)Bende 25inde transfer oldum insallah oyledir bian icin cok uzulmustum
Tamam canim bekleyelim sende o zaman carsamba gunu kan verceksin demi senindemi 3. Gun embriyosuCook erken bekleyelm biraz daha:)
Benim 5. Ama cars dedilerTamam canim bekleyelim sende o zaman carsamba gunu kan verceksin demi senindemi 3. Gun embriyosu
Insallah bebeklerimize kavusuruz ❣Benim 5. Ama cars dediler
Amin en kisa zamanda insallahInsallah bebeklerimize kavusuruz ❣
Benimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erkenBenim 6. Gunu transferimin idrar testi yaptim cikmadi negatif cikti silik bile degildi insallah bebegim vardir sizin durumunuz nasil sizde yaptinizz mi ne zaman yaptiniz benimki 3. Gun embriyosuydu
Cok tesekkur.ederim canim benim umit oldun banaBenimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken
Allah cocuklarini sana bagisladin hayirli evlat olsunlarCok tesekkur.ederim canim benim umit oldun bana
Kacinci gun embriyosuydi canimMerhaba, ben transferden sonra lekelenmem olduğu için doktorumun isteği ile kan testi yapmıştım 8. günde. Yerleşme kanaması olabilir ama emin olalım demişti, pozitif de çıktı kan testi sonucum.
Benim 5. Gün embriyosuydu.Kacinci gun embriyosuydi canim
BenBenimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken
Benim bugun 9. gun erken testlerden yaptim negatifBenimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken
Her test kesin sonuç vermiyor test günü bekle bence üzme kendini ben ikinci bebeğimi kaybettim 27 haftalık doğdu 3saat yaşadı büyük bir acı Rabbim daha büyük üzüntü vermesinBen
Benim bugun 9. gun erken testlerden yaptim negatif
Yaa valla yazdigim mesajdan utandim sen boyle soyleyince canim allah sana sabirlar versin acisini dindirsin soyleyecek kelime bulamiyorumHer test kesin sonuç vermiyor test günü bekle bence üzme kendini ben ikinci bebeğimi kaybettim 27 haftalık doğdu 3saat yaşadı büyük bir acı Rabbim daha büyük üzüntü vermesin
Daha oncesinde test yaptin mi canim idrar testi falanBende 27 Mart’ta 3.gün embriyosu transferi oldum
Perşembe test günüm
Yok yapmadım 22 Mart’ta çatlatma iğnesi vurulmuştum yanıltıcı olabilir diye yapmıyorumDaha oncesinde test yaptin mi canim idrar testi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?