Transferden sonra kacinci gun test yaptiniz

Yok yapmadım 22 Mart’ta çatlatma iğnesi vurulmuştum yanıltıcı olabilir diye yapmıyorum
Kanıda 10. Gün versem mi acaba diyordum ama 3. Gün embriyosu için 10. Gün erken diyorlar
Senin de taze transfer miydi?
Evet taze transfer doktora sordum 9. Gunde idrar testindede cikmaz dedi o yuzden en iyisi gununu beklemek

Benim 6. Gunu transferimin idrar testi yaptim cikmadi negatif cikti silik bile degildi insallah bebegim vardir sizin durumunuz nasil sizde yaptinizz mi ne zaman yaptiniz benimki 3. Gun embriyosuydu
3 cu gün embriyolari biraz daha sabırla beklemeli canım. Benim 5ci gün embriyosuydu. 3cu gün prectior markayla yaptım erken gebelik testiyle. Okadar silikti ki kimse göremiyordu. Bir tek ben görebiliyordum. Normal test yaptım aynı gün çıkmamıştı. 3gun sonra yaptığımda çıkmıştı 5 liralık testlerde. Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın. İnsaAllah sağ salim meleğine kavusursun

Ben erken testle yaptim 9. Gun bugun yine negatif cikti

Ben erken testle yaptim 9. Gun bugun yine negatif cikti
Rabbim büyüktür ümidini kaybetme kuzum. 12ci gün belki de sürpriz yapacaktır. Ve sanırım seninki taze transfer. Genelde dondurulmuş embriyolar daha erken sonuç veriyor.

Evet taze transfer sence 9. Gunde cikmama ihtimali varmi
Tabikide var 12ci günü bekletiyor doktorlar dondurulmusta erken çıkabiliyor. Birde 3 gun embriyosu. 15ci günü bekleyenleri biliyorum. İçini karartma canım benim. Ferah tut. Rabbim büyüktür

Tabikide var 12ci günü bekletiyor doktorlar dondurulmusta erken çıkabiliyor. Birde 3 gun embriyosu. 15ci günü bekleyenleri biliyorum. İçini karartma canım benim. Ferah tut. Rabbim büyüktür
Insallah oyledir canim cok tesekkur ederim artik maddi manevi yormaya basladi daha nekadar boyle yaptircaz sonu yokki..

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz yazdım bi kaç yere fazla cevap alamadım bana 3. Gün taze tek yumurta embiriyosu konuldu 6. Gün hcg 34,090 çıkmıştı 8. Gün tekrar yaptırdım 21.46 çıktı çok üzüldüm neden düştü anlamadım bilen varmı lütfen yardımcı olun yükselme ihtimali olurmu

kimyasal gebeliğe benziyor canım doktorunla görüştün mü

kimyasal gebeliğe benziyor canım doktorunla görüştün mü
3. Gün embiriyosu olduğu için en erken 10. Gün yaptıracaksın dedi son görüştüğümüzde . Diyemedim aksi bişey der diye . Ama inşallah erken yaptırmışımda kimyasal gebelik değildir dua edelim lütfen

inşallah öyledir canım ama 2 kat artması gerekiyr 2 günde bir.insallah artarak devam eder

Doktor mu en erken 10 gun kan testi yaptiracaksin dedi canim cikmaz demi 10 gunden once yapilinca

Doktor mu en erken 10 gun kan testi yaptiracaksin dedi canim cikmaz demi 10 gunden once yapilinca
Canım evet 10. Gün yaptır dedi 8. Gun yaptırma dedi ben duramadım yine 8. Gün yaptırdım 6. Günden düşük çıktı . 10. Günü bekliyorum inşallah yükselir

Canım çok erken yapmışsın moral bozmak yok.Biraz sabır sadece
Başka şeylerle uğraşmaya çalış
Ne zaman transfer olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…