Transferden sonra kacinci gun test yaptiniz

Loveinthe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
228
135
33
27
Benim 6. Gunu transferimin idrar testi yaptim cikmadi negatif cikti silik bile degildi insallah bebegim vardir sizin durumunuz nasil sizde yaptinizz mi ne zaman yaptiniz benimki 3. Gun embriyosuydu

Benim 6. Gunu transferimin idrar testi yaptim cikmadi negatif cikti silik bile degildi insallah bebegim vardir sizin durumunuz nasil sizde yaptinizz mi ne zaman yaptiniz benimki 3. Gun embriyosuydu
Merhabalar erken 3.gun embryo icin bende 26 si transfer oldum henuz yapmadm

Benimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken

Benimde 3.gun emriyosu ilk kızımda sadece 11.gun yaptım çıkmıştı o gün kan 323.80 di 2.kizimda 8.gun çıkmamıştı 9.gun silikti 11.gun başka marka testle yaptım yok gibiydi kan değerim 24 çıkmıştı yani o dollenmeye bağlı üzme kendini daha çok erken
Cok tesekkur.ederim canim benim umit oldun bana 🤗

Merhaba, ben transferden sonra lekelenmem olduğu için doktorumun isteği ile kan testi yapmıştım 8. günde. Yerleşme kanaması olabilir ama emin olalım demişti, pozitif de çıktı kan testi sonucum.

Ben
Benim bugun 9. gun erken testlerden yaptim negatif 😔😔

Her test kesin sonuç vermiyor test günü bekle bence üzme kendini ben ikinci bebeğimi kaybettim 27 haftalık doğdu 3saat yaşadı büyük bir acı Rabbim daha büyük üzüntü vermesin
Yaa valla yazdigim mesajdan utandim sen boyle soyleyince canim allah sana sabirlar versin acisini dindirsin soyleyecek kelime bulamiyorum 😢😢

Daha oncesinde test yaptin mi canim idrar testi falan
Yok yapmadım 22 Mart’ta çatlatma iğnesi vurulmuştum yanıltıcı olabilir diye yapmıyorum
Kanıda 10. Gün versem mi acaba diyordum ama 3. Gün embriyosu için 10. Gün erken diyorlar
Senin de taze transfer miydi?

Back
X